با این ۵ ترفند ساده از شر طعم و بوی زنجبیل در غذا خلاص شوید

“`html
زنجبیل یک ادویه محبوب در آشپزی است و میتواند به غذا طعمی خاص بدهد. ولی گاهی اوقات طعم قوی زنجبیل ممکن است طعم اصلی غذا را تحت تأثیر قرار دهد. اگر شما هم با این مشکل روبرو شدهاید و نمیدانید چه کار کنید، در این مقاله از مجله رضیم شما را با روشهای کاهش طعم و بوی زنجبیل در غذا آشنا میکنیم.
روشهای کاهش طعم و بوی زنجبیل در غذا
برای کم کردن یا حذف طعم و بوی زنجبیل در غذا، میتوانید از روشهای زیر استفاده کنید:
۱- افزودن سیر، پیاز یا فلفل تند
برای آنکه طعم و بوی زنجبیل را در غذا کمتر کنید، میتوانید از سایر ادویهها و سبزیجات با طعم قوی استفاده کنید. سیر، پیاز و فلفل تند میتوانند به کم شدن طعم زنجبیل کمک کنند و آن را ملایمتر کنند.
۲- اضافه کردن کمی شکر
یک روش دیگر برای کاهش طعم و بوی زنجبیل، افزوده شدن کمی شکر به غذاست. شکر میتواند طعم تند زنجبیل را نرم کند. مقدار شکر به میزان قوی بودن طعم زنجبیل و نوع غذا بستگی دارد. البته باید توجه داشته باشید که این روش برای همه غذاها مناسب نیست، بنابراین اگر غذای شما با طعم شیرین خوب نیست، بهتر است از این روش استفاده نکنید.
۳- افزایش مقدار مواد اولیه
شما میتوانید با افزایش مقدار مواد اولیه، طعم و بوی زنجبیل را کمتر کنید. این کار باعث میشود طعم سایر مواد بیشتری حس شود و بوی زنجبیل کمتر محسوس باشد.
بیشتر بخوانید: رسپی شربت زنجبیل خانگی
۴- استفاده از سس سویا، عسل یا سرکه
اگر احساس میکنید طعم زنجبیل در غذایتان زیاد است، میتوانید با اضافه کردن چاشنیهایی مثل سس سویا، سرکه یا عسل، شدت آن را کاهش دهید.
۵- کم کردن آب خورشت و اضافه کردن لیمو عمانی
برای کاهش و از بین بردن طعم و بوی زنجبیل در خورشت، میتوانید مقدار آب خورشت را کم کرده و با اضافه کردن لیمو عمانی تازه یا پودر لیمو عمانی، طعم و بوی زنجبیل را بسیار کاهش دهید.
در این مقاله از مجله آشپزی رضیم، روشهای کاهش طعم و بوی زنجبیل در غذا را بررسی کردیم. اما به این نکته توجه داشته باشید که هیچ روشی وجود ندارد که بهطور کامل طعم و بوی زنجبیل را حذف کند. بهترین کار این است که از همان ابتدا در استفاده از زنجبیل دقت کنید تا از طغیان طعم و بوی آن جلوگیری نمایید.