توصیه های طب سنتی در زمستان و روزهای سرد (2 نکته مهم)

طب سنتی در زمستان و روزهای سرد:
به گزارش فارس، علی حسینی گفت: در فصل زمستان وقتی که به سرماخوردگی مبتلا میشوید، میتوانید به جای استفاده از آنتی بیوتیکهای شیمیایی از گیاهان دارویی کمک بگیرید.
وی اضافه کرد: برای این کار در طب سنتی در زمستان پیشنهاد میشود که از روغن مرزنگوش استفاده کنید، زیرا این روغن باکتریها را از بین میبرد و از ابتلا به بیماریهایی مثل مننژیت، عفونت رودهای، مسمومیت غذایی، گلودرد، مخملک، تب روماتیسمی و عفونت ادراری جلوگیری میکند.
این متخصص طب سنتی بیان کرد: عصاره برگ زیتون هم علاوه بر خاصیت آنتی بیوتیکی، ضد ویروس خوبی است و همچنین این عصاره میتواند به جلوگیری از پیری کمک کند.
حسینی ادامه داد: یکی دیگر از غذاهای مفید در این فصل، سیر است که یک آنتی بیوتیک طبیعی و دارای خواص ضد قارچی و ضد ویروسی میباشد. این گیاه دو ماده معدنی مهم به نام پتاسیم و ژرمانیوم دارد که به تقویت سیستم ایمنی کمک میکند.
وی همچنین اشاره کرد: چای سبز هم حاوی مادهای است که مانع از رشد میکروبها در دهان می شود و به همین دلیل مصرف آن بسیار توصیه میشود، چرا که به کاهش چربی اضافی در بدن هم کمک میکند.
این متخصص طب سنتی بیان کرد: در فصل زمستان، افرادی که دارای مزاج سرد هستند باید در شبها و فصل زمستان در مصرف غذاهای سرد احتیاط کنند و به جای آن از غذاهای گرمیبخش مانند کره، عسل، بادام و فندق به همراه وعدههای اصلی غذایی استفاده کنند.
وی افزود که میزان مصرف این غذاها باید با توجه به مزاج هر فرد تنظیم شود و در فصل زمستان بدن نیاز به غذای بیشتری دارد و مصرف غذاهای حاوی انرژی مانند گوشت ضروری است.
این متخصص طب سنتی همچنین گفت: در زمستان باید نوشیدنیها و غذاها را گرم مصرف کرد و بهتر است از مصرف میوههای سرد و مرطوب مانند هندوانه، خیار و نارنگی کاسته شود و به جای آن بیشتر از میوههای گرم و خشکبار استفاده کرد.