رسپی
بستنی بادام | دستور تهیه تهیه ۴ مدل بستنی بادام خوشمزه و خانگی + عکس (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه بستنی بادام مرحله به مرحله
بستنی یکی از خوراکیهای محبوب در همهی فصول است.
“بستنی بادام” از خوشمزهترین نوعهاست.
با ما باشید تا نحوهی تهیهاش را یاد بگیرید.
دستور تهیه بستنی بادام به روشی ساده
1 – دستور تهیه بستنی بادام با قهوه
مواد لازم :
- قهوه – 2 قاشق سوپخوری
- شکر – 200 گرم (1 لیوان)
- زرده تخم مرغ – 8 عدد
- خامه – 500 گرم
- شیر – نصف لیوان
- بادام ورقه شده یا خلال بادام بو داده – 50 گرم
دستور تهیه :
- قهوه را در شیر حل کرده و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. سپس زردههای تخممرغ را با شکر خوب هم بزنید تا غلیظ و کشدار شود.
- به آرامی قهوه جوشیده را به مخلوط زرده اضافه کنید و هم بزنید.
- خامه را روی یخ بگذارید و بزنید تا سفت و فرم بگیرد.
- وقتی ترکیب قهوه و زرده سرد شد، آن را به آرامی به خامه اضافه کرده و هم بزنید.
- کف قالب دایرهای با کاغذ روغنی بپوشانید و مخلوط خامه و زرده را در آن بریزید و در فریزر بگذارید تا 5 تا 6 ساعت سرد شود. بهتر است از قبل این کار را انجام دهید تا بستنی کاملا سفت شود.
- سپس قالب را بیرون آورده و با کارد دور بستنی را جدا کنید.
- یک ظرف زیبا روی دهانه قالب گذاشته و بستنی را در ظرف برگردانید. کاغذ روغنی را بردارید.
- اگر کاغذ روغنی ندارید، میتوانید قالب را چند ثانیه در آب نیمه گرم بگذارید و بعد در ظرف برگردانید.
- بادام بو داده را روی سطح و دور بستنی بریزید.
2 – دستور تهیه بستنی بادام با پوست پرتقال
مواد لازم :
- تخم مرغ : 2 عدد
- آرد سفید : 2 قاشق سوپخوری
- نمک : 2 قاشق سوپخوری
- بادام : 1 فنجان
- شکر : 2 فنجان
- شیر هموژنیزه : 3 فنجان
- خامه : 3 فنجان
- پوست پرتقال : 1 قاشق سوپخوری
دستور تهیه :
- شکر، آرد، نمک و تخممرغها را خوب هم بزنید و سپس شیر را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
- این مخلوط را در ظرفی ریخته و روی بخار آب داغ به مدت 30 دقیقه بگذارید و مرتب هم بزنید.
- وقتی مخلوط سرد شد، سه فنجان خامه، بادام کوبیده و پوست پرتقال را به آن اضافه کنید و در ظرف بستنیسازی بریزید و آن را بچرخانید تا بستنی آماده شود.
“““html
3 – دستور تهیه بستنی بادام با موز
مواد لازم :
- 6 عدد موز کوچک
- 50 گرم یا یک چهارم پیمانه کره
- تخم داخل 4 عدد هل (کوبیده شده)
- 50 گرم یا یک نیم پیمانه بادام پرک پوستکنده
- آب و پوست رنده شده یک عدد لیموترش کوچک
- 50 گرم یا یک سوم پیمانه پودر قند
- 2 قاشق سوپخوری آب پرتقال یا آب آناناس
- بستنی وانیلی
دستور تهیه:
- موزها را پوست کنید و به دو نیم تقسیم کنید. نصف کره را در ماهیتابهای بزرگ بریزید و روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود.
- نیمه اول موزها را به کره اضافه کنید و سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند. سپس آنها را برعکس کرده تا طرف دیگر هم سرخ شوند.
- وقتی موزها آماده شدند، آنها را از ماهیتابه خارج کرده و موزهای خام را به همان شکل سرخ کنید.
- نکته: دقت کنید موزها بیش از حد سرخ نشوند که له شوند. همچنین از موزهای خیلی رسیده استفاده نکنید چون ممکن است در حین سرخ شدن له شوند.
- باقیمانده کره را در ماهیتابهای دیگر گرم کنید.
- سپس هل و بادام را به آن اضافه کرده و تفت دهید، هر از گاهی آن را هم بزنید تا طلایی شود.
- پوست رنده شده لیموترش، پودر قند و آب پرتقال یا اناناس را به مخلوط اضافه کنید و مقداری حرارت دهید تا غلیظ شود. این سس دسر شماست.
- در نهایت، موزهای سرخ شده را در ظرف بچینید، سس را روی آنها بریزید و با بستنی سرو کنید.
4 – دستور تهیه بستنی بادام ساده
مواد لازم:
- تخم مرغ 2 عدد
- شکر 4 فنجان
- بادام 4 عدد
- خامه 5 عدد
- آرد 4 قاشق غذاخوری
- نمک نصف قاشق چایخوری
دستور تهیه :
- برای تهیه این بستنی خوشمزه، ابتدا شکر، آرد، نمک و تخم مرغ را خوب با هم مخلوط کنید.
- سپس شیر را اضافه کرده و همه مواد را مخلوط کنید. بعد آنها را در ظرفی بریزید و به مدت 30 دقیقه در آب گرم بگذارید و مداوم هم بزنید.
- بعد از این مدت، مایع را در جایی بگذارید تا خنک شود.
- خامه، بادام خرد شده و اسانس پرتقالی را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مواد به هم بچسبند.
بیشتر بخوانید :
دستور تهیه بستنی زمستانی با طعم شکلات عالی و خوشمزه
دستور تهیه ۱۰ مدل بستنی خوشمزه خانگی + عکس
راحت ترین دستور تهیه « بستنی ایتالیایی »
دستور تهیه ی بستنی خوشمزه ی زمستانه