رسپی

بلال تنوری با سس مخصوص، خوراکی جذاب روزهای سرد

بهترین آپلیکیشن آشپزی

بلال یکی از خوشمزه‌ترین خوراکی‌های خاطره‌انگیز است که همه گروه‌های سنی آن را دوست دارند. بوی بلال در حال کباب شدن یکی از بوی‌های دلنشین است که اشتها را باز می‌کند. بلال را می‌توان به روش‌های مختلفی درست کرد و از طعم آن لذت برد. یکی از روش‌های محبوب امروزی، تنوری کردن بلال است. در این مقاله از مجله رضیم، طرز تهیه بلال تنوری با سس مخصوص را به شما آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه بلال تنوری با سس مخصوص

برای تهیه این بلال خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:

بلال ۳ عدد
شیر یک لیوان
آب یک و نیم لیوان
سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
آویشن نصف قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
پودر سیر نصف قاشق چای‌خوری
کره یک و نیم قاشق غذاخوری
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان به میزان دلخواه

طرز تهیه بلال تنوری با سس مخصوص

برای درست کردن بلال تنوری طبق مراحل زیر عمل کنید:

مرحله اول: آماده‌سازی بلال‌ها

ابتدا پوست بلال‌ها را با دقت جدا کنید تا آسیب نبینند و سپس موهای ابریشمی روی آن‌ها را بردارید. پوست بلال را بشویید تا تمیز شود. بعد از آن، بلال‌ها را از وسط به دو نیم تقسیم کنید.

یک قابلمه مناسب انتخاب کنید و کف آن را با پوست بلال بپوشانید و سپس بلال‌ها را روی آن‌ها قرار دهید.
شیر و آب را با هم مخلوط کنید و در قابلمه روی بلال‌ها بریزید. درب قابلمه را بگذارید و با حرارت کم بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه بپزد.

بیشتر بخوانید: تکنیک‌های حرفه‌ای برای پخت ذرت نرم و خوشمزه

مرحله دوم: تهیه سس

در یک کاسه سس مایونز را با نمک، فلفل و آویشن مخلوط کنید و خوب هم بزنید. سپس پودر سیر و آب لیمو را اضافه کرده و دوباره هم بزنید.

مرحله سوم: اضافه کردن کره به بلال‌ها

کره را به روش بن ماری روی حرارت قرار دهید تا آب شود. سپس بلال‌هایی که از قابلمه خارج کرده‌اید را با یک فرچه آشپزی به کره آغشته کنید. دقت کنید که همه قسمت‌های بلال به کره مالیده شود.

“`html
رسپی بلال تنوری با سس مخصوص

مرحله چهارم: بلال تنوری را سرو کنید

پس از اینکه بلال‌ها را با کره پوشاندید، سس آماده شده را روی آن‌ها بریزید و کمی پنیر پارمزان روی بلال‌ها بپاشید. حالا بلال تنوری با سس مخصوص شما آماده است و می‌توانید آن را نوش جان کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی ترشی ذرت و زیتون

نکات کلیدی برای تهیه بلال تنوری با سس مخصوص:

  • اگر به جای آبلیمو از آب لیموترش استفاده کنید، سس عطر و طعم بهتری خواهد داشت.
  • برای بلال تنوری می‌توانید از سس قارچ و سس انار هم بهره ببرید.
  • از جعفری تازه می‌توانید برای عطر بیشتر در سس استفاده کنید.
  • پنیر پارمزان یک گزینه اختیاری است و می‌توانید آن را حذف کنید اگر نخواهید.
  • می‌توانید بلال‌ها را روی فر، گاز یا منقل کباب کنید.
  • استفاده از شیر در هنگام پخت بلال، باعث نرمی و شیرینی آن می‌شود.

 

در این مقاله از مجله رضیم، رسپی بلال تنوری با سس مخصوص را به شما معرفی کردیم. حتماً این روش پخت بلال را امتحان کنید و از طعم فوق‌العاده آن لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

بلال تنوری با سس مخصوص، خوراکی جذاب روزهای سرد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا