بستنی بیسکوییت مادر خانگی؛ نوستالژی و مقوی

“`html
بستنی یکی از خوشمزهترین و سالمترین خوراکیهایی است که میتوانید به آسانی در خانه با چند ماده ساده درست کنید. بستنی بیسکوییت مادر طعمی نوستالژیک و جذاب دارد که برای کودکان بسیار مناسب است. در این مقاله از مجله رضیم طرز تهیه بستنی بیسکوییت مادر خانگی را به صورت مرحله به مرحله همراه با تمام نکات مهمی که باید در نظر بگیرید، آموزش میدهیم.
مواد لازم برای تهیه بستنی بیسکوییت مادر خانگی
برای درست کردن بستنی بیسکوییت مادر به مواد زیر نیاز دارید:
موز | ۲ عدد |
بیسکوییت مادر | ۱ بسته |
خامه صبحانه | ۱ بسته |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
شکر | ۱ قاشق غذاخوری |
شکلات چیپسی | به مقدار دلخواه |
طرز تهیه بستنی بیسکوییت مادر خانگی
زمان آمادهسازی مواد اولیه ۴ تا ۵ دقیقه و زمان استراحت تا سرو نهایی بستنی ۲ تا ۳ ساعت است.
مقدار مواد گفته شده در این دستور برای ۲ تا ۳ نفر مناسب است و شما به راحتی میتوانید با جمع و ضرب، مقدار مواد را بیشتر کنید و بستنی بیشتری درست کنید. تهیه این بستنی به نسبت آسان است و سطح دشواری آن متوسط میباشد.
بیشتر بخوانید: ۱۸ دستور تهیه انواع بستنی خانگی، با ثعلب و بدون ثعلب
برای درست کردن بستنی بیسکوییت مادر خانگی مراحل زیر را دنبال کنید:
مرحله اول: آمادهسازی موز
موزها را بشویید و پوست بکنید. سپس با چاقو، موزها را به صورت حلقهای برش بزنید. موزهای برشخورده را در یک ظرف دربدار قرار داده و ظرف را به مدت یک تا دو ساعت در فریزر بگذارید تا کاملاً یخ بزنند.
مرحله دوم: آمادهسازی بیسکوییت
بیسکوییتها را درون خردکن یا میکسر بریزید و چند بار روشن کنید تا پودر شوند. اگر خردکن ندارید، میتوانید بیسکوییتها را در یک کیسه زیپکیپ قرار دهید و با یک شیء نسبتاً سنگین مانند گوشکوب بکوبید تا پودر شوند.
بیشتر بخوانید: دستور تهیه مینی دسر کادایف ترکیهای

مرحله سوم: ترکیب همه مواد بستنی
موزهای یخ زده، خامه صبحانه، شکر و وانیل را به بیسکوییتهای پودر شده اضافه کنید و با همان دستگاه چند دقیقه دیگر میکس کنید تا همه مواد کاملاً با هم ترکیب شوند. پس از میکس شدن، شکلات چیپسی را به مایه بستنی اضافه کرده و با قاشق هم بزنید تا به خوبی مخلوط شود.
اگر میخواهید بستنی رژیمی درست کنید، میتوانید به جای شکر از کمی عسل استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: دستور تهیه بستنی رژیمی با ماست، تنها با ۳ ماده
مرحله چهارم: استراحت دادن به بستنی
ماده بستنی را در یک ظرف دربدار دیگر بریزید و درب آن را ببندید.
“““html
بستنی را برای ۲ تا ۳ ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملاً خنک و سفت شود.
مرحله پنجم: تزیین و سرو بستنی
بستنی را با کمک اسکوپ زن یا قاشق در ظرف سرو بگذارید و با یک تکه بیسکوییت و سس شکلاتی تزیین کنید. به دلخواه میتوانید کمی خلال پسته یا پودر پسته روی بستنی بپاشید.
این بستنی بسیار سالم و مغذی است. اگر به دنبال تجربه طعمهای جدید هستید، حتماً این بستنی را امتحان کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی کیک پیانو ترکیهای
امیدواریم که این رسپی مورد توجه شما علاقهمندان قرار گرفته باشد و بتوانید به سادگی بستنی بیسکوییت مادر خانگی خوشمزهای تهیه کرده و در کنار عزیزانتان میل کنید. شما میتوانید از سایر بیسکوییتها، مغزها و میوهها برای تهیه این بستنی استفاده کنید.