رسپی

بهترین رسپی دلمه فلفل دلمه‌ای را اینجا بخوانید!

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دلمه فلفل دلمه‌ای یکی از دلمه‌های محبوب و پرطرفدار است که به روش‌ها و با مواد مختلف درست می‌شود و می‌توانید آن را برای ناهار یا شام تهیه کنید. در ادامه با رضیم بلاگ همراه باشید تا طرز تهیه این دلمه خوشمزه را توضیح دهیم.

مواد لازم برای تهیه فلفل دلمه‌ای

مواد لازم برای تهیه فلفل دلمه‌ای به این صورت است:

برنج ۱/۲ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه‌ای ۴ عدد
لپه ۱/۴ پیمانه
سبزی دلمه ۱۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
کره ۲۵ گرم
پیاز ۱ عدد
آب جوش ۱ پیمانه
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار دلخواه
روغن به مقدار لازم

مراحل تهیه دلمه فلفل دلمه‌ای

  • زمان لازم برای آماده‌سازی و تهیه این دلمه ۶۰ تا ۹۰ دقیقه است.
  • مقدار مواد گفته شده برای ۲ تا ۳ نفر مناسب است.
  • سطح دشواری تهیه این دلمه متوسط است.

مرحله اول: آماده‌سازی لپه

لپه‌ها را تمیز کرده و بشویید، سپس با کمی آب خیس کنید.

بهتر است لپه‌ها را چند ساعت قبل از پخت دلمه خیس کنید. این کار سرعت پخت را بالا می‌برد و نفخ آن‌ها را کاهش می‌دهد.

برنج را هم به همین ترتیب بشویید و با کمی آب خیس کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دلمه قارچ با مرغ

مرحله دوم: پخت برنج و لپه

لپه خیسانده و برنج را در یک قابلمه مناسب بریزید. مقداری نمک، آب و روغن اضافه کنید.

قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و بگذارید ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزد تا برنج و لپه نرم شوند.

مرحله سوم: آماده‌سازی پیاز

پیاز را بشویید و پوست بکنید و به صورت نگینی خرد کنید.

در یک تابه مقداری روغن ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید.

پیازهای خرد شده را به تابه اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا نرم و طلایی شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دلمه گوجه‌فرنگی

مرحله چهارم: افزودن گوشت چرخ کرده و ادویه‌ها

گوشت چرخ کرده را به پیازهای تابه اضافه کنید و برای چند دقیقه تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.

در این مرحله کمی زردچوبه، فلفل سیاه و نمک به مخلوط اضافه کنید و مجدد تفت دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود.

بهترین رسپی دلمه فلفل دلمه‌ای را اینجا بخوانید!

مرحله پنجم: افزودن سبزی دلمه

سبزی‌های خرد شده را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید.

“““html

شده را به محتوای درون تابه اضافه کنید. چند دقیقه‌ای تفت دهید تا آب اضافی سبزی‌ها گرفته شود.

مرحله ششم: افزودن برنج و لپه پخته شده

لپه‌ و برنج پخته شده را به مواد داخل تابه بیفزایید. همه چیز را به خوبی مخلوط کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی دلمه لواش

نکات و فوت و فن‌های تهیه دلمه فلفل دلمه‌ای

مرحله هفتم: آماده سازی فلفل دلمه‌ای

فلفل دلمه‌ای‌ها را بشویید و قسمت بالایی آن‌ها را جدا کنید. داخل فلفل‌ها را خالی کنید.

از مخلوط گوشت و برنج، داخل فلفل دلمه‌ای‌ها قرار دهید و سر آن‌ها را ببندید.

این کار را برای تمام فلفل‌ها انجام دهید.

بیشتر بخوانید: رسپی دلمه پیاز به روش سنتی

مرحله هشتم: آماده سازی سس دلمه

در قابلمه‌ای که می‌خواهید دلمه‌ها را در آن بپزید، کمی کره بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا کره ذوب شود.

رب گوجه فرنگی را به کره اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا رنگش باز شود و بوی خامی آن گرفته شود.

حالا فلفل دلمه‌ای‌های پر شده را در کنار هم در قابلمه بچینید. آب جوش را روی آن‌ها بریزید و درب قابلمه را بگذارید.

حرارت را کم کنید و ۲۵ تا ۳۵ دقیقه صبر کنید تا دلمه‌ها بپزند و نرم شوند.

پس از پخت، دلمه‌ها را در ظرف سرو بچینید. دلمه فلفل دلمه‌ای خوشمزه و جذاب شما آماده است تا سرو کنید و نوش جان کنید.

امیدواریم که این رسپی از مجله آشپزی رضیم مورد توجه شما علاقه‌مندان به آشپزی و غذاهای سنتی واقع شده باشد و شما نیز بتوانید این دلمه‌های خوشمزه را تهیه کرده و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا