بلالی رو اینجوری بپز! (مرحله به مرحله)

“`html
بلالی رو اینجوری بپز!
بلال یکی از خوشمزهترین خوراکیهای تابستان است. در غروبها که دلت میخواهد چیزی بخوری، بلال همیشه به ذهنت میآید! پس هیچ وقث به خودت نه نگویید و سریعاً از آن لذت ببرید!
برای درست کردن بلال حتماً نیاز به زغال و باربیکیو نیست! حتی لازم نیست روی آتش کباب شود تا خوشمزه شود. این روزها بلالهای پخته شده با سسهای مختلف و خوشمزه جای خود را در دل مردم پیدا کردهاند.
دستور تهیهای که ما برای شما داریم هم خیلی ساده است، هم بههمریختگی ایجاد نمیکند و هم طعمی متفاوت و لذیذ دارد. شما فقط به چند مواد ساده احتیاج دارید که به راحتی در دسترس هستند. این مقدار برای یک عدد بلال است. میتوانید نسبت مواد را بر اساس تعداد بلالهای خود تغییر دهید.
مواد لازم : | میزان مورد نیاز : |
---|---|
ذرت | به تعداد دلخواه |
شیر | نصف پیمانه |
آب | ۳ پیمانه |
نمک | به اندازه لازم |
فلفل قرمز یا سیاه | به دلخواه |
کره | یک چهارم پیمانه |
آب لیموی تازه | به مقدار لازم |
دستور تهیه بلالی
ذرتها را به تکههای کوچک تقسیم کنید. اگر بزرگ هستند، میتوانید آنها را به سه تکه تقسیم کنید. در یک قابلمه بزرگ، آب، شیر و کره را بریزید و ذرتهای تکه شده را در آن قرار دهید.
در قابلمه را بگذارید و بگذارید ذرتها خوب بپزند.
هر چند دقیقه یکبار چک کنید و وقتی که دیدید کاملا پخته شدهاند، ذرتها را از قابلمه خارج کنید.
کره را ذوب کنید و با فرچه روی ذرتهای پخته شده بمالید. نمک و فلفل به آن اضافه کنید و سس دلخواهتان را در کنار آن سرو کنید.
چند سس جذاب برای سرو بلالی
اگر از رب انار ملس استفاده کنید، طعمی بسیار خوشمزه به بلال شما میدهد.
آب لیمو یا آب نارنج هم انتخاب خوبی برای بلال است.
سس فرانسوی یا سس هزار جزیره هم طعم بینظیری به بلال اضافه میکند.
سس کچاپ و سس فلفلی هم گزینههای مناسبی هستند که طرفداران خود را دارند.
میتوانید مقداری پنیر پارمسان روی بلالهای پخته شده بریزید که خیلی خوشمزه میشود!
منبع : راهنماتو