رسپی

تارت بستنی ایتالیایی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

تارت بستنی ایتالیایی

تارت بستنی ایتالیایی طعمی بی‌نظیر دارد و از کشور ایتالیا آمده است. ایتالیا کشوری با فرهنگ غنی در آشپزی است و غذاها و دسرهای آن طرفداران زیادی در سرتاسر جهان دارند. تارت بستنی هم یکی از این دسرهای خوشمزه است.

مواد لازم برای خمیر: میزان مورد نیاز :
آرد همه‌منظوره ۱ پیمانه
کره سرد و خرد شده ۱/۲ پیمانه
شکر قهوه‌ای ۱/۴ پیمانه
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
زرده تخم‌مرغ ۱ عدد
مواد لازم برای بستنی: میزان مورد نیاز :
بستنی وانیلی ۲ پیمانه
پودر نارگیل ۱/۴ پیمانه
شکلات خرد شده ۱/۴ پیمانه

دستور تهیه تارت بستنی ایتالیایی

برای آماده کردن خمیر، آرد، کره، شکر قهوه‌ای و نمک را در یک کاسه متوسط مخلوط کنید. بعد، زرده تخم‌مرغ را اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا خمیر جمع شود. بگذارید خمیر به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بماند.
برای آماده کردن بستنی، آن را از یخچال خارج کرده و بگذارید کمی نرم شود. سپس، پودر نارگیل و شکلات خرد شده را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید. یک قالب کمربندی ۲۰ سانتی‌متری را چرب کنید.
خمیر را از یخچال خارج کرده و روی سطحی آرد پاشی شده به شکل دایره با قطر ۲۰ سانتی‌متر باز کنید. سپس آن را به آرامی در قالب قرار دهید و لبه‌های آن را با چاقو برش دهید.
بستنی را روی خمیر بریزید و با قاشق صاف کنید.
قالب را به مدت ۳۰ دقیقه در فر بگذارید تا بستنی کمی یخ بزند.
سپس تارت بستنی را از فر خارج کرده و بگذارید کمی خنک شود. بعد، آن را از قالب خارج کرده و سرو کنید.

خمیر تارت بستنی ایتالیایی

نکات لازم جهت تهیه تارت بستنی ایتالیایی

می‌توانید از هر نوع بستنی دلخواهی برای این دسر استفاده کنید.
برای تزئین تارت بستنی، می‌توانید از میوه‌ها، شکلات خرد شده یا پودر نارگیل استفاده کنید.
اگر می‌خواهید تارت بستنی را از قبل آماده کنید، می‌توانید آن را تا ۲۴ ساعت در فریزر نگهداری کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا