رسپی

ترفند سرخ کردن هویج برای کنار پلو؛ یک دورچین مجلسی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

هویج سرخ شده یک دورچین خوشمزه و زیبا است که می‌توان با یک ترفند ساده آن را به شکل بهتری درست کرد. در این بخش از مجله رضیم با ما باشید تا با طرز تهیه هویج سرخ شده برای کنار پلو آشنا شوید.

برای تهیه هویج سرخ شده مجلسی، اول هویج‌ها را پوست بگیرید و به شکل دلخواه برش بزنید. سپس آن‌ها را کمی آب‌پز کنید و آبکش کنید. بعد، هویج‌ها را با روغن و کره در تابه تفت دهید تا نرم و طلایی شوند. در آخر کمی نمک، فلفل سیاه و شکر به آن اضافه کنید و دوباره کمی تفت دهید. برای دستور پخت مرحله به مرحله، تا انتها با ما همراه باشید.

مواد لازم برای سرخ کردن هویج

برای تهیه هویج سرخ شده به مواد زیر نیاز دارید:

هویج ۵۰۰ گرم
روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری
کره ۱ قاشق غذاخوری
شکر ۱/۲ قاشق چای‌خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای‌خوری
آب به مقدار لازم

مراحل سرخ کردن هویج برای کنار پلو

  • زمان آماده‌سازی: ۳۰ دقیقه
  • مناسب برای: ۴ نفر

مرحله اول: آماده‌سازی هویج

اول هویج‌ها را بشویید و پوست بگیرید. سپس آن‌ها را به شکل خلالی یا نگینی برش دهید. همچنین می‌توانید هویج‌ها را رنده درشت کنید.

مرحله دوم: آب پز کردن هویج

یک قابلمه را تا نیمه با آب پر کنید و روی حرارت زیاد بگذارید تا بجوشد. هویج‌های برش خورده را به آب جوش اضافه کنید و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه بپزید. این کار باعث می‌شود هویج‌ها کمی نرم شوند و راحت‌تر سرخ شوند.

بیشتر بخوانید:رسپی پیاز کبابی؛ یک دورچین لذیذ + فوت و فن‌های آن

مرحله سوم: آبکشی هویج

بعد از ۳ تا ۴ دقیقه، هویج‌ها را آبکش کنید و اجازه دهید آب اضافی آن‌ها کاملاً برود.

مرحله چهارم: تفت دادن هویج

یک تابه بزرگ را روی حرارت ملایم قرار دهید و روغن مایع و کره را به آن اضافه کنید. پس از گرم شدن، هویج‌های آبکش شده را اضافه کرده و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه تفت دهید تا نرم و طلایی شوند. مرتب هم بزنید تا هویج‌ها خوب سرخ شوند و له نشوند.

مرحله پنجم: اضافه کردن ادویه‌ها

شکر، نمک و فلفل سیاه را به هویج‌ها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا ادویه‌ها به تمامی هویج‌ها برسد. کمی دیگر تفت دهید تا رنگ هویج‌ها خوب طلایی شود.

بیشتر بخوانید: رسپی گراتن شلغم و چغندر

مرحله ششم: سرو هویج سرخ شده

هویج سرخ شده شما آماده است و می‌توانید آن را کنار انواع پلو سرو کنید. نوش جان!

بیشتر بخوانید: رسپی هویج عسلی 

“`html
نکات طلایی برای تهیه هویج سرخ شده مجلسی

در اینجا چند نکته عالی برای سرخ کردن هویج به‌عنوان کنار پلو آورده‌ایم:

  • برای اینکه هویج‌های سرخ شده طعم بهتری داشته باشند، می‌توانید کمی زعفران دم‌کرده یا پودر زنجبیل هنگام تفت دادن به آنها اضافه کنید. این ادویه‌ها عطر و طعمی فوق‌العاده به هویج‌ها می‌دهند.
  • اگر می‌خواهید هویج‌های سرخ شده‌تان ترد و خوشمزه شوند، بهتر است آنها را مدت کوتاهی در آب جوش بپزید. بعد از آبکش کردن، همچنین می‌توانید هویج‌ها را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا کمی سفت شوند.
  • برای اینکه این دورچین خوشمزه ظاهری زیبا و مجلسی داشته باشد، می‌توانید از هویج‌های با رنگ‌های مختلف استفاده کنید.

در این بخش از مجله آشپزی رضیم، به یک روش عالی برای سرخ کردن هویج کنار پلو پرداختیم. با این روش، هویج‌هایی طلایی و نرم خواهید داشت که همه را مجذوب خود می‌کند. پیشنهاد می‌کنیم این روش را حتماً امتحان کنید و از طعم خوشمزه‌اش لذت ببرید.

ترفند سرخ کردن هویج برای کنار پلو؛ یک دورچین مجلسی

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا