به خاطر قلبتان از این خوراکی بخورید (2 نکته مهم)

مادهای به نام کرستین میتواند به کاهش فشار خون کمک کند و همچنین از تنگی و انسداد رگهای خونی که وظیفه تامین خون به قلب را دارند، جلوگیری کند. این کار میتواند خطر سکته قلبی را کاهش دهد.
کرستین میتواند از افزایش فشار خون و همچنین تنگی و انسداد رگهای خونی که قلب را تغذیه میکنند (عروق کرونر) پیشگیری کند و در نتیجه از سکته قلبی جلوگیری نماید.
تحقیقات نشان دادهاند که خوردن پیاز میتواند احتمال بروز آترواسکلروز یا تصلب شرائین را کم کند.
پژوهشگران در انگلستان متوجه شدند که پیاز نوعی آنتیاکسیدان به نام کرستین دارد که میتواند از بروز التهاب در رگها و سفت و سخت شدن دیواره آنها جلوگیری کند.
در واقع، ثابت شده است که کرستین میتواند به جلوگیری از افزایش فشار خون و تنگی یا انسداد رگهای خونی که قلب را تغذیه میکنند، کمک کند و این راهی برای پیشگیری از سکته قلبی است.
برای سلامت قلب خود، این خوراکی را بخورید
به گفته متخصصان، مصرف روزانه 100 تا 200 گرم پیاز میتواند بهترین تاثیر را بر روی دیواره رگها داشته باشد.
تحقیقات نشان دادهاند که این آنتیاکسیدان مفید در برخی دیگر از غذاها مانند سیب و چای نیز وجود دارد.