با لواشک لیمو، نعناع و تمشک، تابستان را شیرین کنید

“`html
تمشک تازه یکی از لذتهای فصل تابستان است که نمیتوان براحتی از آن گذشت. یکی از خوراکیهای خوشمزهای که میتوانید با تمشک تازه درست کنید، لواشک است. در این مقاله از مجله رضیم میخواهیم شما را با طرز تهیه آن آشنا کنیم.
مواد لازم برای تهیه لواشک تمشک، لیمو و نعناع
برای تهیه لواشک تمشک، لیمو و نعناع به مواد زیر نیاز دارید:
تمشک سیاه | ۳ فنجان |
برگ تازه نعناع | ¼ فنجان |
عسل | ¼ فنجان |
آب لیمو تازه | ۲ قاشق غذاخوری |
زست لیمو | به میزان دلخواه |
طرز تهیه لواشک تمشک، لیمو و نعناع
برای درست کردن لواشک تمشک، لیمو و نعناع مراحل زیر را دنبال کنید:
مرحله اول: فر را روشن کنید
در ابتدا، فر را روی دمای ۱۲۵ درجه سانتیگراد یا ۱۷۰ درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود.
بیشتر بخوانید: راز خوشمزگی لواشک گلابی را فاش کردیم!
مرحله دوم: مواد را با هم میکس کنید
در یک مخلوط کن، تمشک، برگ تازه نعناع، لیمو، عسل و زست لیمو را بریزید و باهم مخلوط کنید.
بیشتر بخوانیم: چگونه آبلیموی خراب شده را تشخیص دهیم؟
مرحله سوم: از صافی رد کنید
برای اینکه لواشک شما صاف و یکنواخت باشد، بعد از مخلوط کردن مواد، آنها را چند بار از صافی رد کنید.
مرحله چهارم: مواد را در فر بگذارید
یک کاغذ روغنی روی سینی فر بگذارید و تمام مواد را به طور یکنواخت روی آن پخش کنید.
برای اینکه سطح صافتری داشته باشید، از پشت قاشق استفاده کنید. سپس سینی را برای حدود ۶ ساعت در فر بگذارید تا آب پوره خشک شود.
بیشتر بخوانید: دو رسپی لواشک انجیر؛ ساده و خوشمزه
مرحله پنجم: کاغذ را رول کنید
بعد از اینکه از فر خارج کردید، کاغذ را به دو قسمت برش دهید و هر کدام را رول کنید.
هر رول را به قطعات کوچکتر برش دهید و سرو کنید.
نکات کلیدی برای تهیه لواشک تمشک، لیمو و نعناع
- برای نگهداری طولانی مدت لواشک، بهتر است آنها را در ظرفی که هوا وارد نشود نگهداری کنید.
- زمانی که میخواهید سرو کنید، کاغذ را از لواشک جدا کنید.
با تهیه لواشک تمشک، لیمو و نعناع که در این مقاله از مجله رضیم توضیح دادیم، میتوانید لواشکی خوشمزه در فصل تابستان درست کنید و تا زمستان هم نگه دارید و از طعم عالی آن لذت ببرید.