تارت مرغ و قارچ (مرحله به مرحله)

“`html
تارت مرغ و قارچ
تارت مرغ با پنیر یک گزینه عالی و جذاب برای مهمانیهاست که همه را تحت تأثیر قرار میدهد. این تارت بسیار خوشمزه و لذیذ است و میتوانید به عنوان پیشغذا از آن استفاده کنید. تهیه این تارت بسیار ساده است. امروز با هم دستور تهیه آن را بررسی میکنیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه خمیر تارت : | میزان مورد نیاز : |
---|---|
کره سرد | ۱۲۵ گرم |
آرد | ۲۵۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
نمک | ۱/۴ قاشق چایخوری |
مواد لازم برای تهیه فیلینگ: | میزان مورد نیاز : |
---|---|
پیاز | ۱ عدد |
فلفل دلمه | ۱ عدد |
سینه مرغ | ۴۰۰ گرم |
رب | ۱ قاشق غذاخوری |
قارچ | ۱۰ عدد |
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا، پودر سیر، آویشن | به مقدار لازم |
دستور تهیه تارت مرغ و قارچ
برای شروع تهیه این غذای خوشمزه، اول باید خمیر را درست کنید. آرد و نمک را در یک کاسه بریزید و خوب هم بزنید. اگر ماشین غذا ساز دارید، میتوانید از آن استفاده کنید تا خمیر گرم نشود. اما اگر ندارید، کره یخچالی را به قطعات کوچک خرد کنید و به مخلوط آرد و نمک اضافه کنید. سپس با چنگال هم بزنید تا دانههای آرد کمی بزرگتر شوند.
سپس تخممرغ را اضافه کنید و با چنگال خوب هم بزنید تا با مواد ترکیب شود. بعد با لیسک، خمیر را جمع کنید و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
برای تهیه مواد میانی، ابتدا پیاز را پوست کنده و به صورت نگینی خرد کنید. سپس آن را در تابه با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا سبک شود. بعد سینه مرغ که از قبل خرد کردهاید را به همراه دیگر ادویهها اضافه کنید و تفت دهید تا مرغ نرم و سرخ شود.
پس از آن، فلفل دلمه و قارچهای شسته و برشزده را اضافه کنید و تفت دهید تا آب قارچ گرفته شود. در انتها رب را اضافه کنید و بعد از تفت دادن آن، از روی حرارت بردارید.
حالا خمیر تارت را از یخچال بیرون آورده و روی سطح آردپاشی شده به ضخامت کمتر از یک سانت باز کنید. سپس خمیر را به قالب تارت منتقل کرده و اضافیهای دور آن را برش بزنید. کف قالب را با چنگال کمی سوراخ کنید تا در حین پخت خیلی پف نکند.
حالا مواد مرغی را داخل قالب بریزید و به دلخواه کمی پنیر پیتزا روی آن بریزید. سپس قالب را در فر از قبل گرم شده به مدت ۳۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه بگذارید تا تارت مرغ پخته شود. میتوانید در انتها گریل را روشن کنید. سپس از فر خارج کرده و با سس دلخواه سرو کنید. نوش جان!
منبع : ساعد نیوز