رسپی

برنج لیمو ترش (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

در این غذا مواد دیگری مانند برگ بو، روغن زیتون، میخک، زیره سیاه، لیمو ترش، هل و چوب دارچین هم استفاده می‌شود. این غذا کاملاً گیاهی است و برای سلامتی بسیار مفید است. همچنین با استفاده از ادویه‌های مختلف، طعم خاص و دلچسبی پیدا می‌کند.

برنج لیمو ترش

برای تزیین این پلوی خوشمزه از جعفری هم استفاده می‌شود. اگر به برگ بو علاقه‌مندید و می‌خواهید بیشتر درباره‌ آن بدانید، باید بگویم که برگ بو یک گیاه خوشبو و سبز است که وقتی خشک شود، عطرش را حفظ می‌کند. این برگ خواص خاصی دارد که در ادامه به برخی از آن‌ها اشاره می‌کنیم.

برگ بو به عنوان یک ادویه شناخته می‌شود و دارای ویتامین C است. وجود این ویتامین به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند و می‌تواند رادیکال‌های آزاد را خنثی کند. نکته مهم این است که برگ بو را باید به صورت خشک استفاده کنید؛ زیرا مصرف آن به شکل تازه می‌تواند مضر باشد.

برگ بوی خشک همچنین ویتامین A دارد که می‌تواند از سرطان دهان و ریه جلوگیری کند و به تقویت بینایی کمک کند. میخک نیز یکی دیگر از ادویه‌های این غذاست که برای دستگاه گوارش بسیار مفید است، از کبد محافظت می‌کند و سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند.

مصرف میخک برای افراد دیابتی هم مفید است. یکی دیگر از مواد اصلی این غذا، لیمو ترش است. مصرف لیمو ترش می‌تواند خاصیت ضدسرطانی داشته باشد و از بروز انواع سرطان‌ها پیشگیری کند. همچنین برای سلامت دهان و دندان مفید است و به کنترل فشار خون کمک می‌کند.
انواع دیگر پلویی که می‌توانید درست کنید شامل: پلو مکزیکی، یارمه پلو، چشم بلبلی پلو و ماش پلو هستند.

مواد لازم :

برنج: ۲۰۰ گرم
روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
برگ بو: ۶ عدد
چوب دارچین: ۲ عدد کوچک
میخک: ۲ عدد
هل: ۴ دانه
زیره سیاه: ۲ قاشق مرباخوری
زردچوبه : یک چهارم قاشق مرباخوری
لیمو تازه درشت: ۱ عدد
آب: ۴۵۰ میلی لیتر
نمک: به مقدار لازم
جعفری: به مقدار لازم برای تزیین

مراحل پخت :

گام ۱: برنج را بخیسانید.
گام ۲: در یک ظرف مناسب روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید.

گام ۳: برگ بو، میخک، دارچین، هل، زردچوبه و زیره را در روغن تفت دهید.
گام ۴: برنج را آبکش کنید و به مواد اضافه کنید، سپس با آب لیموترش، آب و نمک روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.

پوستر برنج لیمو ترش

گام ۵: پس از جوش آمدن و تبخیر آب اضافی، غذا را دم بگذارید.
گام ۶: پس از دم کشیدن برنج، آن را با جعفری خرد شده تزیین و سرو کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

برنج لیمو ترش (مرحله به مرحله)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا