تیرامیسو با موز و گردو؛ ترکیب کلاسیک با چاشنی خلاقیت

“`html
تیرامیسو یک دسر خوشمزه ایتالیایی است که ایرانیها خیلی دوستش دارند. این دسر در مهمانیها و مراسمهای مختلف خیلی محبوب است. برای تهیه تیرامیسو راههای زیادی وجود دارد که شما میتوانید با توجه به مواد موجود و سلیقه شخصیتان تغییراتی در آن بدهید. در این مقاله از مجله رضیم، طرز تهیه تیرامیسو با موز و گردو را با شما به اشتراک میگذاریم. با ما باشید.
مواد لازم برای تهیه تیرامیسو با موز و گردو
برای تهیه این دسر ایتالیایی به مواد زیر احتیاج دارید:
زرده تخم مرغ | دو عدد |
شکر سفید | ¼ فنجان |
پنیر ماسکارپونه | یک فنجان |
پودر قند | ⅓ فنجان |
خامه | یک فنجان |
وانیل | ۲ قاشق چایخوری |
بیسکویت لیدی فینگر | یک بسته |
قهوه اسپرسو | یک و یک نیم فنجان |
پودر کاکائو | به مقدار لازم |
گردو خرد شده | یک فنجان |
عسل | سه و یک نیم قاشق غذاخوری |
دارچین | یک قاشق چایخوری |
موز | ۳ عدد |
رسپی تیرامیسو با موز و گردو
برای تهیه این دسر خوشمزه مراحل زیر را دنبال کنید:
مرحله اول: تهیه مخلوط گردو
در مرحله اول، گردوها را به اندازه دلخواه خرد کنید و در یک کاسه بریزید. سپس عسل و دارچین را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند. بعد این ترکیب را روی سینی فر پخش کنید و با دمای ۱۷۶ درجه سانتیگراد به مدت ۹ دقیقه بپزید. پس از ۹ دقیقه، سینی را خارج کرده و مواد را زیر و رو کنید و دوباره به مدت ۶ دقیقه داخل فر قرار دهید.
بیشتر بخوانید:رسپی دسر ماست و نارنگی؛ طعمی خاص و متفاوت برای مهمانیها
مرحله دوم: دم کردن قهوه
اگر دستگاه قهوهساز خانگی دارید…
“““html
اگر دستگاه دارید، میتوانید دو شات اسپرسو درست کنید. اما اگر ندارید، قهوههای فوری یکی از بهترین گزینهها هستند. پس از درست کردن قهوه، مقداری وانیل به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید.
مرحله سوم: آماده سازی فیلینگ پنیری
در یک کاسه، زرده تخممرغ و شکر را بریزید و به مدت ۶ دقیقه با همزن بزنید تا کاملاً مخلوط شوند. سپس پنیر ماسکارپونه را به ترکیب اضافه و دوباره هم بزنید تا مخلوط یکدستی ایجاد شود. حالا پودرقند و خامه را اضافه کرده و به مدت یک دقیقه هم بزنید.
بیشتر بخوانید: رسپی تیرامیسو زعفرانی
مرحله چهارم: آماده سازی تیرامیسو
یک ظرف مناسب انتخاب کنید و بیسکوئیتهای لیدی فینگر را یکی یکی در قهوه بخوابانید و سپس در کف ظرف بچینید. بعد از اینکه کف ظرف را با بیسکوئیتهای آغشته به قهوه پر کردید، فیلینگ پنیری را روی آنها بریزید و با یک لیسک سطح آن را صاف کنید. در این مرحله، موزها را به شکل دلخواه برش زده و همراه با مخلوط گردو و دارچین روی فیلینگ بچینید.
این کار را تکرار کنید و بیسکوئیتها را لایه لایه چیده و تا وقتی که مواد تمام شوند، ادامه دهید. در نهایت، کمی عسل، دارچین و پودر کاکائو روی تیرامیسو بپاشید. سپس روی ظرف را بپوشانید و برای یک روز کامل در یخچال بگذارید تا آماده سرو شود.
بیشتر بخوانید: رسپی دیگچه مشهدی
نکات تکمیلی برای درست کردن تیرامیسو با موز و گردو:
- میتوانید به جای بیسکوئیت لیدی فینگر از کیک اسفنجی، بیسکوئیت پتیبور ساده یا شکلاتی و ساقه طلایی استفاده کنید.
- اگر به پنیر ماسکارپونه دسترسی ندارید، میتوانید از پنیر خامهای یا لبنه استفاده کنید.
- تعداد لایههای تیرامیسو بستگی به سلیقه شما دارد، ولی ۳ لایه معمولاً استاندارد است.
- تیرامیسو را میتوانید در لیوانهای شیشهای هم درست کنید.
- برای تزئین تیرامیسو، میتوانید پودر کاکائو یا قهوه را روی آن الک کنید.
- از تکههای میوه، کمپوت گیلاس و مارمالاد آلبالو نیز برای تزئین استفاده کنید.
- بسته به سلیقهتان، میتوانید به جای گردو از مغزهای دیگر هم استفاده کنید.
در این مقاله از مجله آشپزی رضیم، رسپی تیرامیسو با موز و گردو را به همراه نکات تکمیلی به شما آموزش دادیم. اگر تا به حال این دسر خوشمزه را درست نکردهاید، وقت آن رسیده که با این رسپی کامل، دست به کار شوید.