رسپی

با این ۱۲ ترفند خورش کرفس جا افتاده و غلیظ درست کن!

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

خورش کرفس یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است. برای درست کردن این خورش، باید با نکات خاص آن آشنا باشید. در این مقاله از رضیم بلاگ با نکات تهیه خورش کرفس آشنا خواهید شد.

رازهای خوشمزه شدن خورش کرفس

برای تهیه خورش کرفس، باید از مواد اولیه باکیفیت استفاده کنید و خورش را به گونه‌ای تهیه کنید که غلیظ و لعاب‌دار باشد. انتخاب گوشت مناسب و سرخ کردن سبزی‌ها نیز در طعم و ظاهر خورش تاثیر زیادی دارد. در ادامه نکات مهم تهیه خورش کرفس را بررسی می‌کنیم.

۱- از کرفس تازه استفاده کنید

برای درست کردن خورش کرفس خوشمزه، باید از کرفس تازه با برگ‌های نرم استفاده کنید. هر چقدر کرفس تردتر باشد، خورش خوشمزه‌تر خواهد شد. کرفس‌های کهنه و پوک برای این خورش مناسب نیستند.

بیشتر بخوانید: رسپی خورش کرفس با غوره خوشمزه با گوشت

۲- کرفس‌ها را به یک اندازه خرد کنید

برای اینکه خورش شما ظاهر زیبا و مجلسی داشته باشد، کرفس‌ها را به صورت یکسان و با ضخامت متوسط خرد کنید. اگر کرفس‌ها خیلی نازک باشند، در غذا له می‌شوند و اگر خیلی ضخیم باشند، بافت سفتی پیدا می‌کنند.

اگر تکه‌های کرفس بزرگ هستند، می‌توانید با چاقو کناره‌های ضخیم آن‌ها را بگیرید تا بعد از پخت در دندان نروند.

۳- از سبزی مناسب استفاده کنید

برای تهیه این خورش باید از ترکیب برگ کرفس، مقداری نعنا و جعفری استفاده کنید. اگر فقط از کرفس استفاده کنید، خورش آبکی می‌شود. برای غلیظ‌تر شدن خورش، می‌توانید کمی اسفناج و برگ چغندر هم اضافه کنید.

۴- سبزی‌ها را به اندازه سرخ کنید

نعنا و جعفری تازه را خرد کرده و با مقدار کمی برگ کرفس در روغن سرخ کنید. اگر سبزی‌ها را مدت طولانی در روغن بپزید، عطر آن‌ها از بین می‌رود.

بهتر است نیمی از سبزی را کاملاً سرخ کرده و بقیه را نیم‌پز یا خام به خورش اضافه کنید. سپس در پایان پخت، سبزیجات را به خورش اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی خورش کرفس

۵- خورش را به مدت طولانی بپزید

برای لعاب‌دار شدن خورش کرفس، باید آن را به آرامی و به مدت طولانی بپزید. طولانی‌تر پختن خورش باعث بهتر جا افتادن و خوشمزه‌تر شدن آن می‌شود.

کرفس پس از یک ساعت به خوبی می‌پزد و نرمی آن جای نگرانی ندارد.

۶- خورش را کم آب درست کنید

خورش کرفس نباید آبکی باشد. از آنجایی که کرفس آب زیادی دارد، بهتر است در ابتدا مقدار کمی آب به آن اضافه کنید. بعد از اضافه کردن کرفس، خورش به آرامی آب می‌اندازد.

با این ۱۲ ترفند خورش کرفس جا افتاده و غلیظ درست کن!

ترفندهای جا افتادن خورش کرفس

۷- یک تکه یخ به خورش اضافه کنید

برای اینکه خورش کرفس روغن بیندازد، نباید آن را زیاد هم بزنید. یکی از روش‌های خوب برای این کار این است که یک تکه یخ به خورش در حال جوش اضافه کنید.

۸- از گوشت مناسبی استفاده کنید

برای تهیه خورش کرفس بهتر است از گوشت گوسفند استفاده کنید، زیرا چربی بیشتری دارد و سریع‌تر پخته می‌شود. اگر گوشت گوسفند ندارید، می‌توانید از گوشت گوساله نیز استفاده کنید.

همچنین می‌توانید این خورش را با مرغ تهیه کنید، اما بهتر است از ران مرغ برای طعم بهتری استفاده کنید.

“`

بیشتر بخوانید: بهترین چاشنی‌ها برای خورش کرفس مجلسی

۹- از آب گوشت، عصاره یا استاک گوشت استفاده کنید

راز خوشمزه‌ شدن خورش کرفس این است که مقداری آب گوشت، عصاره یا استاک گوشت به آن اضافه کنید. این کار طعم خورش شما را به شکل حیرت‌انگیزی بهتر می‌کند. یادتان باشد که اگر از استاک یا عصاره گوشت استفاده می‌کنید، آن را در پایان پخت به خورش اضافه کنید.

۱۰- از ترشی مناسبی برای خورش استفاده کنید

یکی از نکات مهم برای خوشمزه‌تر کردن خورش کرفس، اضافه کردن ترشی مناسب است. برای اینکه طعم خورشت بهتر شود، می‌توانید از آبغوره، آب نارنج تازه یا آب لیمو ترش استفاده کنید.

در بعضی دستورهای تهیه، از لیمو عمانی برای طعم‌دار کردن این غذا استفاده می‌شود. اگر لیمو عمانی می‌گذارید، یادتان باشد که آن را با چنگال سوراخ کنید و در آب بخیسانید تا تلخی‌اش گرفته شود. بعد از نیم ساعت آخر پخت، آن را به غذا اضافه کنید.

رازهای پخت خورش کرفس خوشمزه

۱۱- برای سرخ کردن سبزیجات از کره استفاده کنید

یکی دیگر از ترفندهای درست کردن خورش، استفاده از کره برای سرخ کردن کرفس و سبزیجات است. زمانی که سبزیجات را سرخ می‌کنید، می‌توانید مقداری کره به روغن اضافه کنید. این کار مانع سوختن کره می‌شود و به سبزی‌ها طعم بهتری می‌دهد.

۱۲- کمی زعفران به خورش اضافه کنید

یکی از نکات مهم در تهیه خورش کرفس این است که در مراحل پایانی پخت، مقداری زعفران دم کرده به آن اضافه نمایید. این کار رنگ خورش را زیباتر و عطر و طعم آن را بهتر می‌کند.

در این مقاله از مجله آشپزی رضیم، به نکات مهم برای تهیه خورش کرفس و فوت و فن‌های جا افتادن آن اشاره شد. برای اینکه یک خورشت کرفس خوشمزه، لعابدار و خوشرنگ درست کنید، باید از سبزی، کرفس و گوشت مناسب استفاده کنید و بگذارید خورش با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد.

شما چه ترفندهایی برای درست کردن خورش کرفس به کار می‌برید؟ اگر تجربه‌ای در تهیه این غذا دارید، می‌توانید نظرات و تجربیات‌تان را با ما و دوستانی که به آشپزی علاقه دارند، به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا