رسپی

با ۳ روش ساده پسته تازه را در خانه خشک کنید!

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

پسته یکی از آجیل‌های محبوب است که هم به شکل تازه و هم خشک می‌توان آن را مصرف کرد. از آنجایی که نمی‌توان پسته تازه را برای مدت طولانی نگه داشت، با خشک کردن آن می‌توانید از این خوراکی خوشمزه در هر فصل سال استفاده کنید. در این مقاله از مجله رضیم به روش‌های خشک کردن پسته تازه در خانه می‌پردازیم. با ما همراه باشید.

برای خشک کردن پسته، روش‌های مختلفی وجود دارد که بسته به شرایط می‌توان از آنها استفاده کرد. در ادامه این روش‌ها را معرفی می‌کنیم:

روش اول: خشک کردن پسته با نور خورشید

برای خشک کردن پسته با نور خورشید، مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله اول: پوست رویی آن را جدا کنید

در ابتدا پسته‌های تازه را خوب بشویید تا هرگونه آلودگی روی آن از بین برود. سپس پوست و شاخه‌های اضافی را بردارید. برای راحت‌تر جدا کردن پوست‌ها، می‌توانید پسته‌ها را در یک کیسه نایلون بریزید و با غلتکی چندین بار روی آن بکشید تا به راحتی پوست‌ها جدا شوند.

بیشتر بخوانید: ۱۰ کاربرد جالب پوست پسته تازه!

مرحله دوم: پسته‌ها روی سینی پهن کنید

پس از جدا کردن پوست‌ها، آنها را روی یک سینی پخش کنید. می‌توانید از یک پارچه تمیز نیز استفاده کنید به جای سینی.

مرحله سوم: پسته را زیر نور آفتاب بگذارید

در این مرحله، سینی یا پارچه را در زیر نور خورشید قرار دهید. خشک شدن پسته به این روش حدود ۳ تا ۴ روز طول می‌کشد. در این مدت، چندین بار آنها را جابجا کنید تا به طور یکنواخت خشک شوند.

روش دوم: خشک کردن پسته با فر

یکی دیگر از روش‌های خشک کردن پسته، استفاده از فر است. برای این کار مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله اول: پسته‌ها را شور کنید

ابتدا پسته‌ها را بشویید و پوست رویی آنها را جدا کنید. سپس برای نیم ساعت آنها را در محلول آب نمک قرار دهید.

خشک کردن پسته تازه

مرحله دوم: سینی را در فر بگذارید

پس از اینکه پسته‌ها به اندازه کافی در آب نمک ماندند، آنها را آبکش کرده و روی سینی فر پخش کنید. فر را بر روی ۳۰۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کرده و سینی را به مدت ۱۵ دقیقه در داخل فر قرار دهید. با این روش، پسته‌ها ترد و خشک می‌شوند.

روش سوم: خشک کردن پسته با مایکروفر

اگر زمان کمی برای خشک کردن پسته دارید، می‌توانید از مایکروفر استفاده کنید. برای این کار، پسته‌ها را پس از جدا کردن پوست رویی و شستشو، در یک ظرف مناسب مایکروفر بریزید. روی ظرف یک دستمال مرطوب بگذارید و آن را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در مایکروفر بگذارید.

در این روش، پسته‌ها سریع‌تر خشک می‌شوند، اما ممکن است رنگ و طعم آنها کمی تغییر کند.

با ۳ روش ساده پسته تازه را در خانه خشک کنید!

بیشتر بخوانید: خلال پسته خانگی در عرض چند دقیقه

نکات کلیدی برای خشک کردن پسته تازه:

  • برای آسان‌تر جدا شدن پوست پسته، می‌توانید آن را چند ساعت در فریزر قرار دهید.
  • پسته‌هایی که از ابتدا باز هستند، کیفیت بهتری دارند.
  • نگران بسته بودن در پسته‌ها نباشید؛ در فرآیند خشک شدن خود به خود باز می‌شوند.
  • زمان خشک شدن پسته‌ها زیر نور آفتاب بستگی به دمای هوا دارد.
  • اگر پسته‌ها در سایه خشک شوند، باز نخواهند شد.
  • از پسته‌هایی که پوست رویی آنها سیاه است، استفاده نکنید.
  • اگر پوست نرم پسته برای مدت طولانی روی آن باقی بماند، ممکن است باعث تولید سم آفلاکتوکسین شود.
  • به ازای هر ۳ کیلوگرم پسته تازه، ۱ کیلوگرم پسته خشک به دست می‌آید.
  • برای باز کردن در پسته، می‌توانید آنها را به مدت ۲ ساعت در آب خیس کنید و با کمک انبر آنها را باز کنید.

“““html

  • به آرامی دهان آنها را باز کنید.
  • مقدار نمک بستگی به سلیقه شما دارد، اما به طور کلی، به ازای هر یک کیلوگرم پسته تازه، یک قاشق غذاخوری نمک کافی است.
  • اگر پسته‌ها را در نور خورشید خشک می‌کنید، مراقب پرندگان و حشرات باشید تا به آنها آسیب نزنند.
  • پسته‌های خشک شده را می‌توانید برای مدت طولانی فریز کنید و نیم ساعت قبل از مصرف آنها را از فریزر خارج کنید.
  • در این مقاله از مجله رضیم به ۳ روش خشک کردن پسته تازه در خانه پرداخته‌ایم. شما می‌توانید با توجه به زمانی که دارید و تمایل خود، یکی از این روش‌ها را انتخاب کرده و پسته خشک شده خانگی تهیه کنید.

     

    سایت رسپی آشپزی رضیم
    “`

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دکمه بازگشت به بالا