با دستور تهیه بستنی انگور آشنا شوید (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه بستنی انگور
بستنی انگور یکی از بهترین نمونههای بستنی میوهای است. این بستنی را میتوان با حداقل امکانات و مواد اولیه به روش سادهای در منزل تهیه کرد و به عنوان یک عصرانه خوشمزه از آن لذت برد.
دستور تهیه بستنی انگور
مواد لازم جهت تهیه بستنی انگور:
- انگور: 900 گرم
- شکر: 170 گرم
مراحل تهیه بستنی انگور:
برای تهیه بستنی انگور، نصف انگور را در مخلوطکن بریزید و آن را پوره کنید تا کاملاً یکدست شود. سپس، از یک صافی عبور دهید و باقیمانده را دور بیندازید.
نصف دیگر انگور را نیز به همین صورت پوره کنید و از صافی عبور دهید. حالا آنها را با شکر مخلوط کرده تا شکر کاملاً حل شود و برای 3 تا 6 ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود.
سپس، مخلوط را داخل دستگاه بستنیساز بریزید و بعد به ظرف دربسته منتقل کرده و به مدت 2 ساعت در فریزر بگذارید.
دستور تهیه بستنی انگور
این ویدیو به زبان اصلی است. در این دستور تهیه بستنی انگور، شما باید یک خوشه انگور را همراه با یک عدد موز خرد شده داخل بستنیساز ریخته و یک قاشق غذاخوری شکر و کمی نمک به آن اضافه کنید.
بعد از مخلوط کردن، بستنی انگور شما آماده سرو است.
خواص انگور
انگور دارای خواص درمانی است و از قدیم در درمان آسم مورد استفاده قرار میگرفته است. همچنین، قدرت مرطوبکنندگی آن به قدری بالاست که میتواند رطوبت ریهها را افزایش دهد و حملات آسمی را کاهش دهد.
یکی از خاصیتهای دیگر انگور تقویت استخوانها است. انگور منبع عالیای از مواد مغذی مانند مس، آهن و منگنز است و این مواد برای ساخت و استحکام استخوانها اهمیت دارند.
اضافه کردن انگور به رژیم غذایی روزانه میتواند از بروز مشکلات مربوط به سن، از جمله پوکی استخوان جلوگیری کند. وجود منگنز در بدن بسیار حیاتی است و به سوختوساز پروتئین، ساخت کلاژن و عملکرد سیستم عصبی کمک میکند.
علاوه بر این، انگور مقدار اکسید نیتریک در خون را افزایش میدهد که مانع از تشکیل لختههای خون در بدن میشود.
“““html
آنتیاکسیدانهای موجود در انگور از اکسید شدن کلسترول بد (LDL) جلوگیری میکنند؛ این فرآیند میتواند به گرفتگی رگهای خونی منجر شود و اصلیترین دلیل بسیاری از بیماریهای قلبی عروقی است.
انگور همچنین حاوی مقادیر زیادی فلاونوئید است، که نهتنها رنگ انگور را به آن میدهند، بلکه آنتیاکسیدانهای قوی نیز هستند. دو نوع اصلی آنتیاکسیدانهای انگور، رسوراترول (resveratrol) و کوئرستین (quercetin) هستند که میتوانند اثرات مضر رادیکالهای آزاد و کلسترول بد روی رگهای خونی را خنثی کنند.
این دو نوع فلاونوید بهعنوان پاککننده عمل کرده و از تجمع پلاکتها جلوگیری میکنند و سموم را از خون فیلتر مینمایند.
یکی از خواص دیگر انگور، درمان میگرن است. آب انگور رسیده بهعنوان یک درمان خانگی مهم برای میگرن شناخته میشود. برای بیشترین تاثیر، بهتر است هر صبح کمی آب انگور خالص بنوشید. آب انگور و عصاره دانهی انگور میتواند به بهبود سردردهای میگرنی کمک کند.
سردردهای میگرنی میتوانند دلایل مختلفی داشته باشند، از جمله عدم تعادل شیمیایی بدن، خواب ناکافی، تغییرات آب و هوایی یا کمبود مواد مغذی. آنتیاکسیدانهای موجود در انگور میتوانند به تسکین این دردها کمک کنند.
انگورها همچنین برای درمان یبوست بسیار موثرند. این میوهها بهدلیل داشتن اسید ارگانیک، قند و سلولز، جزء مواد غذایی ملین هستند. آنها با تنظیم عملکرد ماهیچههای روده و معده، به رفع یبوست مزمن کمک میکنند.
انگورها سرشار از فیبرهای نامحلول هستند که در هنگام عبور از دستگاه گوارش، شکل خود را حفظ میکنند. وقتی فیبر بیشتری مصرف میشود، مدفوع راحتتر تشکیل و خارج میشود.
با این حال، اگر کسی دچار اسهال باشد، بهتر است از مصرف انگور پرهیز کند زیرا فیبر نامحلول نمیتواند آب اضافی مدفوع را جذب کند و آن را خشک نماید. انگور فیبر محلول چندانی ندارد.
آب انگور سفید و روشن میتواند بخشی از نیاز آهن بدن را تأمین کند و خستگی را کاهش دهد. کمخونی مشکل بسیاری از افراد است و خوردن انگور میتواند سطح آهن و مواد معدنی را متعادل نگه دارد.
کمبود آهن باعث ضعف و خستگی میشود و تأثیر منفی بر کارایی ذهن دارد. آهن یک ماده معدنی حیاتی است که بر عملکردهای مختلف بدن تأثیر میگذارد. اما آب انگور تیره ممکن است در واقع باعث کاهش آهن بدن شود. همچنین نوشیدن آب انگور بهسرعت انرژی را به فرد میدهد.
ترکیبی به نام تروستیلبن (pterostilbene) در انگور وجود دارد که به کاهش کلسترول خون کمک میکند. این ترکیب شبیه آنتیاکسیدان مفید رسوراترول و فلاونویدهای انگور است.
تحقیقات نشان داده است که یکی از خاصیتهای انگور، توانایی آن در پیشگیری از سرطان و کاهش کلسترول خون است. همچنین تصور میشود که انگور میتواند از کاهش شناختی جلوگیری کند. ساپونین (saponins) موجود در پوست انگور میتواند با چسبیدن به چربیها، مانع از جذب آنها در بدن شود.
اخیراً تحقیقی نشان داده که عصارهی آب انگور میتواند در کنترل دیابت و مهار افزایش قند خون مؤثر باشد.
انگور قرمز ویژگیهای ضدباکتریایی و ضدویروسی قوی دارد که میتواند از فرد در برابر عفونتها محافظت کند. این میوهها در برابر ویروس پولیو و همچنین ویروس هرپس سیمپلکس (herpes simplex) که منجر به تبخالها میشود، مقاومت بالایی دارند.
همچنین تحقیقات نشان دادهاند که آب انگور میتواند عفونتهای باکتریایی را در روده و سایر قسمتهای بدن درمان کند.
دستور تهیه بستنی شکلاتی به دو روش در منزل + فیلم
دستور تهیه تهیه بستنی سنتی زعفرانی در منزل + فیلم
دستور تهیه بستنی سنتی با ثعلب و تأثیر فوقالعاده این گیاه