رسپی

ترشی گوجه فرنگی شیرازی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

ترشی گوجه فرنگی شیرازی

در این دستور، به یکی از خوشمزه‌ترین ترشی‌ها یعنی ترشی گوجه فرنگی یا همان ترشی سالاد شیرازی می‌پردازیم. این ترشی یکی از پرطرفدارترین ترشی‌های فصل پاییز و زمستان است و همراه با بسیاری از غذاها مزه ویژه‌ای به آن‌ها می‌دهد. جالب است که برای درست کردن این ترشی و همچنین خوب جا افتادن آن زمان زیادی نیاز نیست، پس شما به راحتی می‌توانید در مدت کوتاهی درست کردن ترشی‌های فصلی را یاد بگیرید. ترشی گوجه فرنگی شیرازی بیشتر مناسب فصل‌های پاییز و تابستان است.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
هویج نیم کیلوگرم
گل کلم یک کیلوگرم
سیر دویست و پنجاه گرم
خیار نیم کیلوگرم
گوجه فرنگی سه تا چهار کیلوگرم
سیاه دانه دو قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
فلفل سبز قلمی صد گرم
فلفل قرمز صد گرم
ساقه کرفس دویست و پنجاه گرم
کلم نیم کیلو

دستور تهیه ترشی گوجه فرنگی شیرازی

اول از همه، تمام مواد را به جز گوجه‌فرنگی‌ها تمیز بشویید. بعد از شست‌وشو، مواد را به مدت بیست و چهار ساعت در آبکش یا روی یک پارچه تمیز قرار دهید تا کاملاً خشک شوند. سپس، همه مواد را به سلیقه خودتان خرد کنید. اگر قطعات ریزتری داشته باشید، ترشی شما زیباتر و خوشمزه‌تر خواهد بود.

حالا که گوجه‌فرنگی‌ها را تمیز کرده‌اید، پوست آن‌ها را بکنید و سپس آن‌ها را در مخلوط‌کن بریزید یا با گوشت‌کوب برقی له کنید تا یک مخلوط یکدست به دست بیاید. مخلوط گوجه‌فرنگی را از صافی رد کنید تا آب آن جدا شود. آب گوجه‌فرنگی را در یک ظرف ریخته و سرکه را به آن اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاید. کمی نمک و زردچوبه هم به آب اضافه کنید.

حالا شعله اجاق را خاموش کنید و فوری مواد ترشی را به آب گوجه‌فرنگی اضافه کنید. وقتی ترشی خنک شد، آن را در یک ظرف شیشه‌ای بریزید و حتماً در یخچال نگه‌دارید تا خراب نشود.

منبع : رستوران ارکیده

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا