رسپی

با ۱۰ روش ساده، سیرتان جوانه نمی‌زند و پوک نمی‌شود

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

خشک کردن سیر در خانه روش‌های خاصی دارد که اگر آنها را رعایت نکنید، سیر شما بعد از مدت کوتاهی خراب می‌شود. اما بهترین راه برای جلوگیری از خراب شدن سیر چیست؟ در این مقاله از بخش آشپزی در رضیم بلاگ می‌توانید با روش‌های جلوگیری از خراب شدن سیر آشنا شوید.

چطور از خراب شدن سیر در منزل جلوگیری کنیم؟

برای نگهداری از سیر، باید آن را در مکان خشک، خنک و تاریک قرار دهید. اما چطور از خراب شدن سیر جلوگیری کنیم؟ در ادامه می‌توانید با بهترین روش‌ها آشنا شوید.

۱- نگهداری سیر در نمک و چای خشک

یکی از موثرترین روش‌ها برای جلوگیری از خراب شدن سیر، اضافه کردن کمی نمک و چای خشک به آن است. ابتدا حبه‌های سیر را جدا کنید و پوست آنها را بگیرید.

سپس سیرها را در یک ظرف بگذارید و به ازای هر ظرف سیر، یک قاشق چای‌خوری نمک و یک قاشق چای‌خوری چای خشک اضافه کنید. درب ظرف را بگذارید و آن را در یخچال قرار دهید. این روش کمک می‌کند سیرها برای مدت طولانی سالم بمانند و از خراب شدن جلوگیری می‌کند.

۲- آویزان کردن سیر

روش دیگر برای نگهداری سیر خشک با پوست این است که سیرها را در یک توری نازک بریزید و در یک جای خنک و خشک آویزان کنید. این کار باعث می‌شود هوا به خوبی بین سیرها گردش کند و آنها تا مدت طولانی سالم بمانند.

با ۱۰ روش ساده، سیرتان جوانه نمی‌زند و پوک نمی‌شود

در این روش می‌توانید سیرها را با نخ به هم وصل کنید و در یک مکان مناسب آویزان کنید تا خراب نشوند.

۳- فریز کردن سیرها

برخی از افراد فکر می‌کنند فریز کردن سیر باعث از بین رفتن طعم و بوی آن می‌شود. اما اگر سیر را به درستی فریز کنید، می‌توانید کیفیت آن را حفظ کنید.

بیشتر بخوانید: ۱۱ روش ساده و کاربردی برای نگهداری سیر تازه در خانه

برای فریز کردن سیر، حبه‌های سیر را از بوته جدا کنید. سپس آنها را در یک ظرف دربسته یا کیسه زیپ‌دار بگذارید و در فریزر قرار دهید. پوست سیر را جدا نکنید تا طعم و بوی آن حفظ شود. به این ترتیب می‌توانید سیرها را برای مدت طولانی نگهداری کنید.

۴- نگهداری سیر در روغن

اگر نگران خراب شدن سیر هستید، می‌توانید آنها را در روغن زیتون نگهداری کنید. در این روش، حبه‌های سیر را از بوته جدا کرده و پوست آنها را بگیرید. سپس سیرها را در یک ظرف شیشه‌ای یا پلاستیکی بگذارید و کمی روغن مایع یا روغن زیتون به آنها اضافه کنید.

با ۱۰ روش ساده، سیرتان جوانه نمی‌زند و پوک نمی‌شود

مقدار روغن باید به اندازه‌ای باشد که کاملا روی سیرها را بپوشاند. سپس درب ظرف را بگذارید و سیر را در یخچال قرار دهید.

با ۱۰ روش ساده، سیرتان جوانه نمی‌زند و پوک نمی‌شود

بیشتر بخوانید: ترفندهای از بین بردن نفخ هر کدام از حبوبات

۵- خشک کردن سیر

بهترین روش برای جلوگیری از خراب شدن سیر، خشک کردن آن و استفاده از آن به عنوان پودر سیر یا سیر خشک در غذا است. روش خشک کردن سیر تازه در آفتاب هم بسیار راحت است. ابتدا حبه‌های سیر را از بوته جدا کرده و پوست آنها را بکنید.

سپس سیرها را در یک سینی بریزید و اجازه دهید کاملا خشک شوند. پس از آن، سیرها را به صورت نازک و خلالی برش دهید و تکه‌های سیر را روی سینی توری قرار داده و برای چند روز در مقابل نور آفتاب بگذارید تا کاملا خشک شوند.

“““html
با ۱۰ روش ساده، سیرتان جوانه نمی‌زند و پوک نمی‌شود

در این مدت باید چندین بار سیرها را زیر و رو کنید تا همه قسمت‌های آن‌ها خشک شود. برای خشک کردن سیر می‌توانید از دستگاه خشک کن، فر یا شوفاژ نیز استفاده کنید. زمانی که سیر کاملا خشک شد، می‌توانید آن‌ها را در آسیاب بریزید و پودر کنید یا به صورت خشک شده در یک ظرف دربسته بریزید و برای مزه دار کردن انواع غذا استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: چگونه بادمجان خام را فریز کنیم؟

۶- درست کردن سیر نمک

در این روش بعد از خشک کردن سیر تازه، آن را خرد کنید و در یک سینی یا توری بریزید. سپس سیرها را چند روز زیر آفتاب بگذارید تا خشک شوند. سیرهای خشک شده را در آسیاب بریزید و خوب پودر کنید. شما می‌توانید سیرها را کاملا پودر کنید یا فقط کمی خرد کنید.

بعد از این، کمی نمک به پودر سیر اضافه کنید و آن را در یک شیشه درب دار بریزید. نمک کمک می‌کند پودر سیر خراب نشود و عمر بیشتری داشته باشد.

۷- تهیه حریره سیر

روش دیگر برای جلوگیری از خراب شدن سیر، درست کردن حریره سیر است. در این روش، حبه‌های سیر را از بوته جدا کنید. پوست آن‌ها را بکنید و بشویید. سپس سیرها را روی پارچه بگذارید تا کاملاً خشک شوند.

پس از خشک شدن، سیرها را در غذاساز بریزید و خوب پوره کنید تا نرم و یکدست شود. الآن می‌توانید مقدار کمی روغن زیتون به پوره سیر اضافه کنید. در این مرحله، سیر باید کمی سسی شود، اما خیلی شل نشود.

در مرحله آخر، کمی نمک به مواد اضافه کنید و آن را در یک شیشه تمیز و خشک بریزید و در یخچال نگهداری کنید. به یاد داشته باشید که اگر سیرها مرطوب باشند یا از شیشه خیس استفاده کنید، ممکن است سیر خراب شود یا کپک بزند.

بیشتر بخوانید: رسپی حریره سیر؛ نگهداری طولانی و استفاده آسان

۸- نگهداری سیر در سرکه

اگر مقدار سیر زیادی دارید، می‌توانید آن را در سرکه نگهداری کنید. در این روش، پوست سیر را جدا کنید و با همين شکل حبه‌ها را در یک شیشه تمیز بریزید. همه سیرها را به این روش آماده کنید و در شیشه بگذارید.

با ۱۰ روش ساده، سیرتان جوانه نمی‌زند و پوک نمی‌شود

۹- نگهداری سیر در آب نمک

روش بعدی برای جلوگیری از خراب شدن سیر، گذاشتن آن در آب نمک است. ابتدا حبه‌های سیر را جدا کنید و پوست آن‌ها را بکنید. سپس سیرها را در یک شیشه تمیز بگذارید و مقداری آب نمک هم آماده کنید. شیشه را با آب نمک پر کنید، درب آن را محکم ببندید و در یک قابلمه آب جوش بگذارید و برای ۲۰ دقیقه بجوشانید. سپس شیشه را از قابلمه بیرون بیاورید و بگذارید تا خنک شود.

۱۰- نگهداری سیر در بطری نوشابه

برای نگهداری سیر در بطری نوشابه، حبه‌های سیر را از بوته جدا کنید و همراه با پوست در یک بطری نوشابه خشک و تمیز بریزید. سپس درب بطری را محکم ببندید و در فریزر قرار دهید. این روش کمک می‌کند سیرها کیفیتشان را خوب حفظ کنند و بوی سیر نیز در فریزر پخش نشود.

در این مقاله، به روش‌های جلوگیری از خراب شدن سیر در خانه اشاره کردیم. به یاد داشته باشید که اگر سیر را به درستی نگهدارید، می‌تواند بیشتر از یک سال سالم بماند و کیفیت خود را حفظ کند. شما از چه روش‌هایی برای نگهداری سیر در خانه استفاده می‌کنید؟

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا