رسپی

با این فوت و فن‌ها، ترشی پیازتان را خوشمزه‌تر کنید

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

ترشی پیاز یکی از ترشی‌های محبوب و خوشمزه است که می‌توان با روش‌های گوناگونی آن را تهیه کرد. استفاده از ادویه‌های مناسب و ترکیب سبزیجات مختلف باعث ایجاد طعم‌های عالی در این ترشی می‌شود. در این مقاله از مجله رضیم می‌توانید با ترفندهای خوشمزه‌تر کردن ترشی پیاز آشنا شوید.

ترفندهای تهیه ترشی پیاز

برای درست کردن ترشی پیاز باید از ادویه‌ها و سبزیجات خاص و خوشبو استفاده کنید. بعضی از چاشنی‌ها می‌توانند طعم این ترشی را بهتر کنند. در ادامه به ۱۰ ترفند برای تهیه ترشی پیاز اشاره می‌کنیم.

۱- مقداری سیر به ترشی اضافه کنید

برای خوش طعم‌تر کردن ترشی پیاز، بهتر است چند حبه سیر در آن بریزید. این کار باعث می‌شود ترشی شما طعم بهتری پیدا کند. اگر دوست دارید طعم سیر را بیشتر حس کنید، می‌توانید سیرها را به صورت ورقه‌ای برش دهید و به ترشی اضافه کنید.

۲- از سبزیجات خشک و ادویه‌های متنوع استفاده کنید

برای تهیه ترشی پیاز باید از سبزیجات معطر و ادویه‌های مختلف استفاده کنید. بهترین گزینه‌ها برای طعم دادن به این ترشی، آویشن، برگ بو، میخک، تخم گشنیز و زنجبیل هستند. در بعضی از دستورها نیز می‌توان از گلپر و سیاه دانه بهره برد.

۳- کمی ترشی را تند کنید

اضافه کردن مقداری فلفل قرمز به ترشی پیاز طعم آن را بهتر می‌کند و باعث تندتر شدن آن می‌شود. برای تهیه ترشی بندری، می‌توانید کمی فلفل قرمز بیشتری استفاده کنید. به جای پودر فلفل قرمز، می‌توانید از فلفل قرمز طبیعی نیز استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی ترشی کدو سبز و پیاز

۴- مقداری شکر به ترشی اضافه کنید

برای متعادل کردن طعم ترشی، می‌توانید کمی شکر به آن بیفزایید. مقدار شکر باید خیلی کم باشد و این کار به خوش طعم‌تر شدن ترشی شما کمک می‌کند.

۵- از ترکیب آب و سرکه استفاده کنید

اگر نمی‌خواهید طعم سرکه در ترشی زیاد باشد، می‌توانید کمی آب جوشیده خنک شده به سرکه اضافه کنید. این کار باعث می‌شود طعم ملایم‌تری به ترشی پیاز بدهید. حتما از آب جوشیده و خنک استفاده کنید تا ترشی خراب نشود.

نکاتی برای خوشمزه شدن ترشی پیاز

۶- از جعفری استفاده کنید

جعفری عطر عالی به ترشی پیاز می‌بخشد و باعث زیبایی بیشتر آن می‌شود. طعم جعفری با طعم تند پیاز هارمونی خوبی ایجاد می‌کند. برای تهیه جعفری، ابتدا آن را خوب بشویید، سپس خشک کرده و به صورت ریز خرد کنید و به مواد ترشی اضافه کنید.

۷- از نعنا و ریحان استفاده کنید

نعنا و ریحان تازه هم ترکیبات خوبی برای خوشمزه‌تر کردن ترشی پیاز هستند. ترکیب این دو سبزی با مقداری نمک و فلفل سیاه و پیاز عطر فوق‌العاده‌ای ایجاد می‌کند. یادتان باشد که نعنا و ریحان باید به خوبی شسته و خشک شوند، سپس به ترشی اضافه کنید تا کپک نزند.

بیشتر بخوانید: رسپی ترشی پیاز قرمز خلالی

۸- اجازه دهید ترشی مزه‌دار شود

ترشی پیاز از آن دسته ترشی‌هاست که هر چه بیشتر بماند، خوشمزه‌تر می‌شود. برای لذت بردن از این ترشی، زیاد عجله نکنید و به آن زمان بدهید تا همه طعم‌ها را جذب کند. بعد از این که کمی زمان گذشت، می‌توانید این ترشی خوشمزه را میل کنید.

با این فوت و فن‌ها، ترشی پیازتان را خوشمزه‌تر کنید

۹- مقداری رب انار به ترشی اضافه کنید

ترشی پیاز با رب انار یکی از خوشمزه‌ترین انواع این ترشی است که معمولاً در جنوب ایران تهیه می‌شود. در این روش باید کمی رب انار را با سرکه ترکیب کنید و سپس به پیاز اضافه کنید.

برای خوشمزه‌تر کردن این پیاز، می‌توانید از چند حبه سیر و چند برگ نعنای تازه خرد شده استفاده کنید. طعم این ترشی بسیار لذیذ است و بسیاری از افراد این روش را به دیگر روش‌ها ترجیح می‌دهند.

با این ترفندها ترشی پیاز خوشمزه تر از همیشه می‌شود

۱۰- از فلفل سیاه درسته استفاده کنید

فلفل سیاه بوی خوشی به ترشی پیاز می‌دهد و آن را خوشمزه‌تر می‌کند. اگر می‌خواهید طعم فلفل سیاه در ترشی‌تان بیشتر حس شود، بهتر است به‌جای استفاده از پودر فلفل، چند دانه فلفل سیاه درسته به ترشی اضافه کنید. این کار باعث می‌شود ترشی شما طعم بهتری بگیرد و عطر فلفل در آن بیشتر پخش شود.

در این مقاله از مجله آشپزی رضیم به ۱۰ نکته برای خوشمزه‌تر کردن ترشی پیاز اشاره کردیم. شما چه روش‌هایی برای بهتر کردن طعم ترشی پیاز دارید؟ اگر تجربه‌ای در درست کردن این ترشی خوشمزه دارید، خوشحال می‌شویم نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا