رسپی
برویشین ترش (بلغور ترش) (مرحله به مرحله)

برویشین ترش (بلغور ترش)
برویشین ترش(بلغور ترش) یک غذای سنتی از استان کردستان است که اساساً نوعی آش محسوب میشود. این غذا میتواند هم به عنوان وعده اصلی و هم به عنوان پیشغذا سرو شود.
مواد لازم :
بلغور : 1 پیمانه
زردآلوی خشک : ⅔ لیوان
نخود : ⅔ لیوان
گردو : 10-12 عدد
کشمش : ⅓ پیمانه
پیاز متوسط : 1 عدد
آبلیمو (یا سرکه) : به مقدار لازم
نمک : به مقدار لازم
روغن : به مقدار لازم
زردچوبه : به مقدار لازم
مراحل پخت :
گام 1: پیاز را خرد کرده و سرخ میکنیم.
گام 2: نخود و بلغور که قبلاً خیس خوردهاند را به همراه آب به قابلمه اضافه کرده و روی شعله میگذاریم.
گام 3: بعد از مدتی، مغز گردو، کشمش و زردآلوی خشک را به مخلوط اضافه میکنیم.
گام 4: در نهایت، آبلیمو، نمک و زردچوبه را به غذا اضافه میکنیم.