تارت انار و شکلات، دسر شب های زمستان (مرحله به مرحله)

“`html
تارت انار و شکلات، دسر شبهای زمستان
تارت یک نوع شیرینی خوشمزه و محبوب است که خیلیها آن را دوست دارند و معمولاً در مهمانیها به عنوان دسر سرو میشود.
مواد لازم برای تهیه تارت انار و شکلات
- خمیر تارت: 1 عدد
- شکلات تلخ: 150 گرم
- شیر: 1/2 پیمانه
- آب انار: 1/4 پیمانه
- انار دان شده: 1/2 پیمانه
دستور تهیه تارت انار و شکلات
اول خمیر تارت را به آرامی باز کنید و در قالب بگذارید.
شکلات تلخ را خرد کنید و در یک کاسه بریزید.
شیر و آب انار را در یک قابلمه کوچک روی حرارت ملایم گرم کنید تا به جوش آید.
سپس شکلات خرد شده را به مخلوط شیر و آب انار اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات آب شود.
این مخلوط شکلاتی را روی خمیر تارت بریزید.
انار دان شده را روی مخلوط شکلات بپاشید.
تارت را به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا خنک شود.
میتوانید تارت را با خامه یا سس شکلات سرو کنید.
روش نگهداری تارت انار و شکلات
تارت انار و شکلات را میتوانید در یخچال تا 2-3 روز نگهداری کنید.
نکات تکمیلی
شما میتوانید برای تهیه این تارت از شکلات شیری یا سفید هم استفاده کنید.
اگر دوست دارید تارت ترشتر باشد، میتوانید مقدار آب انار را بیشتر کنید.
میتوانید از میوههای دیگری مثل توتفرنگی، موز یا آناناس هم برای تزئین تارت استفاده کنید.