بروسکت گوجه فرنگی (مرحله به مرحله)

“`html
شاید در ابتدا فکر کنید که چون این پیش غذا بین المللی است، تهیه آن سخت و نیاز به مواد اولیه زیادی دارد، اما اینطور نیست. با استفاده از گوجه فرنگی، نان تست و چند مواد ساده دیگر میتوانید آن را درست کنید. تهیه این پیش غذا بسیار سریع و آسان است و به همین دلیل به نام پیش غذای انگشتی شناخته میشود.
بروسکت گوجه فرنگی
ظاهر این پیش غذا بسیار ساده و زیبا است و باعث میشود که فرد تمایل بیشتری به خوردن آن داشته باشد. همچنین، این پیش غذا میتواند اشتهای فرد را برای غذای اصلی بیشتر کند. شما میتوانید از این بروسکت به عنوان پیش غذا در کنار یک غذای اصلی ایرانی استفاده کنید و ترکیب این دو، سفره شما را بسیار جذاب و دیدنی خواهد کرد.
با استفاده از بروسکت گوجه فرنگی میتوانید دو فرهنگ متفاوت را در کنار هم جمع کنید و روز زیبایی را در کنار خانواده سپری کنید. برای تهیه این غذا، بهتر است از گوجه فرنگیهای کوچک، که به آنها گوجه فرنگی گیلاسی نیز گفته میشود، استفاده کنید.
بروسکت گوجه فرنگی یک پیش غذای مغذی است که برای کودکان هم بسیار مناسب است. گوجه فرنگیهای این پیش غذا حاوی مادهای هستند که میتواند از بروز سرطان جلوگیری کند. بنابراین، این فقط یک پیش غذای ساده نیست بلکه فواید بیشتری نیز دارد.
ما در این مطلب سعی کردهایم سادهترین دستور تهیه این پیش غذا را برای شما توضیح دهیم، پس در ادامه با ما همراه باشید. از دیگر انواع پیش غذا میتوان به بروشتای مرغ، تست کاپ، پاکورا و شامی رودباری اشاره کرد.
دستور تهیه بروسکت گوجه فرنگی یک فینگرفود جذاب
مواد لازم :
نان باگت یا نان تست: ۱۲ برش
گوجه فرنگی ریز: ۲۴ عدد
فلفل سیاه: به میزان لازم
برگ ریحان تازه: به میزان لازم
پنیر پارمسان: به میزان لازم
سس پستو: دو قاشق غذاخوری
مراحل پخت :
گام 1: اول از همه گوجهها را با فلفل و نمک سرخ کنید تا کمی پخته شوند، این کار حدود ۲۰ دقیقه طول میکشد.
گام 2: روی نان تست یا نان باگت کمی روغن زیتون و سپس مقداری سس پستو بزنید.
گام 3: در مرحله بعد، پنیر و سپس گوجههای پخته شده را روی نان قرار دهید.
گام 4: برای تزئین این بروسکت میتوانید از چند برگ ریحان تازه هم استفاده کنید.