رسپی

بورک | دستور تهیه بورک خوشمزه با برگ کلم مرحله به مرحله (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

طرز تهیه بورک با برگ کلم | غذای خارجی (ترکی)

بورک با برگ کلم، غذایی خوشمزه و ساده است که می‌توانید با آن تنوعی به سفره خود اضافه کنید تا همه از آن لذت ببرند. تهیه این غذا بسیار آسان است. با ما همراه باشید.

طرز تهیه بورک با برگ کلم به عنوان غذایی مجلسی

مواد لازم برای تهیه بورک با برگ کلم

  • مرغ پخته و ریش‌ریز شده: 300 گرم
  • سیب‌زمینی رنده شده: 1 عدد
  • پیاز خرد شده: 1 عدد
  • هویج رنده شده: 1 عدد
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • آویشن به مقدار لازم

روش تهیه بورک با برگ کلم

  1. در ابتدا، برگ‌های کلم سفید را با دقت جدا کنید (به اندازه‌ای که می‌خواهید بورک درست کنید). سپس آن‌ها را به مدت 5 دقیقه در آب جوش بپزید تا نرم شوند.
  2. بعد از اینکه برگ‌ها نرم شدند، آن‌ها را در آبکش قرار دهید تا خنک شوند. قسمت کلفت برگ را به شکل V با قیچی برش دهید و جدا کنید.
  3. پیاز را تفت دهید تا نرم شود، سپس سیب‌زمینی را اضافه کنید. بعد از چند دقیقه، هویج را اضافه کنید و همه مواد را خوب هم بزنید تا نرم و پخته شوند.
  4. سپس مرغ و ادویه‌جات و نمک را اضافه کرده و درب قابلمه را بگذارید تا چند دقیقه بپزد.
  5. بعد از خنک شدن مواد، مقداری از آن‌ها را در وسط برگ بریزید و برگ را مانند یک رول ببندید. همچنین قسمت‌های بالا و پایین را به داخل بپیچید.
  6. در یک ظرف، تخم‌مرغ را بزنید و سپس بورک را در آن غلتانده و در روغن داغ و با حرارت ملایم سرخ کنید.

بیشتر بخوانید :

طرز تهیه دلمه برگ کلم شیک و مجلسی + دستور پخت مرحله به مرحله

دلمه سیرابی | طرز تهیه دلمه‌ای عجیب و پرفایده

طرز تهیه دلمه فلفل دلمه‌ای شکم‌پر

طرز تهیه دلمه برگ مو به صورت حلقه‌ای یا قالبی مرحله به مرحله

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا