رسپی

برگر بوقلمون با آویشن (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

برگر بوقلمون با آویشن

به گزارش رضیم به نقل از غذالند: برگرها انواع مختلفی دارند که بر اساس نوع گوشتشان تقسیم بندی می‌شوند. بیشتر برگرهایی که در فست‌فودها پیدا می‌کنید از گوشت گوساله تهیه شده و چربی‌ بیشتری دارند. اما در اینجا یک دستور تهیه برگر با گوشت بوقلمون را معرفی می‌کنیم که هم سالم‌تر است و هم باعث چاقی شما نمی‌شود.

این غذا برای افرادی که دیابت دارند، مبتلا به پوکی استخوان هستند، یا مشکلات گوارشی (مانند سلیاک) دارند، بسیار مفید است. گوشت بوقلمون از دو نوع گوشت سفید و قرمز تشکیل شده که حدود ۶۵ درصد آن گوشت سفید (ناحیه سینه) و ۳۵ درصد آن گوشت قرمز (ران) است.

جالب است که این دو نوع گوشت طعم‌های مختلفی دارند. گوشت سینه و بال‌ها سفید و گوشت قرمز در ران‌ها است. به خاطر بافت خاص گوشت بوقلمون، هنگام پخت، حجم خود را از دست نمی‌دهد. این گوشت سرشار از پروتئین، کم‌چربی و دارای کلسترول پایینی است و برای سلامتی‌تان مفید می‌باشد. همچنین منبع خوبی از ویتامین‌های A، B1، B3، B6، B12 و مواد معدنی مانند سلنیوم، منیزیم، و آهن است.

اگر نمی‌خواهید به بیماری‌هایی مثل سرطان سینه، پروستات، آرتروز و افسردگی دچار شوید و همچنین می‌خواهید سطح اسید اوریک و چربی خون‌تان افزایش نیابد، گوشت بوقلمون گزینه خوبی است. زیرا برخلاف دیگر گوشت‌ها، فاقد اوره و اسید اوریک است.

گوشت بوقلمون دارای امگا ۳ است که به سلامت عروق کمک کرده و سطح کلسترول را پایین می‌آورد و از پیشرفت بیماری‌ها جلوگیری می‌کند. از دیگر انواع برگرها می‌توان به: قارچ برگر، چیز برگر و همبرگر خانگی اشاره کرد.

دستور تهیه مرحله به مرحله برگر بوقلمون با آویشن

مواد لازم :

گوشت بوقلمون (چرخ کرده، کم چرب) : 570 گرم
فلفل دلمه‌ای قرمز (کباب شده و پوست و دانه‌های آن جدا گردد و ریز خرد شود) : یک عدد
آویشن : 2 قاشق چاخوری
پنیر فتا (خرد شده) : نصف فنجان
سیر (له شده یا نصف قاشق چایخوری پودر سیر) : 2 حبه
اورگانو خشک (یا 2 قاشق چایخوری اورگانو تازه) : یک قاشق چایخوری
پودر پیاز : یک قاشق چایخوری
فلفل قرمز تند (اختیاری) : یک چهارم قاشق چایخوری
نان همبرگر : به تعداد لازم

مراحل تهیه :

گام 1: در یک کاسه بزرگ، گوشت چرخ کرده را با فلفل کباب شده، پنیر فتا، سیر، اورگانو، پودر پیاز و فلفل قرمز مخلوط کنید.
گام 2: برای طعم‌دار کردن برگر، مقداری فلفل سیاه به مواد بیفزایید.
گام 3: همه مواد را خوب مخلوط کنید و به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید.
گام 4: از هر قسمت یک کلوچه یا برگر بسازید.
گام 5: برگرها را در تابه با کمی روغن اسپری شده روی حرارت متوسط سرخ کنید.
گام 6: می‌توانید سینی گریل را کمی چرب کرده و برگرها را گریل کنید (گریل زغالی یا گازی).
گام 7: هر طرف برگرها را 5 دقیقه بپزید تا وسط آنها صورتی نباشد (اجازه دهید به خوبی سرخ شوند).
گام 8: در نهایت، برگرهای سرخ شده را در نان همبرگر گذاشته و با گوجه، خیارشور و کاهو تزئین کرده و سپس سرو کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا