با گوشت میتونید یه سالاد استیک خوشمزه درست کنید (مرحله به مرحله)

“`html
در این دستور پخت به سراغ تهیه سالاد استیک میرویم.
این دستور برای چهار نفر مناسب است. اگر رژیم دارید یا میخواهید از گوشت کمتری استفاده کنید، میتوانید مقدار مواد را تغییر دهید.
مواد لازم برای تهیه سالاد استیک
روغن زیتون پنج قاشق غذاخوری
فلفل دلمهای خرد شده دو عدد
پیاز متوسط ریز خرد شده یک دوم
نمک به مقدار لازم
پودر فلفل سیاه به مقدار لازم
گوشت استیک 500 گرم
پودر فلفل قرمز یک قاشق چایخوری
آبلیمو تازه سه قاشق غذاخوری
کاهو خرد شده 12 فنجان
آووکادو خرد شده یک عدد
جعفری خرد شده به مقدار لازم
دستور تهیه سالاد استیک
مرحله اول
یک تابه بزرگ نچسب را روی حرارت متوسط قرار دهید و یک قاشق روغن در آن بریزید. فلفل، پیاز، نمک و فلفل را به تابه اضافه کنید. بگذارید مواد بپزند و هر چند دقیقه آنها را هم بزنید تا قهوهای طلایی و نرم شوند. این پروسه حدود 16 تا 18 دقیقه طول میکشد.
مرحله دوم
در این هنگام، گوشت استیک را با پودر فلفل قرمز، فلفل سیاه و نمک طعمدار کنید. گوشت را به دو یا سه قسمت تقسیم کرده و در تابهای که از قبل با روغن گرم شده است، قرار دهید. گوشتها را به آرامی زیر و رو کنید تا نسوزند. این مرحله را ادامه دهید تا رنگ گوشت قهوهای شود و فقط یک نقطه صورتی در وسط آن باقی بماند. حدوداً به 7 دقیقه زمان نیاز دارید. سپس گوشت را از تابه خارج کنید و بگذارید تا کاملاً خنک شود. بعد از آن میتوانید آن را به قطعات دلخواه برش بزنید.
مرحله سوم
آبلیمو، روغن زیتون باقیمانده، نمک و فلفل را در یک کاسه بزرگ با هم ترکیب کنید. سپس کاهو، کمی جعفری و آووکادوهای خرد شده را به آن اضافه کنید. در لایه بالایی، فلفل دلمهای، پیاز و تکههای استیک را بریزید. در این مرحله میتوانید باقیمانده جعفری، نمک و فلفل را اضافه کنید. سالاد شما آماده است و میتوانید آن را با سسهای مورد علاقهتان مثل سرکه بالزامیک و تکههای نان ترد سرو کنید.
استیک
نکات مهم برای تهیه سالاد استیک
- اگر زمان پخت گوشت برای شما کم یا زیاد است، میتوانید بر اساس سلیقهتان آن را سرخ کنید.
- برای سرخ کردن گوشت، میتوانید از کره استفاده کنید.
- میتوانید گوشت استیک را از چند ساعت قبل مزهدار کنید تا طعم بهتری بگیرد.