تغذیه سالم

تاریخ انقضا و مدت نگهداری از پنیر پیتزا چقدر است ؟ (2 نکته مهم)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آیا پنیر پیتزا در فریزر خراب می‌شود؟

پنیر پیتزا یکی از محبوب‌ترین انواع پنیرهاست. مردم در آمریکا بیشترین مقدار فست‌فود را مصرف می‌کنند و هر سال حدود 2 میلیارد پوند پنیر برای تهیه غذاهای خود استفاده می‌کنند. پنیر پیتزا در شکل فعلی خود تقریبا 50 سال است که تولید می‌شود.

در ایران، مصرف پنیر سابقه طولانی ندارد و حدود 20 سال است که ما پیتزا، ساندویچ و لازانیا را با پنیر می‌خوریم. نگهداری از پنیر خیلی مهم است، چون چربی و رطوبت آن بالا است و به سرعت خراب می‌شود.

نگهداری پنیر پیتزا در یخچال

پنیرها انواع مختلفی دارند و روش نگهداری هر کدام متفاوت است. برای نگه‌داری پنیر باید به بافت و چربی آن دقت کنید. پنیرهای نرم معمولا مدت زمان بیشتری در یخچال سالم می‌مانند.

پنیر نرم و چرب را تقریبا یک هفته می‌توانید در یخچال نگه دارید. پنیر سفید که بیشتر در صبحانه استفاده می‌شود،به مدت 3 تا 4 هفته در یخچال سالم می‌ماند. البته بهتر است توضیحات روی بسته‌بندی پنیر را هم مطالعه کنید.

پنیرهای صبحانه و محلی معمولا در ترکیبی از آب پنیر و نمک غوطه‌ور می‌شوند. این آب پنیر عمر آنها را بیشتر می‌کند. پنیرهای چرب را پس از برش خوردن با کمی کره چرب کنید تا دیرتر خراب شوند.

پنیرهایی که سفت‌تر هستند، مانند پنیر پیتزا، موزارلا، پنیر پروسس و گودا شرایط نگهداری سخت‌تری دارند. بهتر است این پنیرها را به اندازه مصرف روزانه بخرید. اگر می‌خواهید پنیر پیتزا را در یخچال بگذارید، بهتر است آن را در قسمت پایین یخچال نگه دارید.

محل نگهداری پنیر در یخچال باید خشک و بدون رطوبت باشد و هوا به خوبی در آن جریان داشته باشد. می‌توانید باقی‌مانده پنیر پیتزا را از بسته‌بندی خارج کرده و با یک کاغذ روغنی تمیز بپوشانید.

برای نگه‌داری پنیر پیتزا، گودا و موزارلا از فویل یا پلاستیک استفاده نکنید. بعد از هر بار استفاده کاغذ روغنی را عوض کنید. با این حال، بهتر است پنیر پیتزا را بیش از 3 تا 4 هفته در یخچال نگه ندارید.

پنیر خیلی زود کپک می‌زند و خراب می‌شود. برای نگه‌داری پنیر پیتزا به مدت طولانی، حتما آن را داخل فریزر بگذارید.

مدت زمان نگهداری از پنیر پیتزا در فریزر

پنیر پیتزا یک محصول لبنی پرخاصیت است که چربی بالایی دارد. در هر 100 گرم از آن، 15 گرم پروتئین وجود دارد. خوردن پنیر پیتزا فاسد می‌تواند باعث مسمومیت و مشکلات گوارشی شود.

اگر شما به طور مرتب پنیر پیتزا مصرف می‌کنید، مانند اینکه هفته‌ای یک بار با آن پیتزا یا لازانیا درست می‌کنید، بهتر است آن را در فریزر بگذارید. طرز نگهداری پنیر پیتزا خیلی مهم است. فریزر پنیر را به صورت کامل یخ‌زده و از رشد باکتری در آن جلوگیری می‌کند.

مدت ماندگاری پنیر پیتزا

بر روی بسته‌بندی پنیر پیتزا معمولا نوشته شده است که در دمای منفی 18 درجه نگه‌داری شود. به دلیل رطوبت بالا، پنیر ممکن است بوی یخچال را به خود بگیرد، بنابراین باید آن را به خوبی در بسته‌بندی خود بپوشانید.

شما همچنین می‌توانید از ظرف مخصوصی برای نگه‌داری آن استفاده کنید. مطمئن شوید که درب ظرف به خوبی بسته می‌شود و هوا به داخل آن نفوذ نمی‌کند. نگه‌داری پنیر پیتزا بدون پوشش مناسب، باعث خشک شدن و تغییر شکل آن در فریزر می‌شود.

اگر دمای فریزر شما کمتر از 5 درجه سانتی‌گراد باشد، ممکن است طعم و خواص پنیر از بین برود. مدت زمان نگهداری پنیر پیتزا در فریزر هم بی‌نهایت نیست، می‌توانید آن را به مدت 6 تا 8 ماه بدون نگرانی نگه‌دارید.

تاریخ انقضا و مدت نگهداری از پنیر پیتزا چقدر است ؟ (2 نکته مهم)

بعد از 6 ماه، پنیر پیتزا در فریزر خراب نمی‌شود، اما خواص و طعم اولیه را از دست خواهد داد. بهترین زمان برای مصرف آن از زمان خرید تا حداکثر 8 ماه بعد است. هنگام استفاده، حتما یک ساعت قبل از فریزر خارج کنید تا هم‌دمای محیط شود، سپس آن را روی پیتزا بریزید.
پیتزای خوشمزه و خانگی خود را فدای پنیر پیتزا بی‌کیفیت نکنید، حتما از پنیرهای سالم و استاندارد استفاده کنید.

علایم خراب شدن پنیر پیتزا

پنیر پیتزا چربی زیادی دارد
“`

و در عین حال، مقداری نمک هم به آن اضافه می‌شود. پنیر پیتزا در دمای اتاق زودتر از سایر پنیرها خراب می‌شود. اگر تغییراتی در ظاهر پنیر دیدید، این می‌تواند نشانه‌ای از خراب شدن آن باشد و بهتر است آن را دور بیندازید.
یکی از نشانه‌های خرابی پنیر، تغییر بافت آن است. پنیر پروسس یا موزارلا معمولاً بافتی محکم دارند. اگر پنیر شما شل شده یا بافتش دانه دانه شده، دیگر از آن استفاده نکنید.

نشانه خرابی پنیر پیتزا

بوی ناخوشایند هم یک علامت دیگر برای فاسد بودن پنیر است. اگر بویی شبیه به شیر کهنه از پنیر احساس کردید، بدانید که پنیر خراب شده است. پنیر فاسد معمولاً بوی شبیه به آمونیاک دارد و خوردن آن می‌تواند شما را بیمار کند.

اگر رنگ پنیر تغییر کرده و به زرد یا سبز تبدیل شده باشد، یا لکه‌هایی بر روی آن پیدا کنید، یعنی پنیر خراب شده است. وجود کپک و لکه‌های سبز و سفید نیز نشان می‌دهد که باید پنیر را دور بیندازید.
بسته‌بندی پنیر باید سالم باشد و هیچ‌گونه باد کردگی یا پارگی نداشته باشد. اگر بسته‌بندی پنیر باد کرده یا پاره شده است، بهتر است آن را نخورید، زیرا ممکن است پنیر در معرض هوا خراب شده باشد.

تغییر طعم نیز از دیگر نشانه‌های خراب شدن مواد غذایی است. اگر در ظاهر پنیر هیچ تغییری نمی‌بینید اما از سلامت آن مطمئن نیستید، کمی از آن را بچشید. طعم ترش یا تلخ نشان‌دهنده‌ی فساد پنیر است و نباید آن را مصرف کنید.

تاریخ مصرف پنیر پیتزا بر روی بسته‌بندی آن مشخص شده است. به تاریخ انقضا دقت کنید و تا قبل از آن پنیر را مصرف کنید. خوردن پنیر پیتزا تاریخ گذشته می‌تواند باعث مسمومیت و مشکلات گوارشی شود.

منبع : تبرک

سایت رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا