بروشتای مرغ را به همین راحتی درست کنید (مرحله به مرحله)

“`html
بروشتای مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب از کشورهای مختلف است که میتوان آن را با مواد مختلف تهیه کرد. برای یادگیری چگونگی درست کردن این غذا، با ما در رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای بروشتای مرغ
- سینه مرغ ۵۰۰ گرم
- گوجه فرنگی ۶ عدد متوسط
- سیر ۳ حبه
- پنیر پیتزا ۱ لیوان
- سرکه بالزامیک ۲ قاشق غذاخوری
- ادویه اورگانو ۱ قاشق چایخوری
- ریحان ۱ مشت
- نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
- زردچوبه و روغن به مقدار لازم
دستور تهیه بروشتای مرغ
مرحله اول
برای شروع، فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود. سپس سینه مرغ را به تکههای کوچک برش میزنیم و آن را با کمی روغن در یک تابه تفت میدهیم.
مرحله دوم
حالا کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه روی مرغ میپاشیم و خوب تفت میدهیم تا مرغ کاملاً سرخ شود. سپس یک ظرف مناسب فر، مثل پیرکس، را با کمی روغن چرب میکنیم.
مرحله سوم
کف ظرف را با یک لایه گوجه فرنگی خرد شده پر میکنیم. بعد، تکههای مرغ سرخ شده را روی گوجه فرنگیها میگذاریم. سپس سیر رنده شده، ادویه اورگانو و سرکه بالزامیک را روی مرغ میریزیم.
مرحله چهارم
حالا دوباره یک لایه گوجه فرنگی خرد شده روی مواد میریزیم و سپس پنیر پیتزا را روی آن میپوشانیم. اگر خواستید، میتوانید برای تزئین از مواد دیگری مثل قارچ ورقهای یا گوجه فرنگی گیلاسی استفاده کنید.
مرحله پنجم
حالا ظرف را به فر که از قبل گرم شده، میگذاریم و اجازه میدهیم به مدت ۲۰ دقیقه بپزد. بعد از ۲۰ دقیقه، گریل فر را روشن میکنیم تا پنیر روی غذا طلایی شود.
مرحله ششم
زمانی که پنیر طلایی شد، ظرف را از فر بیرون میآوریم و روی آن مقداری ریحان خرد شده میریزیم. اجازه میدهیم کمی از دما کم شود و سپس بعد از ۵ دقیقه بروشتای مرغ را سرو میکنیم، میتوانید آن را با سس دلخواه نوش جان کنید.