با رسپی لازانیای بادمجان به ایتالیا سفر کنید!

“`html
لازانیای بادمجان، یک غذای خوشمزه و خاص است که ترکیبی از طعم لذیذ لازانیای ایتالیایی و هنر آشپزی ایرانی را با هم دارد. در این مقاله از رضیم بلاگ طرز تهیه لازانیای بادمجان را به شکل مرحله به مرحله و با کلی نکته مهم به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم جهت تهیه لازانیای بادمجان
برای تهیه لازانیای بادمجان به مواد زیر نیاز دارید:
بادمجان بزرگ | ۳ عدد |
گوشت چرخ کرده | ۵۰۰ گرم |
پیاز بزرگ | ۱ عدد |
فلفل دلمهای | ۱ عدد |
سیر | ۲ حبه |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
پنیر موزارلا | ۵۰۰ گرم |
پنیر پارمسان | ۱۰۰ گرم |
زردچوبه | ۱ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
روغن | به مقدار لازم |
ورقه لازانیا | ۱ بسته |
ریحان تازه | به مقدار لازم |
مراحل تهیه لازانیای بادمجان
- برای تهیه این لازانیا به زمان ۴۰-۵۰ دقیقه نیاز دارید.
- این مقدار مواد مناسب برای ۳ تا ۴ نفر است و میتوانید با جمع و ضرب، میزان材料 را بیشتر کنید.
- روش تهیه این لازانیا متوسط است و آسان نیست.
بیشتر بخوانید: رسپی لازانیای آلمانی (برای ناهار)؛ یک طعم متفاوت و لذیذ
مرحله اول: آماده سازی بادمجان
بادمجانها را بشویید و پوست آنها را به شکل راه راه بکنید.
در یک کاسه بزرگ، بادمجانهای بریده شده را با ۲ قاشق غذاخوری نمک مخلوط کنید و به مدت ۳۰ دقیقه کنار بگذارید تا تلخی آنها گرفته شود.
پس از ۳۰ دقیقه، بادمجانها را آبکش کنید و با یک دستمال تمیز آنها را خشک کنید.
در یک تابه بزرگ، مقدار کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم گرم کنید.
بادمجانها را در روغن سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند.
بادمجانهای سرخ شده را از تابه بیرون آورده و روی یک دستمال بگذارید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
بیشتر بخوانید: رسپی سیب زمینی سرخ کرده خانگی
مرحله دوم: تهیه سس گوشت
پیاز را به صورت ریز خرد کنید و در یک قابلمه با روغن داغ تفت دهید تا نرم و شفاف شود.
فلفل دلمهای را ریز خرد کرده و به پیاز اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید.
سیر…
“““html
سیبزمینی را رنده کرده و به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه دیگر تفت دهید.
گوشت چرخکرده را به مواد اضافه کنید و با قاشق چوبی آن را خرد کنید.
رب گوجهفرنگی، زردچوبه، فلفل سیاه و نمک را به گوشت اضافه کنید و خوب هم بزنید.
به تفت دادن ادامه دهید تا رنگ رب گوجهفرنگی باز شود و سس گوشت کاملاً آماده شود.
۲ پیمانه آب به سس گوشت اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا به آرامی بپزد و غلیظتر شود.
بیشتر بخوانید: رسپی لازانیا رولی با سس بشامل
مرحله سوم: آمادهسازی سس بشامل
در یک قابلمه کوچک، کره را ذوب کنید.
آرد را به کره ذوب شده اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
شیر را به آرامی به مخلوط آرد و کره اضافه کنید و به طور مداوم هم بزنید تا سس بشامل صاف و یکدست شود.
نمک، فلفل سیاه و جوز هندی را به سس بشامل اضافه کنید و هم بزنید.
سس بشامل را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.
بیشتر بخوانید: رسپی شنیسل روسی
مرحله چهارم: مونتاژ لازانیا
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
کف یک ظرف پیرکس یا قالب مناسب لازانیا را با سس بشامل بپوشانید.
یک لایه از ورقههای لازانیا را روی سس بشامل بچینید.
روی ورقههای لازانیا، مقداری از سس گوشت و بادمجان سرخ شده پخش کنید.
مقداری پنیر موزارلا و پنیر پارمسان رنده شده روی مواد بپاشید.
به همین ترتیب، لایههای بعدی را با همین ترتیب بچینید تا مواد تمام شوند.
در آخر، روی لازانیا را با سس بشامل و پنیر موزارلا و پارمسان رنده شده بپوشانید.
بیشتر بخوانید: رسپی لازانیای نخود فرنگی
مرحله پنجم: پخت لازانیا
ظرف لازانیا را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید تا طلایی و حبابدار شود.
مرحله ششم: سرو لازانیای بادمجان
لازانیای بادمجان را از فر خارج کنید و بگذارید کمی خنک شود.
لازانیا را به دلخواه برش بزنید و با ریحان تازه خرد شده تزیین کنید.
حتماً لازانیا را داغ سرو کنید تا پنیر آن کش بیاید و طعم و مزهاش به بهترین شکل باشد.
بیشتر بخوانید: رسپی کاسرول مرغ و بروکلی
نکات و فوت و فنهای تهیه لازانیای بادمجان
در تهیه لازانیای بادمجان به ۳ نکته مهم زیر توجه کنید:
برای اینکه بادمجانها روغن کمتری جذب کنند، میتوانید به جای سرخ کردن، آنها را گریل کنید.
در صورت تمایل میتوانید از سس گوجهفرنگی آماده به جای تهیه سس گوشت استفاده کنید.
میتوانید مقداری اسفناج خرد شده را لابهلای لایههای لازانیا قرار دهید.
با رعایت نکات ساده ذکر شده در این مطلب از مجله آشپزی رضیم میتوانید یک لازانیای بادمجان خوشمزه و خانگی تهیه کنید و از عطر و طعم بینظیر آن در کنار اعضای خانواده و دوستان لذت ببرید. امیدواریم که رسپی فوق مورد توجه شما قرار گرفته باشد.