رسپی

با دستور تهیه حلوا آرد برنج شیرازی آشنا شوید (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه حلوا با آرد برنج

حلوای آرد برنج، یک دسر خوشمزه و زیبا است که در تهیه آن از زعفران مانند حلوا زعفرانی کاربرد دارد. حلوا یکی از شیرینی‌های مشهور ایرانی است و معمولاً در مراسم‌هایی مثل ختم، نذری و افطاری درست می‌شود و انواع مختلفی دارد.

دستور تهیه آرد برنج

برای تهیه آرد برنج بهتر است از دانه‌های شکسته استفاده کنید، اما اگر دسترسی ندارید، می‌توانید از دانه‌های کامل هم استفاده کنید. بهتر است از برنج‌های باکیفیت ایرانی استفاده کنید.

ابتدا برنج را چند ساعت خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا کثیفی‌ها از بین برود. توجه داشته باشید که نباید از نمک یا موارد دیگر در خیس کردن برنج استفاده کنید.

بعد از اینکه برنج خیس شد، آن را آبکشی کنید و روی یک پارچه پخش کنید تا خشک شود. برای خشک شدن بهتر است آن را زیر نور آفتاب یا در فضای آزاد قرار دهید؛ اما زیاد خشک نکنید و کمی رطوبت را نگه دارید.

اگر از برنج دانه کامل استفاده می‌کنید، دانه‌ها را بکوبید تا ریزتر و نرم‌تر شوند.

سپس دانه‌های کوبیده شده را آسیاب کنید. این کار را ادامه دهید تا اینکه دیگر دانه‌های درشت نبینید و همه نرم شوند.

بعد از آسیاب کردن، آن را از الک عبور دهید تا دانه‌های درشت جدا شوند.

سپس دوباره دانه‌های الک شده را خشک کنید و با الک ریزتر دوباره الک کنید و کنار بگذارید تا کاملاً خشک شوند. آرد برنج شما آماده است.

تهیه حلوا آرد برنج/دستور حلوا آرد برنج

دستور تهیه و تزیین حلوا آرد برنج


دستور تهیه حلوا آرد برنج شیرازی

مواد لازم جهت تهیه حلوا آرد برنج:

  • آرد برنج ۲ پیمانه
  • آرد سفید ۱/۲ پیمانه
  • روغن ۱ پیمانه
  • شکر ۲ پیمانه
  • آب ۱ و نیم پیمانه
  • گلاب ۱/۲ پیمانه
  • زرده تخم مرغ ۱ عدد
  • زعفران پودر شده ۱ قاشق چای خوری
  • وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری


“““html
دستور تهیه ترحلوا:

آرد گندم را الک کرده و در تابه تفت می‌دهیم. بعد از حدود ۵ دقیقه، آرد برنج را هم الک کرده و به آن اضافه می‌کنیم. هر دو آرد را مخلوط کرده و ادامه می‌دهیم تا خوب تفت بخورند.

با دستور تهیه حلوا آرد برنج شیرازی آشنا شوید (مرحله به مرحله)

بعد از اینکه تفت خوردند، روغن را اضافه می‌کنیم و باز هم تفت می‌دهیم. شکر و آب را با هم جوشانده و کنار می‌گذاریم. زرده تخم مرغ را با کمی وانیل و گلاب مخلوط کرده و به آرد تفت داده شده می‌زنیم و همه را خوب مخلوط می‌کنیم.

سپس شربت زعفران دم کرده را به آن اضافه می‌کنیم و بعد از آن مواد آردی را نیز اضافه می‌کنیم. خوب هم می‌زنیم تا شربت به خورد حلوا برود. نوش جان!

دستور تهیه حلوا آناناس با طعمی شگفت‌انگیز

دستور تهیه حلوا لبو به دو روش + فیلم

دستور تهیه حلوا اوماج خوشمزه و خوش طعم

دستور تهیه خوشمزه‌ترین دسرها با بیسکویت ساقه طلایی

دستور تهیه فرنی فوق‌العاده لذیذ و خوشمزه با ۴ روش متفاوت

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا