رسپی

بدون فر و همزن یک دسر برای دورهمی‌ها درست کنید

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

اگر شما به دنبال یک دسر خوشمزه و سریع برای مهمانی‌ها هستید که نیازی به فر و همزن نداشته باشد، این مطلب برای شماست. در این مقاله مجله رضیم، دستور تهیه یک دسر شیر عسلی بدون فر و همزن را به شما معرفی می‌کنیم که بسیار ساده تهیه می‌شود و مطمئناً همه مهمانان شما از طعم لذیذ آن خوششان خواهد آمد. پس اگر می‌خواهید در جمع دوستان یا خانواده یک دسر خوشمزه درست کنید، این دستور را از دست ندهید.

مواد لازم برای تهیه دسر شیر عسلی بدون فر و همزن

برای درست کردن یک دسر شیر عسلی بدون فر و همزن، به مواد زیر نیاز دارید:

تخم مرغ ۶ عدد
شیر عسلی ۱ قوطی (۳۵۰ گرم)
شیر ۱ لیتر
وانیل ۱ قاشق چای‌خوری
نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری (۴۵ گرم)
قهوه ۱۲۵ میلی‌لیتر
بیسکویت پتی بور ۲۵۰ گرم
شکلات تلخ ۱۵۰ گرم
خامه  ۱۵۰ گرم

مراحل تهیه دسر شیر عسلی بدون فر و همزن

طرز تهیه این دسر خوشمزه بسیار آسان است و به شکل زیر انجام می‌شود:

مرحله اول: جدا کردن زرده‌های تخم مرغ

برای تهیه این دسر، ابتدا شش عدد تخم مرغ را بشکنید و زرده‌ها را از سفیده‌ها جدا کنید. فقط به زرده‌ها نیاز دارید. بعد از جدا کردن، زرده‌ها را در یک قابلمه تمیز و خشک بریزید.

مرحله دوم: اضافه کردن مواد اولیه به زرده تخم مرغ

حالا، شیر عسلی و شیر را به زرده‌های تخم مرغ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سپس وانیل و نشاسته ذرت را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید که همه چیز به خوبی مخلوط شود.

مرحله سوم: قرار دادن قابلمه روی حرارت

قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و به طور مداوم مواد را هم بزنید. هم زدن را ادامه دهید تا مایع غلیظ شود و خیلی شل نباشد. معمولاً این کار ۱۰ تا ۱۵ دقیقه کافی است. بعد از اینکه به غلظت مناسب رسید، حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید تا مایع خنک شود.

بیشتر بخوانید: دستور دسر بی‌دردسر قهوه

مرحله چهارم: آماده‌سازی بیسکویت‌ها

بیسکویت‌ها را یکی یکی در قهوه بخیسانید. این کار باعث می‌شود بیسکویت‌ها نرم شده و طعم قهوه را بگیرند. بعد از خیساندن هر بیسکویت، آن را در کف ظرف مناسب برای دسر قرار دهید. ظرف‌های پیرکس مستطیل یا مربع گزینه‌های خوبی هستند.

“““html
نکات و فوت و فن‌های تهیه دسر شیر عسلی بدون فر و همزن

مرحله پنجم: اضافه کردن کرم به بیسکویت‌ها

وقتی که کف ظرف را با بیسکویت پوشاندید، مقداری از کرم را روی آن بریزید و خوب پخش کنید. سپس یک لایه دیگر از بیسکویت‌ها را روی کرم بگذارید و این کار را ادامه دهید تا همه مواد استفاده شود. به یاد داشته باشید که آخرین لایه باید بیسکویت باشد.

خرید مواد اولیه دسر پاییزی

مرحله ششم: درست کردن گاناش شکلات

برای تهیه گاناش شکلاتی، ابتدا شکلات تلخ را به قطعات کوچک خرد کنید. بعد، این تکه‌ها را با خامه صبحانه در یک ظرف بریزید. ظرف را روی بخار کتری قرار دهید تا شکلات به طور کامل ذوب شود و با خامه مخلوط شود. سپس گاناش را روی بیسکویت‌ها ریخته و با پشت قاشق یا کاردک به طور یکنواخت پخش کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی پودینگ پسته؛ دسر لطیف و مجلسی

بدون فر و همزن یک دسر برای دورهمی‌ها درست کنید

مرحله هفتم: سرو کردن دسر شیر عسلی

دسر را به مدت ۶ ساعت در یخچال بگذارید تا کاملاً خنک شود. بعد از این مدت، دسر خوشمزه شما آماده است. برای تزئین می‌توانید از پودر پسته، شکلات رنده شده یا هر چیزی که دوست دارید استفاده کنید. در نهایت، دسر را به اندازه‌های دلخواه برش بزنید و سرو کنید. نوش جان!

نکات مهم برای درست کردن دسر شیر عسلی بدون فر و همزن

نکات مهم برای درست کردن دسر شیر عسلی بدون فر و همزن

برای تهیه یک دسر شیر عسلی خوشمزه در خانه بدون نیاز به فر و همزن، نکات زیر را به یاد داشته باشید:

  • اگر شیر عسلی در دسترس ندارید، می‌توانید از ترکیب ۱۵۰ گرم شکر و ۱۰۰ گرم خامه استفاده کنید.
  • یکی از نکات کلیدی در درست کردن این دسر، هم زدن مداوم مواد روی حرارت است. این کار از ته گرفتن کرم جلوگیری می‌کند و باعث می‌شود بافت یکدستی پیدا کند.
  • در تهیه این دسر می‌توانید از بیسکویت‌های پتی بور شکلاتی یا وانیلی استفاده کنید. می‌توانید در یک لایه از بیسکویت وانیلی و در لایه دیگر از بیسکویت شکلاتی استفاده کنید.

در این بخش از مجله آشپزی رضیم، به شما یاد دادیم که چگونه یک دسر ساده و سریع بدون فر و همزن درست کنید. این دسر بافتی نرم و لطیف دارد و شیرینی آن به اندازه‌ای است که باعث خوشحالی می‌شود. امیدواریم این دسر یخچالی را تهیه کنید و از طعم دلپذیر آن لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا