رسپی

با این ۲ روش زنجبیل تازه را پودر کنید

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

زنجبیل را می‌توان به دو صورت تازه و پودر شده استفاده کرد. از آنجا که همیشه دسترسی به زنجبیل تازه آسان نیست، بهتر است آن را خشک و پودر کنیم. در این مقاله از مجله رضیم به شما می‌آموزیم چگونه زنجبیل تازه را پودر کنیم. با ما باشید.

برای پودر کردن زنجبیل تازه دو روش وجود دارد:

روش اول: استفاده از تفاله زنجبیل

این روش ساده و سریع است. ابتدا زنجبیل را آب‌گیری کنید و تفاله‌های آن را در آفتاب خشک کنید. بعد از خشک شدن، می‌توانید آن را با آسیاب پودر کنید.

بیشتر بخوانید: ۴ رسپی اکسیر زندگی،جوانی و لاغری با زنجبیل

روش دوم: تهیه پودر زنجبیل از زنجبیل تازه

برای پودر کردن زنجبیل تازه به روش دوم مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله اول: پوست کندن زنجبیل

ابتدا زنجبیل‌های تازه را به خوبی بشویید تا هیچ آلودگی نداشته باشند. سپس با یک چاقوی تیز، پوست آن‌ها را بگیرید و به صورت ورقه‌های نازک برش دهید.

بیشتر بخوانید: پودر زعفران چیست و چه کاربردی دارد؟

پودر کردن زنجبیل تازه

مرحله دوم: خشک کردن زنجبیل

زنجبیل‌های برش خورده را بر روی یک سینی با فاصله بچینید و سینی را در هوای آزاد و در زیر نور خورشید قرار دهید تا خشک شوند. این فرایند ممکن است ۴ روز طول بکشد که به ضخامت برش‌ها بستگی دارد. برای جلوگیری از کپک زدن، بهتر است روزانه زنجبیل‌ها را بچرخانید.

نکته: به جای قرار دادن سینی در آفتاب، می‌توانید آن را در طبقه بالای فر در دمای ۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید. بهتر است درب فر کمی باز باشد تا بخار خارج شود.

بیشتر بخوانید: ۷ روش مصرف زنجبیل برای لاغری

مرحله سوم: آسیاب کردن زنجبیل

پس از اینکه زنجبیل‌ها خشک شدند، آن‌ها را با آسیاب برقی پودر کنید. چون بافت زنجبیل ریشه‌ای است، باید در چند مرحله این کار را انجام دهید. بعد از هر بار آسیاب، آن را الک کنید و دوباره آسیاب کنید تا پودر یکدست و نرم به دست آید.

زنجبیل خواص زیادی دارد، از جمله کمک به افزایش سیستم ایمنی بدن، بهبود گردش خون و کاهش وزن. در این مقاله از مجله رضیم شما را با دو روش پودر کردن زنجبیل تازه آشنا کردیم. امیدواریم با استفاده از این روش‌ها بتوانید پودر زنجبیل خانگی تهیه کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

با این ۲ روش زنجبیل تازه را پودر کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا