رسپی

بهترین ادویه برای عدس پلو چیست ؟ (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

ادویه عدس پلو چیست ؟

عدس پلو یکی از غذاهای محبوب است که معمولاً در نذری‌ها بسیار تهیه می‌شود. این غذا بسیار خوشمزه و آسان است و آماده کردن آن زمان زیادی نمی‌برد. بسیاری از ما در خانه عدس پلو می‌پزیم، اما هرگز نمی‌توانیم طعم عدس پلوی نذری‌ها را درست کنیم.

هر غذایی با ادویه مخصوص خود طعم و بوی خاصی پیدا می‌کند. مثلاً شاید متوجه شده‌ باشید که فلافل‌هایی که در رستوران‌ها سرو می‌شود، خوش‌عطرتر از فلافل‌هایی است که خودمان در خانه درست می‌کنیم.

یکی از دلایل این تفاوت، استفاده آن‌ها از ادویه مخصوص برای فلافل است که طعم خاصی به آن می‌دهد.

برای پخت عدس پلو هم همین‌طور است. برخی افراد عدس پلو را با گوشت چرخ‌کرده یا قلقلی درست می‌کنند و برخی دیگر آن را به‌صورت ساده می‌پزند.

اما هیچ کدام از این روش‌ها نمی‌تواند به‌اندازه ادویه مخصوص عدس پلو در طعم و عطر غذا تأثیر بگذارد. در ادامه ترکیبات این ادویه را می‌بینید.

ادویه عدس پلو بدون گوشت

ترکیبات ادویه عدس پلو

1. دارچین ادویه عدس پلو

آیا ادویه‌ای خوش‌عطرتر از دارچین وجود دارد؟ قطعا دارچین یکی از بهترین و خوش‌عطرترین ادویه‌هاست که در پخت غذا، چای و حتی در تهیه برخی محصولات مانند آدامس و شامپو استفاده می‌شود.

بیشتر غذاهای نذری که طعم و بوی خاصی دارند با دارچین پخته می‌شوند. دارچین در بسیاری از ادویه‌ها به‌کار می‌رود و به‌دلیل خواص گرم آن، برای سلامتی نیز مفید است.

پس حتماً باید در ترکیب ادویه مخصوص عدس پلو، دارچین را اضافه کنید و از عطر آن لذت ببرید.

ادویه پلویی

ادویه مخصوص عدس پلو

2. زیره در ادویه عدس پلو

زیره به دو شکل سبز و سیاه وجود دارد و هر دو دارای خواص و عطر فوق‌العاده‌ای هستند. برنج طبع سردی دارد و ممکن است باعث مشکلاتی شود، بنابراین باید طبع آن را کنترل کنیم.

یکی از بهترین راه‌ها استفاده از زیره است. زیره در ادویه عدس پلو می‌تواند طبع سرد برنج را خنثی کرده و طعم و عطر خاصی به عدس پلو بدهد.

ادویه عدس پلو چیست

ادویه مخصوص عدس پلو نذری

3. ادویه عدس پلو: هل

هل را می‌توان در پخت غذا، تهیه مربا، چای و … استفاده کرد. این ادویه فوق‌العاده عطر زیادی دارد و تنها چند دانه از آن می‌تواند طعم غذا را به کلی تغییر دهد.

یکی از ادویه‌های پرکاربرد در ترکیب ادویه عدس پلو، هل است. وقتی که هل با سایر ادویه‌ها ترکیب می‌شود، می‌تواند طعم و عطر عدس پلو را به‌طور چشمگیری تغییر دهد.

بهترین ادویه برای عدس پلو چیست ؟ (مرحله به مرحله)

ادویه برنج و عدس

ادویه های مخصوص پلو عدس

4. گل سرخ در ادویه عدس پلو

اکثر ما گل سرخ را با نام گل محمدی می‌شناسیم. این گل در مناطقی مانند کاشان و قمصر یافت می‌شود و از آن گلاب تهیه می‌کنند. علاوه بر گلاب، گل سرخ کاربردهای دیگری هم دارد.

برای مثال، از گلبرگ‌های خشک‌شده آن در دوغ و از غنچه‌های خشک‌شده‌اش در چای استفاده می‌شود. اما یکی از عمده‌ترین استفاده‌های گل سرخ، به عنوان ادویه در پخت غذاهاست.

این …
“““html

ادویه می‌تواند عطر غذا را به کلی تغییر دهد و با بوی خوشش، شگفتی به پا کند.

ادویه ی عدس پلو

ادویه مخصوص برنج و عدس

5. تخم گشنیز در ادویه مخصوص عدس پلو

گشنیز نه تنها به عنوان سبزی در غذاها کاربرد دارد، بلکه دانه یا تخم گشنیز هم در ادویه‌ها استفاده می‌شود. تخم گشنیز عطر فوق‌العاده‌ای دارد و زمانی که آن را پودر می‌کنید، رایحه‌اش آزاد می‌شود.

یکی از ادویه‌های مخصوص عدس پلو، دانه گشنیز است که در ترکیب با سایر ادویه‌ها به کار می‌رود. همچنین از تخم گشنیز در تهیه نان‌های محلی استفاده می‌شود.

ادویه های عدس پلو چیست

چطور ادویه عدس پلو درست کنیم؟

دستور تهیه ادویه عدس پلو

مواد لازم برای تهیه ادویه مخصوص عدس پلو:

  • دارچین 2 قاشق چای‌خوری
  • پودر زیره 1 قاشق چای‌خوری
  • پودر هل 1/2 قاشق چای‌خوری
  • پودر گل سرخ 1 قاشق چای‌خوری
  • پودر تخم گشنیز 1/2 قاشق چای‌خوری

دستور تهیه ادویه مخصوص عدس پلو:

برای اینکه ادویه شما عطر زیادی داشته باشد، بهتر است همه مواد را تازه از عطاری بگیرید و خودتان در منزل آسیاب کنید. در مرحله اول تهیه ادویه مخصوص عدس پلو، چوب دارچین را با هاون بکوبید تا کوچک شود.

سپس آن را به همراه سایر مواد در آسیاب برقی بریزید و آسیاب کنید. ادامه دهید تا تمام مواد به صورت پودر درآید و یکنواخت شود. پیشنهاد می‌شود هل را با پوست آسیاب کنید.

همچنین می‌توانید زیره را به صورت دانه‌ای در تهیه ادویه عدس پلو استفاده کنید. حالا ادویه به‌دست‌آمده را در یک شیشه دردار بریزید و درب آن را محکم ببندید.

چگونه از ادویه عدس پلو استفاده کنیم؟

طرز استفاده از ادویه عدس پلو

طریقه مصرف ادویه عدس پلو

همانطور که گفته شد، عدس پلو را هم با گوشت چرخ کرده درست می‌کنند و هم ساده. اگر با گوشت چرخ‌کرده درست می‌کنید، باید ادویه مخصوص عدس پلو را هنگام سرخ کردن گوشت اضافه کنید.

استفاده از تخم گشنیز و دارچین در این ادویه، بوی نامطبوع گوشت را می‌گیرد.

به هیچ‌وجه در استفاده از ادویه زیاده‌روی نکنید چون ممکن است عطرش زیاد شود. فقط نسبت به مقدار گوشت و برنج خود، ادویه بیفزایید.

اگر عدس پلو را به صورت ساده تهیه می‌کنید، ادویه مخصوص عدس پلو را به عدس در حال پخت اضافه کنید و سپس برنج را به آن بیفزایید. در این روش نیز به مقدار ادویه‌ای که استفاده می‌کنید، دقت کنید.

همچنین می‌توانید از زعفران دم کرده برای خوش عطر شدن عدس پلو استفاده کنید تا غذایتان عالی شود.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا