برای تهیه بهترین جوجه کباب، جوجه رو تو چه موادی بخوابونیم؟ (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه “جوجه کباب” خوشمزه به سبک رستوران ها
کلی روش مختلف برای طعمدار کردن جوجهکباب وجود داره. در این یادداشت از رضیم ما یکی از بهترین و سریعترین روشهای درست کردن جوجهکباب رو به شما دستور تهیه میدیم. در این روش سریع، بهراحتی میتونید یک جوجهکباب تازه و خوشعطر رو مهمون سفرتون کرده و نوش جان کنید.
نکات کلیدی برای درست کردن جوجه کباب خوشمزه
اول از همه باید گفت روشی که امروز دستور تهیه میدیم، برای پخت جوجهکباب روی ذغال است ؛ اما با توجه به شرایط فعلی که اکثرا ناچار به زندگی در خانههای آپارتمانی هستیم، قطعا راه انداختن آتش غیرممکن و استفاده از کبابپزهای خانگی یا باربیکیو هم باعث ایجاد دود و بو میشه و کلی زحمت داره.
امروز کنار شما هستیم تا یکی از سادهترین و بهترین دستور تهیه جوجهکباب رو توی خونههای آپارتمانی، بدون دود و دردسرهای نظافت اجاق یا باربیکیو رو به شما دستور تهیه دهیم.
ما در پخت این کباب خوشمزه از فر استفاده میکنیم که مزایای خودش رو داره. بنابراین شما بهجای راهاندازی منقل ذغال و سیخ کردن جوجهها، فقط به تعدادی که لازمه چوب جوجه چینی خریداری کنید.
لازم بهذکر است زمان مورد نیاز جهت پخت این غذای لذیذ و خوشمزه حدودا یکونیم ساعت تا دو ساعت است.
مرغ رو توچی بخوابونیم؟ جوجه رو توچی بخوابونیم؟
مواد مورد نیاز جهت تهیه جوجهکباب برای چهار نفر:
- مرغ به قطعات خرد شده چهارصد گرم
- لیمو تازه دو عدد (اگر در دسترس ندارید آبلیمو هم قابل استفاده است)
- زعفران دم کرده دو قاشق غذاجوری
- نمک و فلفل به مقدار دلخواه
- پیاز یک عدد متوسط
- روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
- چوب جوجه چینی به مقدار لازم
دستور تهیه جوجه کباب آبدار و خوش طعم:
توی اولین گام بعد از شستن مرغها با آب سرد، به سراغ طعمدار کردن مرغهامون میریم.
آبلیمو، زعفران، فلفل، روغن زیتون را به گوشتها اضافه میکنیم وخوب به هم میزنیم، انواع و اقسام دستورات برای مواد طعمدهنده جوجهکباب، وجود داره که قطعا با ذائقه شما نیز رابطه مستقیم دارند. اما طعمی که غذای امروز ما داره واقعا بینظیره.
نکته: بسیاری از آشپزها توصیه میکنن آبلیمو و نمک رو ابتدا به گوشت نزنید چون گوشت سفت میشه. برای رفع این مشکل توصیه میکنیم اولا گوشت تازه خریداری کنید، چون گوشتهای یخزده یا گوشتهایی که مدت زیادی توی سردخونه بودن، کیفیت گوشت تازه رو ندارن و شما هرچقدر هم از افزودنیهای تازه استفاده کنید باز هم طعم ایدهآل که مدنظر شماست بدست نمیآید.
اما جدای از این قضیه تجربه ما در پخت انواع کباب میگه شما از همون ابتدا مقداری روغن (ترجیحا روغن زیتون) با مواد ترکیب کنید تا از نفوذ زیاد آبلیمو در بافت جوجه و سفت شدن اون جلوگیری کنه.
پس حتما هنگام ترکیب مرغ با مواد از روغن خواراکی استفاده کنید. با این روش جوجهها در بهترین فرم ممکن طعمدار میشن.
نمک رو در مرحله اول روی مواد طعمدهنده گوشت نریزید. نمک هم موجب سفت شدن گوشت میشه. همانطور که در ادامه خواهیم گفت نمک رو در آخرین مرحله قبل از کباب شدن گوشتها روی اونها میپاشیم.
پیازمون رو به صورت نگینی خرد میکنیم و به گوشتهامون اضافه میکنیم این کار باعث میشه که بوی زهم مرغ گرفته بشه، همچنین برای این کار از چند تکه فلفل دلمه سبز هم میتونید کمک بگیرید. فلفل دلمه یک آنتیبیوتیک بسیار موثر در پخت و کباب کردن انواع گوشتهاست.
ما توی دستور امروزمون سیبزمینی کبابی روهم اضافه کردیم که برای این کار کافیه سیبزمینیهارو به ابعاد دلخواه برش بزنیم و به میکس موادمون اضافهاش کنیم (البته شما اگر تمایل ندارید میتونید این مرحله رو هم حذف کنی).
گوشت مرغ به خاطر
“““html
بافت نرم و لطیفی که دارد به سرعت طعمدار میشود و رنگش تغییر میکند. تشخیص این تغییر رنگ خیلی آسان است. برای طعمدار کردن مرغها حداقل باید بیست دقیقه تا یک ساعت در یک ظرف دربسته بماند.
کف سینی فر را چرب میکنیم یا میتوانید کاغذ روغنی بگذارید. بعد از اینکه مرغها طعمدار شدند، آنها را یکی یکی به سیخ میزنیم. میتوانید بین قطعات جوجه، از هر سبزی که دوست دارید استفاده کنید و در سینی فر بچینید.
اگر شما هم مثل ما طرفدار طعم سیبزمینی و مرغ هستید، سیبزمینیهایتان را هم کنار سیخها یا در جای خالی سینی قرار دهید.
در این مرحله، با استفاده از نمکپاش روی هر دو طرف سیخها نمک میزنیم. سپس سینی را در فر قرار میدهیم. با توجه به مقدار مواد و نوع فر، زمان پخت ممکن است کمتر یا بیشتر شود. ما این گوشت را با دمای ۲۰۰ درجه به مدت بیست دقیقه در طبقه سوم فر گذاشتیم.
دوستان عزیز، اگر فر ندارید میتوانید از تستر استفاده کنید، یا اگر علاقهمند به درست کردن منقل هستید، ذغال را روشن کنید و شروع به کباب کردن گوشتها کنید. با روشی که به شما گفتیم، طعم گوشت عالی و بسیار نرم و خوشمزه خواهد شد. بهعبارت دیگر، ما طعم گوشت را ضمانت میکنیم.
در زمانی که مرغها طعمدار و سپس کباب میشوند، میتوانید شروع به پخت برنج کنید تا با کبابها آماده شده و با هم سرو شود.
باز هم یادآوری میکنیم که یکی از نکات در طعمدار کردن مرغها این است که نمک را به جوجهها اضافه نکنید، زیرا این کار باعث سفت شدن بافت مرغ میشود و زمان کباب شدن را طولانیتر میکند.
نکته: جوجهکباب میتواند از قسمتهای مختلف مرغ تهیه شود که به سلیقه شما بستگی دارد. فقط به یاد داشته باشید که بافت کتف یا بال نازکتر از دیگر قسمتها بوده و زمان کمتری برای کباب شدن نیاز دارد.
همچنین بدانید که ذغالها دمایی بین ۲۰۰ تا ۷۰۰ درجه دارند. به همین دلیل کباب شدن جوجهها روی ذغال طبیعی زمان کمتری میبرد.
دوستای عزیز، امیدواریم که دستور امروز برای شما مفید باشد. تا دستورات سریعالپخت بعدی، شما را به خدا میسپاریم.
آیا میدانید ادویه مخصوص جوجهکباب چه چیزی است؟
دستور تهیه کباب مرغ تابهای در خانه
دستور تهیه کباب چپلی (غذای خوشمزه افغانی)