به همین سادگی باقلوای تبریزی درست کنید (مرحله به مرحله)

“`html
چگونه باقلوای تبریزی درست کنیم ؟
باقلوا نوعی شیرینی خوشمزه است که در سراسر جهان شناخته شده و باقلوای تبریزی یکی از بهترین نوعهای آن است.
این باقلوا بسیار خوشمزه و پرانرژی است و معمولاً به عنوان سوغات در تبریز فروخته میشود. هر کسی که به تبریز سفر میکند، حتماً باید این شیرینی را امتحان کند.
اگر هوس باقلوای تبریزی کردهاید و به هر دلیلی نمیتوانید آن را تهیه کنید یا به تبریز سفر کنید، نگران نباشید.
زیرا ما دستور تهیه باقلوای تبریزی را به شما میدهیم تا خودتان بتوانید این شیرینی خوشمزه را درست کنید. با این دستور، شما هم میتوانید با یک روش آسان و سرگرمکننده، به راحتی باقلوای تبریزی را درست کنید و از طعم آن لذت ببرید.
دستور تهیه باقلوای تبریزی را یاد بگیرید و خود و خانوادهتان را با این شیرینی خوشمزه شگفتزده کنید.
دستور تهیه باقلوای ترکی
دستور تهیه باقلوا تبریز
مواد لازم برای تهیه باقلوای تبریز:
- خمیر فیلو یا یوفکا (این خمیر را از فروشگاهها میتوانید بخرید)
- مغز پسته 200 گرم
- مغز گردو 200 گرم
- دارچین 1 قاشق چایخوری
- شکر 1/4 پیمانه
- پودر هل نصف قاشق چایخوری
- کره 50 گرم برای چرب کردن
مواد لازم برای شهد باقلوای تبریز:
- شکر 3/4 پیمانه
- آب 3/4 پیمانه
- عسل 3/4 پیمانه
دستور تهیه باقلوای تبریز:
برای تهیه باقلوا، فر را روی دمای 170 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. پسته و گردو را با غذاساز یا با گوشتکوب کاملاً خرد کنید. بخشی از پسته را برای تزئین کنار بگذارید و بقیه را با گردو، دارچین، هل و شکر مخلوط کنید.
کره را کمی گرم کنید تا راحتتر بتوانید آن را برای چرب کردن استفاده کنید. کف یک ظرف مناسب را با کره چرب کنید. یک لایه خمیر را بردارید و کف ظرف پهن کنید و روی آن نیز کره بزنید.
یک لایه خمیر را در ظرف بگذارید و دوباره کره بزنید. سپس مخلوط مواد داخلی را روی خمیر بریزید. این کار را چندین بار تکرار کنید تا تعداد لایههای مورد نظر را به دست آورید. بعد از آن با چاقو، خمیر را به شکل لوزی ببرید و ظرف را به مدت 45 دقیقه در فر بگذارید تا طلایی شود.
بعد از اینکه باقلوا طلایی شد، آن را از فر خارج کنید و دوباره برشها را با کارد تکرار کنید تا به راحتی از هم جدا شوند.
دستور تهیه شهد باقلوا:
برای تهیه شهد، شکر، آب و عسل را با هم مخلوط کنید و به مدت 5 دقیقه روی حرارت قرار دهید تا قوام بگیرد. مراقب باشید که خیلی غلیظ نشود.
دستور تهیه باقلوا
نکاتی برای تهیه باقلوای تبریز
- وقتی که باقلوا در حال خنک شدن است، شهد را تهیه کنید (بهتر است باقلوا داغ نباشد و کمی خنک شده باشد).
- قبل از اینکه شهد خنک شود، آن را روی باقلوا بریزید تا به خوبی در بافت آن نفوذ کند.
- شهد را به طور یکنواخت روی باقلوا بریزید، تا تمام نقاط آن پوشش داده شود و باقلوا برای سرو آماده شود.