رسپی

بهترین پیتزا دیترویت آمریکایی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

بهترین پیتزا دیترویت آمریکایی

پیتزا دیترویتی خیلی زود در شهر میشیگان معروف شد و در چند دهه اخیر به سایر نقاط کشور نیز گسترش یافته است. برخی از ویژگی‌های مهم پیتزای دیترویت عبارتند از:

پوسته ضخیم: پوسته این پیتزا ضخیم و جویدنی است و به خاطر اینکه در سینی‌های فولادی عمیق پخته می‌شود، لبه‌هایش ترد و بلند می‌باشد.
پنیر آجری ویسکانسین: برای پوشاندن پیتزای دیترویت از پنیر آجری ویسکانسین استفاده می‌شود. این پنیر طعم قوی و شور دارد و خیلی خوب با پوسته پیتزا ترکیب می‌شود.
سس گوجه فرنگی: سس این پیتزا معمولاً به جای اینکه روی تمام سطح پخش شود، فقط تا لبه‌های پوسته می‌رسد.
مواد رویه: می‌توان پیتزای دیترویت را با انواع مختلفی از مواد رویه پوشاند، اما برخی از محبوب‌ترین‌ها شامل پپرونی، سوسیس، قارچ و فلفل سبز هستند.

دستور تهیه پیتزای دیترویت

در اینجا یک دستور ساده برای تهیه پیتزای دیترویت با پپرونی ارائه شده است:

مواد لازم برای پوسته:

۱ و ۱/۲ پیمانه آب گرم (حدود ۱۰۵ تا ۱۱۵ درجه فارنهایت)
۲ و ۱/۴ قاشق چایخوری مخمر فوری
۱ قاشق غذاخوری شکر
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۳ و ۱/۲ پیمانه آرد نان
۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری نمک

برای سس:

۱ قوطی (۲۸ اونس) گوجه فرنگی خرد شده
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ حبه سیر، رنده شده
۱ قاشق چایخوری آویشن
۱/۲ قاشق چایخوری نمک
۱/۴ قاشق چایخوری فلفل سیاه

برای تاپینگ:

۱ پوند پنیر آجری ویسکانسین، رنده شده
۱ پوند پپرونی، ورقه شده

دستور تهیه پیتزای دیترویت

دستور تهیه:

پوسته را آماده کنید: در یک کاسه بزرگ، آب گرم، مخمر و شکر را با هم مخلوط کنید. بگذارید به مدت ۵ دقیقه بماند تا مخمر فعال شود. سپس روغن زیتون، آرد و نمک را اضافه کرده و با قاشق چوبی مخلوط کنید تا خمیری شل و چسبناک به دست آید.
خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه ورز دهید تا صاف و منعطف شود. بعد خمیر را در کاسه‌ای که با روغن چرب شده قرار دهید، روی آن را با پلاستیک بپوشانید و به مدت ۱ ساعت یا تا دو برابر شدن حجم آن در جایی گرم استراحت دهید.
فر را با دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت (۲۳۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید.
یک سینی فر مستطیلی به اندازه ۹x۱۳ اینچ را با روغن چرب کنید.
خمیر را روی سطح آردپاشی شده به شکل مستطیلی به اندازه سینی خمیر پهن کنید. سپس خمیر را به سینی فر منتقل کنید و لبه‌های آن را بلند کنید.

سس را آماده کنید: در یک قابلمه کوچک، گوجه فرنگی خرد شده، روغن زیتون، سیر، آویشن، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. بگذارید به جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید و به مدت ۱۵ دقیقه بپزید تا سس غلیظ شود.
سس را روی پوسته پیتزا بریزید و تا لبه‌ها پخش کنید.
پنیر رنده شده را روی سس بریزید.
پپرونی‌ها را به صورت ورقه‌ای برش زده و روی آنها قرار دهید.
پیتزا را در فر گرم شده قرار دهید و زمان دهد تا پیتزا به خوبی پخته شود.

بهترین پیتزا دیترویت آمریکایی (مرحله به مرحله)
  • مدت زمان لازم برای پخت این پیتزا ۱۵ دقیقه است و سپس می‌توانید آن را برش بزنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا