رسپی

با خورش سبزی فسنجان به شمال سفر کنید

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

خورش سبزی فسنجان، یکی از معروف‌ترین و خوشمزه‌ترین غذاهای ایرانی است که در شمال کشور، به ویژه در گیلان و مازندران، بسیار محبوب است. در این مقاله از رضیم بلاگ، طرز تهیه خورش سبزی فسنجان را به شما آموزش خواهیم داد تا بتوانید این خورش خوشمزه را در خانه درست کنید و از آن لذت ببرید.

مواد لازم جهت تهیه خورش سبزی فسنجان

برای تهیه خورش سبزی فسنجان به مواد زیر نیاز دارید:

مرغ (یا گوشت گوساله یا گوسفند) ۵۰۰ گرم
گردو ۴۰۰ گرم
سبزی فسنجان (اسفناج، تره، گشنیز، جعفری، نعناع، سیر، برگ بو و فلفل سبز) ۳۰۰ گرم
رب انار ۲ قاشق غذاخوری
آب ۴ تا ۵ لیوان
روغن مایع به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم

مراحل تهیه خورش سبزی فسنجان

  • زمان لازم برای آماده‌سازی مواد و پخت این خورش حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه است.
  • این دستور برای ۳ تا ۴ نفر مناسب است.
  • میزان سختی تهیه این خورش متوسط است.

مرحله اول: آماده‌سازی مرغ

مرغ را به تکه‌های دلخواه مثل ران و سینه برش دهید و با نمک و فلفل مزه‌دار کنید.

بیشتر بخوانید: با این ترفندها خورش کرفس لعابدار و خوشمزه درست کنید!

مرحله دوم: آماده‌سازی گردو

گردوها را به دو یا سه تکه خرد کنید. می‌توانید کمی آن‌ها را تفت بدهید تا عطر و طعم بهتری بگیرد.

مرحله سوم: آماده‌سازی سبزی خورش

سبزی فسنجان را کاملاً بشویید و سپس با چاقو یا خردکن، ریز خرد کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی خورش آلو بخارا با مرغ

مرحله چهارم: پخت مرغ

در یک قابلمه روغن بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. تکه‌های مرغ را داخل روغن تفت دهید تا طلایی شوند و بوی خامی آن‌ها گرفته شود.

مرحله پنجم: اضافه کردن سبزی و گردو

گردوهای خرد شده را به مرغ‌ها اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر گردوها آزاد شود.

سپس سبزی خرد شده را به مرغ و گردو اضافه کنید و با کمی روغن تفت دهید تا سبزی‌ها نرم و سرخ شوند.

بیشتر بخوانید: رسپی ترشی فلفل دلمه‌ای

رسپی خورش خوشمزه شمالی

مرحله ششم: افزودن رب انار و آب

رب انار را به همراه ۲ لیوان آب به مواد داخل قابلمه اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. سپس ۲ تا ۳ لیوان آب دیگر اضافه کنید تا همه مواد کاملاً در آب غوطه‌ور شوند.

اگر رب انار شما ترش است، می‌توانید با افزودن ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری شکر، طعم آن را ملایم کنید.

با خورش سبزی فسنجان به شمال سفر کنید

بیشتر بخوانید: رسپی خورش کدو و آلو

“““html

مرحله هفتم: پخت خورش

حرارت را کم کنید و درب قابلمه را بگذارید. اجازه دهید خورش به مدت ۱ تا ۲ ساعت بپزد تا مرغ و سبزی‌ها خوب پخته و جا بیفتند.

مرحله هشتم: تنظیم چاشنی و سرو غذا

در اواخر پخت، نمک و فلفل را به خورش اضافه کرده و به میزان دلخواه خودتان تنظیم کنید.

پس از پخت کامل خورش، آن را با برنج سفید یا نان سرو کنید. می‌توانید با خلال بادام، گردو یا پسته خورش را تزیین کنید.

خورش فسنجان را می‌توانید به همراه سالاد ماست، ترشی و زیتون سرو کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی قورمه سبزی جا افتاده

نکات و فوت و فن‌های تهیه خورش سبزی فسنجان

بیشتر بخوانید: رسپی خورشت کشمش غوره

نکات و فوت و فن‌های تهیه خورش سبزی فسنجان

برای تهیه خورش سبزی فسنجان به ۵ نکته مهم توجه کنید:

  1. می‌توانید از گوشت گوسفند یا گوساله به جای مرغ استفاده کنید.
  2. اگر سبزی فسنجان آماده دارید، می‌توانید از آن به جای سبزی خشک استفاده کنید.
  3. برای طعم بهتر خورش می‌توانید از کمی زعفران دم‌کرده استفاده کنید.
  4. اگر خورش کم آب است، می‌توانید در حین پخت کمی آب به آن اضافه کنید.
  5. برای غلیظ‌تر شدن خورش می‌توانید از ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری آرد نخودچی استفاده کنید.

امیدواریم این رسپی از مجله آشپزی رضیم برای شما مفید باشد و بتوانید یک خورشت سبزی فسنجان خوشمزه در خانه تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.

اگر شما هم فوت و فن‌های خاصی برای خوشمزه‌تر کردن این خورش دارید، خوشحال می‌شویم آن‌ها را در قسمت نظرات با ما و دیگر دوستان به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا