بیسکویت قلبی روز ولنتاین (مرحله به مرحله)

“`html
بیسکویت قلبی روز ولنتاین
روز ولنتاین یکی از روزهایی است که میتوانید احساسات خود را به خانواده و دوستانتان نشان دهید. در این روز، بسیاری از افراد شکلاتها و شیرینیهای قلبی را به عنوان هدیه به محبوب خود میدهند که نشاندهنده عشق آنهاست.
به جز خرید بیسکویتهای روز ولنتاین از فروشگاه، شما میتوانید این شیرینیهای خوشمزه را در خانه هم درست کنید. اگر میخواهید امسال بیسکویتهای قلبی شکلاتی را خودتان در یک روز تعطیل با همسر خود درست کنید و از آن لذت ببرید، ما را تا انتهای این مقاله همراهی کنید تا دستور تهیه بیسکویت قلبی را ببینید.
- کالری هر بیسکویت: 40 کالری
- زمان آمادهسازی: 45 دقیقه
- زمان پخت: 10 دقیقه
- تعداد نفرات: 4 نفر
مواد لازم : | مقدار لازم : |
---|---|
کره | 110 گرم |
تخممرغ | 1 عدد |
آرد | 1.5 لیوان |
پودر دارچین | نصف قاشق چایخوری |
عصاره وانیل | نصف قاشق چایخوری |
جوش شیرین | 1 قاشق چایخوری |
نمک | کمتر از یک سوم قاشق چایخوری |
شکر | ¾ لیوان |
پودر کاکائو | 70 گرم |
عسل | 1 قاشق چایخوری |
مراحل تهیه شیرینیهای قلبی خوشمزه
برای تهیه این بیسکویت خوشمزه، ابتدا باید اجازه دهیم که کره به دمای اتاق برسد.
مرحله اول : کره و شکر را با همزن خوب مخلوط میکنیم تا یک ترکیب نرم تهیه شود.
مرحله دوم: تخممرغ، عسل و عصاره وانیل را به مخلوط قبلی اضافه کرده و خوب هم میزنیم.
مرحله سوم: آرد، پودر کاکائو، جوش شیرین، دارچین و نمک را الک کرده و آرام آرام به مخلوط اضافه میکنیم تا به یک خمیر نرم و یکنواخت برسیم. سپس خمیر را در کیسه فریزر قرار داده و به یخچال میگذاریم. حدود ۲ ساعت صبر میکنیم تا خمیر خنک شود.
مرحله چهارم: فر را روشن کنید و دما را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. سپس خمیر را روی سطح صاف باز کرده و با کاتر قلبی برش بزنید. بهتر است کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. اگر کاغذ روغنی ندارید، با کمی روغن سینی را چرب کنید تا بیسکویتها بعد از پخت به راحتی جدا شوند.
مرحله پنجم: بعد از اینکه سینی را ۱۰ دقیقه در فر گذاشتید، صبر کنید تا بیسکویتها سرد شوند. میتوانید بیسکویتها را به سلیقه خود تزئین کنید.
نکات تکمیلی
مهم است که خمیر در طول برش سرد بماند. اگر خمیر خیلی نرم شد، دوباره آن را به یخچال بگذارید.
اگر بیسکویتها بیشتر از ۱۰ دقیقه در فر بمانند، نرم میشوند.
همچنین میتوانید به جای فر، از گاز استفاده کنید. برای این کار، خمیرها را در ماهیتابهای با کاغذ روغنی قرار دهید و همچنین مطمئن باشید فاصله مناسب بین خمیرها باشد. شعلهپخشکن را روی گاز قرار داده و دمکنی را روی درب ماهیتابه بگذارید و حدود ۱۵ دقیقه منتظر بمانید.
شما میتوانید این بیسکویت قلبی را به دلخواه تزئین کرده و در کنار عزیزتان میل کنید.
پیمانه ما در این دستور، لیوان دستهدار فرانسوی است.
منبع : اسنپ فود