رسپی

بلن تاوا ترکیه‌ای؛ غذایی خوشمزه با گوشت گوسفندی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

اگر به دنبال یک غذای خوشمزه و اصیل ترکی هستید، بلن تاوا را امتحان کنید. این غذای سنتی و خوش طعم به راحتی در فر درست می‌شود و طعمی عالی دارد که شما را جذب می‌کند. در ادامه با رضیم بلاگ همراه باشید تا با رسپی بلن تاوا ترکیه‌ای آشنا شوید.

مواد لازم جهت تهیه بلن تاوا ترکیه‌ای

برای تهیه بلن تاوا ترکیه‌ای به مواد زیر نیاز دارید:

گوشت گوسفندی ۶۰۰ گرم
گوجه فرنگی ۴ عدد
پیاز ۲ عدد
سیر ۴ حبه
فلفل سبز ۴ عدد
فلفل قرمز ۱ عدد
کره ۱۰۰ گرم
پاپریکا به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
آویشن به مقدار لازم
دنبه خرد شده (اختیاری) به مقدار لازم

مراحل تهیه بلن تاوا ترکیه‌ای

مراحل تهیه بلن تاوا ترکیه‌ای به این صورت است:

مرحله اول: آماده‌سازی مواد

گوشت گوسفندی را به قطعات کوچک خرد کنید و در یک کاسه بزرگ بریزید. پیاز را پوست بکنید و خرد کنید، سپس به گوشت اضافه کنید. فلفل سبز، فلفل قرمز، سیر و گوجه فرنگی را هم خرد کنید و به مواد اضافه کنید.

مرحله دوم: مزه‌دار کردن مواد

نمک، فلفل سیاه، آویشن و پاپریکا را به مقدار دلخواه اضافه کنید و مواد را به آرامی هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.

مرحله سوم: پخت در فر

فر را به دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. در همین حین، کره را ذوب کنید. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. مخلوط گوشت و سبزیجات را به طور یکنواخت در سینی بگذارید و کره ذوب‌شده را روی آن بریزید.

اگر دوست دارید، می‌توانید کمی دنبه خرد شده نیز به مواد اضافه کنید. سینی را به مدت ۱ تا ۱.۱۵ ساعت در فر بگذارید تا غذا کاملاً پخته شود. بعد از پخت، یک تکه از گوشت را تست کنید تا مطمئن شوید خوب پخته است. سپس کاغذ روغنی را از سینی بردارید.

بیشتر بخوانید: رسپی جغور بغور خانگی

مرحله چهارم: پخت نهایی و سرو بلن تاوا ترکیه‌ای

گریل فر را روشن کنید تا روی غذا خوب بپزد و کمی برشته شود. بعد از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه، سینی را از فر خارج کنید. بلن تاوا را از فر بیرون بیاورید و در ظرف دلخواه همراه با برنج یا نان سرو کنید. نوش جان!

نکات و فوت و فن‌های تهیه بلن تاوا ترکیه‌ای

در این بخش از مجله آشپزی رضیم، رسپی بلن تاوا ترکیه‌ای را به شما معرفی کردیم. پیشنهاد می‌کنیم حتماً این غذای خوشمزه را برای خود و عزیزانتان درست کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

بلن تاوا ترکیه‌ای؛ غذایی خوشمزه با گوشت گوسفندی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا