توپک لوتوس را چگونه درست کنیم ؟ (مرحله به مرحله)

“`html
چطور توپک لوتوس درست کنیم؟
مواد لازم:
بیسکویت پتیبور یا لوتوس ۱۳۰ گرم
کرم بیسکویت ۴ قاشق غذاخوری
شکلات تختهای نصف پیمانه
شیر عسلی ۴ قاشق غذاخوری
دستور تهیه:
اول از همه بیسکویتهای پتیبور یا لوتوس را کاملاً خرد کنید. میتوانید بیسکویتها را در یک کیسه زیپدار بریزید و با وردنه بکوبید. اگر وقت زیادی ندارید، میتوانید از غذاساز استفاده کنید. همچنین میتوانید بیسکویتها را در یک کاسه بزرگ ریخته و با ته لیوان خرد کنید. سپس شیر عسلی و کرم بیسکویت لوتوس را به این خردههای بیسکویت اضافه کنید.
حالا مواد را با دست یا قاشق خوب مخلوط کنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند. میتوانید کمی ورز دهید، اما زیاد نکنید تا توپکها سفت نشوند. فقط کافیست مواد مخلوط شوند و حالت یکدستی به خود بگیرند. در این مرحله مقدار کمی از مواد را به اندازه یک گردو بردارید و با دست به شکل توپ درآورید.
یک کاغذ روغنی در سینی فر یا هر ظرف تخت دیگری بگذارید و توپکهای گرد شده را روی آن قرار دهید. حالا باید اجازه دهید این شیرینیها نیمساعت در یخچال استراحت کنند تا بتوانید رویه آنها را آماده کنید. برای تهیه رویه، هر نوع شکلاتی که دارید، چه تلخ و چه شیری، در یک کاسه بزرگ ذوب کنید.
میتوانید از ماکروویو هم استفاده کنید تا شکلات زودتر آب شود. زمانی که ترافلها را از یخچال بیرون آوردید، یکییکی آنها را در شکلات آب شده غوطهور کنید. بهترین کار این است که از چنگال استفاده کنید، یا میتوانید از خلال دندان کمک بگیرید. بعد از این که تمام ترافلها را در شکلات غوطهور کردید، آنها را دوباره روی سینی قرار دهید و به مدت ۱۰ دقیقه دیگر در یخچال بگذارید تا رویه بسته شود.
در مرحله آخر، میتوانید توپکها را تزئین کنید. میتوانید کرم لوتوس را در یک قیف بریزید و بهصورت خطوط مورب روی توپکها بکشید. همچنین میتوانید از شکلاتی با رنگ متفاوت برای تزئین استفاده کنید. حالا توپک لوتوس شما آماده است و میتوانید آن را سرو کنید.
منبع : خانه آشپزی