با این روش کوکی شکلاتی را ۱۰ دقیقهای در ماهیتابه درست کنید

“`html
ساخت کوکی شکلاتی برخلاف آنچه بیشتر مردم فکر میکنند، نیاز به فر یا وسایل پیچیده ندارد. شما میتوانید این کوکیهای خوشمزه را در ماهیتابه نیز درست کنید. در این مقاله از مجله رضیم میتوانید با دستور کوکی شکلاتی در ماهیتابه در ۱۰ دقیقه آشنا شوید.
طرز تهیه کوکی شکلاتی تابهای (روش اول)
آمادهسازی مواد اولیه این کوکی حدود ۵ دقیقه و پخت آن حدود ۱۰ دقیقه طول میکشد.
مواد لازم برای تهیه کوکی شکلاتی در تابه
مواد لازم برای تهیه کوکی شکلاتی در تابه به این صورت است:
کره نرم شده | ۹۰ گرم |
آرد سفید | ۱۹۰ تا ۲۰۰ گرم |
شکر قهوهای | ۹۰ گرم |
بیکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
عسل | ۵ گرم |
پودر کاکائو | ۱ قاشق چایخوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
شکلات چیپسی | ۵۰ گرم |
پنیر ماسکارپونه | ۳۵ گرم |
نسکافه خالص | ۱ قاشق غذاخوری |
آب جوش | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر وانیل | ۱/۴ قاشق چایخوری |
شکلات تختهای | به مقدار لازم |
مراحل تهیه کوکی شکلاتی در تابه
در ادامه، مراحل درست کردن کوکی شکلاتی در ماهیتابه را طی ۱۰ دقیقه با هم مرور میکنیم.
مرحله اول: ترکیب کره، شکر و وانیل
برای شروع، کره را چند ساعت قبل از یخچال بیرون بیاورید تا نرم شود. سپس شکر قهوهای و وانیل را به آن بیفزایید و با همزن خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.
مرحله دوم: افزودن تخممرغ
حالا تخممرغ را به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و دوباره با همزن خوب هم بزنید.
مرحله سوم: ترکیب نسکافه با آب و عسل
در این مرحله، نسکافه را با کمی آب جوش مخلوط کنید. وقتی که خوب حل شد، عسل را اضافه کرده و مجدداً هم بزنید تا عسل کاملاً در آب حل شود.
بیشتر بخوانید: دستور تهیه کوکی کشمشی
مرحله چهارم: افزودن پنیر و پودر کاکائو
در این مرحله، پنیر ماسکارپونه و پودر کاکائو را به مخلوط اضافه کنید و خوب ترکیب کنید.
“““html
کردن پنیر و پودر کاکائو است. مواد را در چند مرحله اضافه کنید و دوباره با همزن مواد را ترکیب کنید.
مرحله پنجم: آرد و بیکینگ پودر را الک و به مواد اضافه کنید
آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و چند بار الک کنید. سپس آن را به تدریج به خمیر کوکی اضافه کنید. با لیسک مواد را هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. خمیر باید کمی چسبناک باشد، پس مقدار آرد را بیش از حد بالا نبرید.
مرحله ششم: خمیر را در یخچال قرار دهید
پس از آماده شدن خمیر، شکلات چیپسی را به آن اضافه کرده و با لیسک کمی هم بزنید. سپس خمیر را در یک ظرف بریزید و روی آن را با کیسه پلاستیکی یا سلفون بپوشانید.
حالا ظرف خمیر را به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا خمیر استراحت کند. اگر وقت کافی برای استراحت خمیر ندارید، میتوانید آن را به مدت یک ساعت در فریزر بگذارید.
بیشتر بخوانید: رسپی کوکی رژیمی فوری
مرحله هفتم: کوکیها را در ماهیتابه بچینید
کف ماهیتابه و دستانتان را با کمی روغن چرب کنید. حالا به اندازه ۲۰ گرم از خمیر را برداشته، با دست گرد کنید و داخل ماهیتابه بگذارید.
مرحله هشتم: شکلات تختهای را روی کوکیها بگذارید
شکلات تختهای را با دست خرد کرده و روی هر کدام از کوکیها ۲ تکه شکلات بگذارید.
مرحله نهم: کوکیها را روی گاز بپزید
بعد از چیدن کوکیها در ماهیتابه، درب آن را بگذارید. شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید کوکیها به مدت ۱۰ دقیقه بپزند.
بعد از ۱۰ دقیقه، شعله را خاموش کنید و به کوکیها دست نزنید. اجازه دهید کوکیها سرد شوند و شکلات روی آنها کمی سفت شود و سپس آنها را از ماهیتابه بردارید و در ظرف مورد نظر قرار دهید.
رسپی کوکی شکلاتی در ماهیتابه (روش دوم)
آماده کردن مواد اولیه این کوکی حدود ۵ دقیقه و پخت آن بین ۱۵ تا ۲۰ دقیقه طول میکشد.
مواد لازم برای تهیه کوکی شکلاتی بدون فر
مواد لازم برای تهیه کوکی شکلاتی بدون فر به این ترتیب است:
شکر | ۱/۲ لیوان فرانسوی دستهدار |
آرد | ۲ لیوان فرانسوی دستهدار |
روغن مایع | ۱/۲ لیوان فرانسوی دستهدار |
بیکینگ پودر | ۱/۲ قاشق چایخوری |
وانیل | ۱/۲ قاشق چایخوری |
تخم مرغ | ۱ عدد | پودر کاکائو | ۱ قاشق غذاخوری |
رسپی کوکی شکلاتی تابهای
مراحل تهیه کوکی شکلاتی تابهای به شرح زیر است:
- برای درست کردن این کوکی ابتدا باید تخم مرغ را با شکر و وانیل در یک کاسه بریزید و با همزن دستی یا برقی مواد را هم بزنید تا مواد خوب مخلوط و کرم مانند شود.
- سپس روغن مایع را اضافه کرده و دوباره هم بزنید. بعد بیکینگ پودر و پودر کاکائو را هم به مخلوط اضافه کنید.
- حالا آرد را سه بار الک کنید و به مخلوط اضافه کنید تا یک خمیر نرم و چسبنده به دست بیاید. نیازی به ورز دادن نیست، فقط مواد را بهخوبی مخلوط کنید.
- کف یک تابه را کمی چرب کنید. با دست، به اندازه یک گردو از خمیر برداشته و گرد کنید و در تابه بگذارید. این کار را برای تمام خمیر تکرار کنید.
- حرارت گاز را ملایم کنید و تابه را روی شعله پخش کن قرار دهید.
- سپس درب تابه را بگذارید و بگذارید کوکیها به آرامی بپزند.
- زمانی که کوکیها آماده شدند، میتوانید آنها را با چای یا قهوه سرو کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی کوکی مغزدار خانگی
نکات و فوت و فنهای تهیه کوکی شکلاتی در ماهیتابه
برای تهیه کوکی شکلاتی در ماهیتابه به نکات زیر توجه کنید.
- حتما از مواد اولیه تازه و باکیفیت استفاده کنید.
- برای طعم بهتر، میتوانید کمی گردوی خرد شده هم به مخلوط اضافه کنید.
- اگر بیکینگ پودر شما قدیمی باشد، کوکیها خوب پف نمیکنند.
- اگر شکر قهوهای نداشتید، میتوانید از شکر سفید نیز استفاده کنید.
- پودر کاکائوی مرغوب، رنگ کوکی را تیرهتر میکند.
- مواد را دقیقا به اندازهای که گفته شده، اضافه کنید تا کوکی خشک نشود.
- بهتر است از شعله پخش کن استفاده کنید.
- در صورت تمایل میتوانید فندق یا بادام خرد شده هم به کوکی اضافه کنید.
- خمیرها را با فاصله در تابه بچینید تا بعد از پخت بهم نچسبند.
- خمیرها را به شکل توپی در تابه قرار دهید؛ اگر خیلی نازک شوند، کوکیها خشک میشوند.
- اگر دوست دارید کوکی شکلات تلخ داشته باشید، میتوانید به جای شکلات معمولی، از شکلات تلخ استفاده کنید.
- در این روش میتوانید یک تکه شکلات برای مغز کوکی در خمیر قرار دهید.
- اگر بعد از ۱۰ دقیقه کوکیها پخته نشدند، میتوانید چند دقیقه دیگر روی حرارت بگذارید.
در این مقاله از مجله آشپزی رضیم به روش تهیه کوکی شکلاتی در ماهیتابه در ۱۰ دقیقه اشاره شد. اگر تجربهای در درست کردن این کوکیها دارید، خوشحال میشویم نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان به اشتراک بگذارید.