رسپی

ترشه تره | دستور تهیه غذایی سنتی و محبوب گیلانی ها (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آشنایی با دستور تهیه ترشه تره خورشت محلی گیلان

امروز برای شما دستور تهیه ترشه تره غذای محلی گیلانی‌ها که در بین شمالی‌ها هم محبوب است، آماده کرده‌ایم. امیدوارم به ذائقه شما هم سازگار باشد و از آن لذت ببرید. با رضیم همراه شوید.

دستور تهیه خورشت ترشه تره مرحله به مرحله

مواد لازم برای تهیه ترشه تره

  • تخم مرغ ۳ عدد
  • برنج ۲ قاشق غذا خوری
  • سیر ۱ بوته
  • خالواش (سبزی سنتی گیلانی) ۱/۲ پیمانه
  • آب نارنج ۱ لیوان
  • سبزی (اسفناج، برگ چغندر، گشنیز، تره، جعفری و شوید (اسفناج بیشتر از بقیه)) ۱ کیلوگرم
  • نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
  • روغن ۱/۲ پیمانه

دستور تهیه خورش ترشه تره

  1. ابتدا سبزی‌ها، به خصوص اسفناج را پاک کرده و بشویید. بعد از اینکه آب آنها رفت، همه را خرد کنید، اما لازم نیست خیلی ریز خرد شود.
  2. برنج را بشویید و کمی با نمک خیس کنید.
  3. برنج و سبزی‌های خرد شده را در یک قابلمه یا ظرف سنتی گیلان به نام گمج بریزید و همراه با یک پیمانه آب و نمک بپزید.
  4. بعد از پختن سبزی، آب نارنج که چاشنی این غذاست را اضافه کنید و چند دقیقه بگذارید با هم بجوشد. اگر ترشی غذا کم بود، می‌توانید مقدار بیشتری آب نارنج اضافه کنید.
  5. نعنا، خالواش و سیر را خرد کنید و در تابه‌ای با روغن و کمی نمک، فلفل، دارچین و زردچوبه کمی سرخ کنید.
  6. این مخلوط را به سبزی و برنج پخته اضافه کنید تا با هم بپزند.
  7. تخم مرغ‌ها را در یک ظرف بشکنید و با چنگال بزنید. در صورت تمایل می‌توانید کمی زعفران به آن اضافه کنید و سپس روی مخلوط سبزی‌های پخته بریزید.
  8. زمانی که تخم‌مرغ‌ها پخت، خورشت را هم بزنید و کمی فلفل اضافه کنید. وقتی همه مواد خوب پخته شد و خورشت به روغن افتاد، غذا آماده است.

نکات دیگر برای تهیه خورشت ترشه تره

  • به جای آب نارنج می‌توانید از آبغوره یا آب انار ترش استفاده کنید. توجه داشته باشید که آب انار ممکن است رنگ خورشت را تیره کند.
  • این غذا را می‌توانید با برنج کته یا نان سرو کنید.
  • اگر خالواش در دسترس نبود، می‌توانید آن را حذف کرده و مقدار بیشتری نعنا اضافه کنید.
  • برای راحتی پوست کندن سیر، آن را کمی در آب سرد بگذارید تا پوستش راحت‌تر جدا شود و بعد خرد کنید.
  • اگر از نعنا و خالواش خشک استفاده می‌کنید، کمی آنها را خیس کنید و سپس با سیر سرخ کنید.

بیشتر بخوانید :

آبگوشت بامیه | دستور تهیه آبگوشت با بامیه غذای محلی ایلام

دستور تهیه آب ترشی غذای محلی چهارمحال و بختیاری

دستور تهیه گمج کباب گیلانی با روش اصلی و سنتی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا