ترافل قهوه و بادام؛ میان وعده خوشمزه و مقوی برای دانش آموزان

“`html
آماده کردن یک میانوعده سالم و راحت برای دانشآموزان، یکی از نگرانیهای بیشتر والدین است. ترافل قهوه و بادام، یک خوراکی عالی برای تأمین انرژی مورد نیاز کودکان در طول روز به شمار میرود. این ترافلها علاوه بر طعم فوقالعاده، سرشار از ویتامینها و مواد مغذی هستند که به رشد و تقویت ذهن و بدن کودکان کمک میکنند. در این بخش از مجله رضیم با ما باشید تا طرز تهیه ترافل قهوه و بادام را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه ترافل قهوه و بادام
برای تهیه این ترافلهای خوشمزه، شما به دو دسته مواد اولیه نیاز دارید.
مواد داخل ترافل:
خرما | ۱۰ عدد (درشت) |
پودر بادام | ۱ پیمانه |
پودر قهوه | ۱ قاشق چایخوری |
وانیل | به مقدار لازم |
برای روکش ترافل:
پودر بادام | ۳ قاشق غذاخوری |
پودر قهوه | ۱ قاشق چایخوری |
مراحل تهیه ترافل قهوه و بادام
برای تهیه ترافل بادام و قهوه، مراحل زیر را دنبال کنید:
مرحله اول: آمادهسازی مواد داخلی ترافل
ابتدا، هستههای خرما را جدا کنید. خرماهای بدون هسته را با پودر بادام، پودر قهوه و وانیل در یک ظرف مناسب بریزید. با یک چنگال یا قاشق، همه مواد را با هم مخلوط کنید تا یک ترکیب یکدست و چسبناک به دست آید.
بیشتر بخوانید: تیرامیسو با موز و گردو؛ ترکیب کلاسیک با چاشنی خلاقیت
بیشتر بخوانید: رسپی کیک در پلوپز، برای کسانی که فر ندارند
مرحله دوم: تهیه روکش
در یک ظرف جداگانه، پودر بادام و پودر قهوه را با هم مخلوط کنید. این ترکیب روکش ترافلهای شما را تشکیل خواهد داد.
مرحله سوم: شکل دادن به ترافلها
از مخلوط خرما و بادام به اندازه یک قاشق چایخوری یا غذاخوری بردارید و آن را به شکل گلوله درآورید. سپس هر گلوله را در مخلوط پودر بادام و قهوه بغلتانید تا کاملاً پوشانده شود.
بیشتر بخوانید: رسپی ترافل شکلاتی؛ در کمترین زمان
مرحله چهارم: استراحت دادن به ترافلها
ترافلهای آماده شده را به مدت حداقل ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا سفت شوند.
بیشتر بخوانید: رسپی لته پسته خانگی؛ به خوشمزگی کافهها
مرحله پنجم: سرو ترافل قهوه و بادام
پس از این مدت، ترافلهای قهوه و بادام شما آماده سرو هستند. میتوانید از این ترافلهای خوشمزه به عنوان میانوعده برای دانشآموزان یا دسر همراه با چای یا قهوه استفاده کنید. نوش جان!
در این بخش از مجله آشپزی رضیم، طرز تهیه ترافل قهوه و بادام را معرفی کردیم. این ترافلهای خوشمزه و جذاب میتوانند هر کسی را شگفتزده کنند و علاوه بر طعم عالی، بسیار مقوی هستند. فراموش نکنید که ترافل قهوه و بادام میتواند یک دسر عالی در مهمانیها هم باشد.