رسپی

ترفند تهیه لواشک آلو در کمتر از ۳ ساعت

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

لواشک آلو یکی از تنقلات خوشمزه و سالم ایرانی است که به راحتی می‌توانید آن را در خانه درست کنید. با استفاده از روش بخارپز، لواشک شما سریع آماده می‌شود و طعم طبیعی آلو را حفظ می‌کند. در این مقاله از رضیم بلاگ یک روش خیلی ساده و سریع برای تهیه انواع لواشک با میوه‌های فصل و دلخواه به شما معرفی خواهیم کرد.

مواد لازم جهت تهیه لواشک آلو

برای تهیه لواشک آلو به مواد زیر نیاز دارید:

آلو ترش (مثل آلو بخار، آلوچه یا هر نوع آلو ترش دیگر) به مقدار دلخواه
آب (برای نرم کردن آلو) به مقدار لازم
گلپر به مقدار دلخواه

تجهیزات لازم برای تهیه لواشک

برای تهیه لواشک آلو به این تجهیزات نیاز دارید:

  • قابلمه بزرگ
  • آبکش فلزی با سوراخ‌های ریز
  • پارچه نخی تمیز
  • سینی یا سبد توری
  • حرارت غیر مستقیم (مثل بخارپز یا قابلمه دوبل)

مراحل تهیه لواشک آلو

  • زمان آماده‌سازی و تهیه نهایی این لواشک ۲/۵ تا ۳ ساعت است.
  • با هر مقدار میوه‌ای که دارید می‌توانید این لواشک را درست کنید.
  • درجه سختی تهیه این لواشک متوسط است.

مرحله اول: آماده‌سازی آلو

آلوها را خوب بشویید و دانه‌های آن‌ها را جدا کنید. سپس آلوها را به قطعات کوچک‌تر ببرید.

مرحله دوم: نرم کردن آلو

آلوهای خرد شده را در یک قابلمه مناسب بریزید و کمی آب به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا آلوها نرم شوند.

زمان نرم شدن آلوها بستگی به نوع و اندازه آن‌ها دارد.

مرحله سوم: پوره کردن آلو

بعد از نرم شدن آلوها، آن‌ها را با یک گوشت‌کوب یا غذاساز پوره کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی لواشک انبه خوشمزه خانگی با فر

مرحله چهارم: اضافه کردن گلپر

پوره آلو را در یک ظرف مناسب ریخته و گلپر را به آن اضافه کنید. مقدار گلپر را طبق سلیقه خود تنظیم کنید.

رسپی یک لواشک خوشمزه به روش فوری

مرحله پنجم: پهن کردن پوره آلو

پارچه نخی تمیز را روی سینی یا سبد توری قرار دهید و پوره آلو را به طور یکنواخت روی آن پخش کنید.

ضخامت لایه پوره آلو به دلخواه شما بستگی دارد؛ هرچه لایه نازک‌تر باشد، لواشک زودتر خشک می‌شود.

مرحله ششم: بخارپز کردن

قابلمه بزرگی را پر از آب کنید و آن را روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید.

ترفند تهیه لواشک آلو در کمتر از ۳ ساعت

سپس سینی یا سبد توری حاوی پوره آلو را روی دهانه قابلمه بگذارید، طوری که با آب جوش تماس نداشته باشد.

در قابلمه را ببندید و اجازه دهید پوره آلو با بخار آب به مدت ۲ تا ۳ ساعت خشک شود.

بیشتر بخوانید: رسپی لواشک رب انار خانگی

مرحله هفتم: خشک کردن کامل

بعد از گذشت زمان بخارپز، لواشک را از روی پارچه جدا کنید و در جای خشک و خنک قرار دهید تا کاملا خشک شود.

“`نکات و فوت و فن‌های تهیه لواشک

نکات و فوت و فن‌های تهیه لواشک

برای تهیه لواشک، به ۴ نکته مهم توجه کنید:

  1. اگر می‌خواهید لواشک سریع‌تر خشک شود، می‌توانید دما را بالا ببرید یا از پنکه استفاده کنید.
  2. برای جلوگیری از کپک زدن، حتماً از ظروف تمیز و خشک استفاده کنید و لواشک را در مکان خشک و خنک نگهداری کنید.
  3. به جای گلپر، می‌توانید از ادویه‌های دیگر مثل زنجبیل، دارچین یا فلفل هم استفاده کنید.
  4. برای طعم بهتر، می‌توانید مقداری آب لیمو یا آب نارنج به پوره آلو اضافه کنید.
  5. برای تهیه لواشک با رنگ‌های جذاب، می‌توانید از آب میوه‌های طبیعی مثل آب چغندر، آب هویج یا آب انگور بهره بگیرید.

لواشک خانگی هیچ نوع افزودنی شیمیایی و نگهدارنده ندارد و شما می‌توانید طبق سلیقه‌تان از هر نوع آلو و ادویه‌ای که دوست دارید استفاده کنید. تهیه لواشک در خانه همچنین بسیار اقتصادی است.

با رعایت این مراحل ساده، شما می‌توانید یک لواشک خانگی خوشمزه و سالم درست کنید و از طعم آن لذت ببرید. امیدواریم این دستور از مجله آشپزی کالا برای شما جذاب بوده باشد.

سایت رسپی آشپزی رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا