رسپی

با این روش یه کوکوی دو رنگ مجلسی درست کن!

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

کوکوی دو رنگ، یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه ایران است که از ترکیب کوکو سیب زمینی و کوکو سبزی درست می‌شود. این غذا به خاطر ظاهر زیبا و طعم عالی‌اش، گزینه‌ای مناسب برای مهمانی‌ها و دورهمی‌هاست. در این مقاله از رضیم بلاگ، دستور تهیه کوکوی دو رنگ را در اختیارتان قرار می‌دهیم.

مواد لازم برای تهیه کوکو سیب‌زمینی

برای تهیه کوکو سیب‌زمینی به مواد زیر نیاز دارید:

سیب زمینی  ۴ عدد متوسط
تخم مرغ ۳ عدد
پیاز ۱ عدد متوسط
آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
روغن سرخ کردنی  به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه کوکو سبزی

برای تهیه کوکو سبزی نیز به مواد زیر نیاز دارید:

سبزی کوکو (گشنیز، جعفری، ترخون، شوید، تره و مرزه) ۳۰۰ گرم
سیر ۱ حبه
گردوی خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
زرشک ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۲ عدد
آرد سفید ۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
روغن سرخ کردنی به مقدار لازم

مراحل تهیه کوکوی دو رنگ

  • زمان لازم برای آماده کردن مواد و درست کردن این کوکو ۲۰ تا ۳۰ دقیقه است.
  • مقدار مواد گفته شده برای ۴ تا ۵ نفر کافی است.
  • سطح سختی تهیه این کوکو متوسط است.

مرحله اول: آماده‌سازی سیب‌زمینی و پیاز

سیب‌زمینی‌ها را پوست کنده و به شکل مکعبی خرد کنید. سپس سیب‌زمینی‌های خرد شده را در آب جوش بریزید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید تا نرم شوند. بعد از پخت، آن‌ها را آبکش کنید و بگذارید خنک شوند.

سیب‌زمینی‌های پخته شده را در یک کاسه بزرگ له کنید. این کار به لطافت و خوشمزگی کوکو کمک می‌کند.

پیاز را بشویید و پوست بگیرید. پیاز را با رنده ریز یا میکسر پوره کنید. سپس پوره پیاز را در صافی بریزید و آب اضافی‌اش را بگیرید.

مرحله دوم: آماده‌سازی مایه کوکو

“““html

سیب زمینی

تخم‌مرغ‌ها، پیاز رنده شده، آرد، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به سیب‌زمینی‌های له شده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

مرحله سوم: آماده‌سازی مایه کوکو سبزی

سبزی کوکو را پاک کرده و بشویید. سپس آن را خیلی ریز خرد کنید تا هم عطر و طعم بهتری بگیرد.

سیر را رنده کنید. گردو را ریز خرد نمایید. زرشک را هم به مدت ۱۵ دقیقه در آب بخیسانید تا نرم شود.

در یک کاسه، سبزی کوکو، سیر رنده شده، گردو، زرشک، تخم‌مرغ، آرد، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را با هم ترکیب کنید.

بیشتر بخوانید: کوکو را به روش ۷ لشکر درست کنید!

مرحله چهارم: پخت کوکوی دو رنگ

یک تابه را روی حرارت متوسط گرم کنید. کمی روغن در تابه بریزید، سپس مایه کوکوی سیب‌زمینی را داخل تابه ریخته و به‌طور یکنواخت پخش کنید.

با این روش یه کوکوی دو رنگ مجلسی درست کن!

روی مایه کوکوی سیب‌زمینی، مایه کوکو سبزی را بریزید. به آرامی تابه را بچرخانید تا مایه کوکو به‌خوبی پخش شود.

درب تابه را بگذارید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید تا کوکو خودش را بگیرد و زیر آن طلایی شود. سپس کوکو را برگردانید و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر بپزید تا طرف دیگر هم طلایی شود.

کوکوی دو رنگ را از تابه خارج کرده و در یک ظرف مناسب بگذارید. می‌توانید آن را با گوجه‌فرنگی، خیارشور، زیتون، ماست یا سس‌های مختلف سرو کنید تا طعم کوکو متنوع‌تر شود.

توجه: می‌توانید مقدار روغن را کم کنید و کوکوی دو رنگ را کم‌چرب و رژیمی تهیه کنید. برای این کار از تابه رژیمی یا یک لایه نازک روغن در کف تابه استفاده کنید.

اگر می‌خواهید کوکوی شما زیباتر به نظر برسد، می‌توانید از قالب‌های مخصوص شکل‌دهی استفاده کنید.

نکات و فوت و فن‌های تهیه کوکوی دو رنگ

با رسپی‌ای که ارائه دادیم، شما می‌توانید به راحتی یک کوکوی دو رنگ خوشمزه و مجلسی در منزل تهیه کنید و از طعم عالی آن در کنار عزیزان خود لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا