بهترین جایگزین برای کره چیست ؟ (2 نکته مهم)

“`html
جایگزین کره
جایگزین کره : کره یک محصول لبنی است که از شیر یا خامه تهیه میشود.
اما برای کسانی که نمیخواهند یا نمیتوانند از کره استفاده کنند، گزینههای زیادی وجود دارد.
در فرآیند تهیه کره از شیر یا خامه، چربی شیر از مایع جدا میشود.
فواید مصرف کره
برخی از افراد از مصرف کره به دلیل چربی زیاد آن پرهیز میکنند زیرا در گذشته تصور میشد که کره باعث بیماریهای قلبی میشود. اما تحقیقات جدید نشان میدهند که این باور ممکن است اشتباه باشد.
بعضی از پژوهشها نشان میدهند که چربیهای اشباع موجود در کره ممکن است کلسترول بیشتری نسبت به چربیهای اشباع در سایر محصولات لبنی (مثل خامه) داشته باشند.
علاوه بر این، کره دارای چربی زیادی است و به همین دلیل کالری بالایی دارد. افرادی که در تلاش برای کاهش کالری مصرفی هستند، ممکن است بخواهند مصرف کره را کم کنند.
چرا برای کره جایگزین پیدا کنیم؟
دلایل زیادی وجود دارند که ممکن است شما بخواهید برای کره یک جایگزین پیدا کنید.
آلرژی شیر
اگرچه پروتئین موجود در کره بسیار کم است، اما پروتئین شیر میتواند آلرژیزا باشد.
اگر به شیر حساسیت دارید، مهم است که با دقت کره مصرف کنید. اگر حساسیت شما شدید باشد، ممکن است لازم باشد کاملاً از مصرف آن پرهیز کنید.
عدم تحمل لاکتوز
اما برخی افراد به لاکتوز حساستر هستند و ممکن است نیاز داشته باشند که از کره خودداری کنند.
بهترین جایگزینهای کره
چربیها و روغنهایی که میتوانند به عنوان جایگزین کره در پخت و پز استفاده شوند.
چربیها و روغنها خواص مشابهی با کره دارند و گزینههای خوبی برای جایگزینی آن هستند.
روغن حیوانی، جایگزین مناسب کره
روغن حیوانی نوعی کره شفاف با طعم فوقالعاده است.
در محصولات پخته که عطر و طعم کره مهم است، میتوانید روغن حیوانی را به نسبت 1 به 1 به جای کره استفاده کنید.
جایگزینی روغن به جای کره برای نان و کوکی که نیاز به دماهای بالای پخت دارند، بهتر عمل میکند.
با این حال، ممکن است رطوبت بیشتری نسبت به کره فراهم کند، بنابراین ممکن است نیاز به تنظیم مقدار مایع و آرد در زمان استفاده از روغن داشته باشید.
روغن نارگیل، بهترین جایگزین کره
روغن نارگیل نیز میتواند به نسبت 1 به 1 جایگزین کره در پخت شود.
ممکن است در برخی انواع روغن نارگیل کمی تغییر در طعم و عطر نسبت به انواع دیگر وجود داشته باشد.
روغن نارگیل تصفیهنشده معمولاً طعم و بوی بیشتری شبیه به “نارگیل” دارد نسبت به روغن نارگیل تصفیهشده و این برای دستورالعملهایی که نیاز به طعم غنی شکلات یا طعمهای گرمسیری دارند، مناسب است.
اگر طعم و عطری که شما به دنبال آن هستید در روغن نارگیل موجود نیست، میتوانید از برندهای تصفیهشدهتر استفاده کنید یا از جایگزینهای دیگر بهره ببرید.
“““html
پنیر خامهای جایگزین مارگارین و کره
این پنیر نرم معمولاً چربی کمتری نسبت به مارگارین دارد، به خصوص انواع کمچرب آن. میتوانید از پنیر خامهای به عنوان جایگزین مارگارین هم در وعده صبحانه و هم در پختوپز استفاده کنید.
روغن زیتون جایگزین مناسب کره
در بیشتر دستور پختها، میتوانید روغن زیتون را به جای کره به نسبت ۳ به ۴ استفاده کنید. به عنوان مثال، اگر در یک دستور طبخ نیاز به یک فنجان کره دارید، میتوانید آن را با ۳/۴ فنجان روغن زیتون جایگزین کنید.
چون روغن زیتون مایع است، گزینه خوبی برای دستورهایی که نیاز به چربی جامد دارند، نیست. اما عطر و طعم خوشمزهاش در دستورهایی مانند نان کدو تنبل یا کلوچه که میوه و فندق دارند، بسیار خوب عمل میکند.
عملکرد کره در پخت چیست ؟
کره در پخت به عنوان یک عامل ورآمدن عمل میکند. این یعنی هوا را به محصولات پخته میافزاید و آنها را سبک و لطیف میکند. همچنین کره به حفظ رطوبت و طعم خوشمزه غذاهای پخته شده کمک میکند.
اگر این خواص وجود نداشته باشد، ممکن است محصولات پخته شده خشک و بیمزه شوند. خبر خوب این است که گزینههای زیادی برای جایگزینی کره وجود دارد که میتوانند همین کار را انجام دهند.
دیگر جایگزینهای کره برای پخت
بسیاری از مواد غذایی که در زیر آمدهاند، میتوانند به عنوان جایگزین کره در دستورها به نسبت ۱ به ۱ استفاده شوند. اما بعضی از این مواد ممکن است رطوبت بیشتری نسبت به کره داشته باشند که این میتواند بر بافت محصولات پخته تاثیر بگذارد.
برای دستیابی به همان بافت و طعم اصلی، ممکن است لازم باشد مقدار مایعات در دستور را کم کنید یا به آن آرد اضافه کنید.
ممکن است در بعضی از دستورها خوب عمل کند و در برخی دیگر نه.
به طور کلی، مواد غذایی زیر بهترین جایگزینها برای کره در کیک، کلوچه، کوکیها، کیکهای شکلاتی و نان سریع هستند:
- سیب: سیب به طور قابل توجهی میزان کالری و چربی در محصولات پخته را کاهش میدهد، اما ممکن است شیرینی اضافه کند. بنابراین، بهتر است مقدار شکر را کم کنید.
- آوکادو: آوکادو مواد مغذی و چربیهای سالم را به دستور میآورد. میتوانید از مواد رنگ تیره مانند شکلات برای پوشاندن رنگ سبز آوکادو استفاده کنید.
- موز له شده: استفاده از موز له شده شرایط مغذی بیشتری فراهم کرده و میزان کالری و چربی را کاهش میدهد. موز را به آرامی به خمیر اضافه کنید تا به قوام مطلوب برسید.
- ماست یونانی: استفاده از ماست یونانی پروتئین دستور را افزایش میدهد و همزمان به آن طعمی دلپذیر میبخشد. ماست پرچرب بهترین گزینه برای حفظ خامهای بودن و لطافت دستور است.
- کره مغزها: کره مغزها طبیعی و خوشمزه میتواند موجب غنای طعم شود و غذا را متراکمتر کند.
- پوره کدو تنبل: این یک جایگزین مناسب…
“““htmlکره سرشار از مواد مغذی است. شما میتوانید از ۳/۴ مقدار پوره کدو تنبل بهعنوان جایگزینی برای کره استفاده کنید.
جایگزین های کره برای مصرف روزانه
کره به طور گسترده بهعنوان یک افزودنی برای نان تست، بیسکویت و دیگر خوراکیها استفاده میشود.
اگر شما کره نمیخورید، هنوز هم میتوانید با استفاده از گزینههای دیگر روی غذا لذت ببرید.
مواد غذایی زیر علاوه بر اینکه خوشمزه و مغذی هستند، جایگزینهای مناسبی برای کره نیز به حساب میآیند:
- روغن زیتون: اگر کمی روغن زیتون را با ریحان و فلفل ترکیب کنید، میتواند چاشنی عالی برای غذاها باشد.
- کره آجیل: کره بادامزمینی و کره بادام میتوانند بهراحتی روی نان تست یا بیسکویت استفاده شوند.
- پنیر: میتوانید از پنیر دلمهای، پنیر خامهای یا ریکوتا استفاده کنید.
- آووکادو: بهآرامی یک یا دو قاشق غذاخوری آووکادوی رسیده را روی نان تست بمالید.
- هاموس: هاموس یک جایگزینی مناسب برای کره محسوب میشود.
جایگزینهای مناسب برای کره چه چیزهایی نیستند
دو مادهای که بهعنوان جایگزین کره نباید استفاده شوند، مارگارین و روغن نباتی هستند که بهتر است از آنها دوری کنید.
این محصولات به شدت پردازش شدهاند و معمولاً حاوی چربیهای ترانس مضر هستند.
غذاهایی که با این مواد پخته میشوند، اصولاً سالم نیستند و همچنین توجه به کیفیت مواد اولیه نیز اهمیت زیادی دارد.
علاوه بر این، روغن نباتی معمولاً طعم و بافت خوبی نمیدهد.
بیشتر بخوانید :
جایگزینهای کره میتوانند ارزش غذایی غذا را بالا ببرند و در بعضی موارد، کالری را کاهش داده و چربیهای سالم را افزایش دهند.
سایت رضیم
“`