رسپی

تفاوت اصلی فلفل سفید و فلفل سیاه + فواید و مضرات

بهترین آپلیکیشن آشپزی

فلفل یکی از چاشنی‌های محبوب و معروف در آشپزی است. این ادویه کاربردهای فراوانی دارد و با بسیاری از خوراکی‌ها قابل استفاده است.

فلفل‌ها در رنگ، شکل و تندی متفاوت هستند و هر کدام کاربرد خاصی دارند. به عنوان یک آشپز حرفه‌ای، باید درباره تفاوت‌های بین فلفل‌ها و مزایا و معایب مصرف آن‌ها اطلاعات داشته باشید.

امروز در رضیم بلاگ به بررسی فواید و مضرات و تفاوت‌های اصلی فلفل سیاه و فلفل سفید خواهیم پرداخت. با ما در ادامه همراه باشید.

فلفل سفید چه تفاوتی با فلفل سیاه دارد؟

شاید برای‌تان سوال باشد که آیا فلفل سفید مزایای بیشتری نسبت به فلفل سیاه دارد یا نه. در زیر به ۶ تفاوت مهم این دو فلفل اشاره می‌کنیم:

  1. فلفل سفید دارای خواص دارویی بیشتری است و بیشتر در طب سنتی مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  2. فلفل سیاه میوه نرسیده گیاه فلفل است که بعد از پخت و خشک شدن، سیاه می‌شود. اما فلفل سفید میوه رسیده این گیاه است.
  3. فلفل سفید، حاصل خیساندن فلفل رسیده (که رنگش قرمز است) در آب به مدت ۱۰ روز است. بعد از خیساندن، لایه قرمز آن جدا می‌شود و بخش سفید آن استفاده می‌شود.
  4. عطر و طعم هر دو فلفل به یکدیگر نزدیک است، ولی بیشتر سرآشپزها معتقدند که عطر فلفل سیاه قوی‌تر است.
  5. فلفل سیاه بیشتر در غذاهای بین‌المللی و فلفل سفید بیشتر در غذاهای چینی و تایلندی به کار می‌رود.
  6. فلفل سیاه کاربرد بیشتری در آشپزی دارد.
  7. فلفل سیاه طعم و عطر ماندگارتری نسبت به فلفل سفید دارد.

ویژگی‌های فلفل سفید

فلفل سفید دارای ویژگی‌های زیر است:

  1. طبع فلفل سفید گرم و خشک است و یکی از قدیمی‌ترین گیاهان دارویی به حساب می‌آید.
  2. این فلفل به خاطر خواص زیادش، در سراسر جهان محبوب است.
  3. فلفل سفید از نفخ و سرفه جلوگیری می‌کند و باعث رقیق‌تر شدن خون می‌شود و خاصیت ضد بلغمی دارد.
  4. این فلفل در تسکین درد دندان مؤثر است.
  5. فلفل سفید به تقویت کبد، حافظه و معده کمک می‌کند و در تهیه انواع سس، سوپ، آبگوشت و تزئین سفره مورد استفاده قرار می‌گیرد.

ویژگی‌های فلفل سیاه

فلفل سیاه ویژگی‌های زیر را دارد:

  1. فلفل سیاه، میوه خشک و سیاه‌رنگ گیاه فلفل است.
  2. این فلفل یکی از ادویه‌های باارزش و پرکاربرد در آشپزی است.
  3. فلفل سیاه عطر و بوی فوق‌العاده‌ای دارد و معمولاً برای طعم‌دار کردن مرغ، ماهی، گوشت، سالاد و پیتزا استفاده می‌شود.
  4. جالب است که فلفل سیاه علاوه بر طعم و بوی خوبی که به غذا می‌دهد، خواص و فواید بسیاری برای بدن نیز دارد.
  5. این فلفل برای سلامت قلب مفید، در کاهش وزن کمک‌کننده و موجب پیشگیری از سرطان روده و تقویت حافظه است.

بیشتر بخوانید: با تفاوت‌های پاپریکا و فلفل قرمز آشنا شوید!

چه کسانی باید از خوردن فلفل سیاه بپرهیزند؟“`html

بعد از جراحی شکم، باید از مصرف فلفل سیاه خودداری کنید چون این فلفل ممکن است روده را تحریک کند.

اگر مزاج شما گرم است، بهتر است از خوردن فلفل سیاه زیاد پرهیز کنید، زیرا این فلفل خاصیت گرمی دارد.

در بعضی افراد، مصرف فلفل سیاه ممکن است باعث بروز مشکلات آلرژیک مانند سوزش و خارش شود. همچنین، خوردن زیاد این فلفل می‌تواند باعث سوزش گلو و درد معده شود.
ویژگی‌های فلفل سیاه و فلفل سفید

چه کسانی باید از خوردن فلفل سفید پرهیز کنند؟

افرادی که دچار ورم روده یا التهاب معده هستند، باید از خوردن فلفل سفید دوری کنند.

استفاده از این فلفل ممکن است در برخی افراد باعث بروز حساسیت‌های آلرژیک شود.

همچنین، افرادی که با اختلالات لخته شدن خون مشکل دارند نیز باید از خوردن فلفل سفید خودداری کنند.

بیشتر بخوانید: فواید فلفل تند برای سلامتی

امیدواریم با مطالعه این مقاله از مجله آشپزی رضیم و یادگیری درباره فلفل سیاه و فلفل سفید، بتوانید به درستی از این فلفل‌ها استفاده کنید.

تفاوت اصلی فلفل سفید و فلفل سیاه + فواید و مضرات

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا