نظافت و لکه گیری

برای شستن ظرف‌ ها آب سرد بهتر است یا آب گرم؟ (2 ترفند عالی)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

ظرف‌ها را با آب سرد بشوییم یا گرم؟

چربی‌ها سریع‌تر پاک می‌شوند| آب گرم بهتر از آب سرد می‌تواند چربی و روغن را از روی ظروف تمیز کند. آب سرد باعث سخت شدن چربی‌ها می‌شود و این موضوع شستشوی آن‌ها را دشوار می‌کند. بنابراین برای شستن ظرف‌های چرب، بهتر است از آب گرم به‌خصوص با مایع ظرف‌شویی مناسب استفاده کنید تا چربی‌ها به سادگی پاک شوند.

ظروف زودتر خشک می‌شوند| زمانی که تمام چربی‌ها و کثیفی‌ها با آب گرم پاک شدند، می‌توانید ظرف‌ها را با آب گرم یا سرد بشویید. فراموش نکنید که ظرف‌هایی که با آب گرم شسته می‌شوند، سریع‌تر خشک می‌شوند. گرما باعث می‌شود ظرف‌ها سریع‌تر از حالت خیسی خارج شوند و دیگر نیازی به خشک کردن آن‌ها با دستمال نیست.

لکه آب روی ظرف باقی نمی‌ماند| چون آب گرم سریع‌تر از روی ظرف تبخیر می‌شود، احتمال کمتری دارد که لکه آب روی ظروف و لیوان‌ها باقی بماند. معمولاً آب سرد روی ظرف‌ها لکه‌هایی بر جای می‌گذارد و بعد از خشک شدن، مقداری رسوب از آب روی آن‌ها باقی می‌ماند. هرچه زمان بیشتری آب روی ظرف بماند، لکه‌های رسوبی بیشتر خواهند بود.

از مواد شوینده کمتر استفاده می‌شود| اثرگذاری بهتر مایع‌ ظرف‌شویی با استفاده از آب گرم به این معنی است که شما به مقدار کمتری از این مواد نیاز دارید. در واقع، هنگام شستن ظرف‌ها، به جای اینکه مقدار زیادی مایع ظرف‌شویی بریزید، با چند قطره هم می‌توانید کارتان را انجام دهید. بنابراین نه‌تنها ظرف‌هایتان را به‌خوبی می‌شویید، بلکه در هزینه‌های خرید مایع‌ ظرف‌شویی نیز صرفه‌جویی می‌کنید.

تفاوت شستن ظرف با دست و ماشین ظرفشویی

مدت زمان نرمال برای شستشو ظروف در ماشین ظرفشویی چقدر است؟

آموزش قدم به قدم شستن ظروف تفلون

منبع : آخرین خبر

سایت آموزش آشپزی رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا