جدول کالری انواع برنج و پلو (برنج سفید، کته و قهوه ای) (2 نکته مهم)

کالری انواع برنج
برنج یکی از غذاهای اصلی ما ایرانیهاست. برنج و نان دو جزء مهم در وعدههای غذایی ما هستند که میتوانند دلیل اضافه وزن نیز باشند. در اینجا به کالری انواع برنج اشاره میکنیم.
جدول کالری انواع برنج
کالری انواع برنج با فرض این که هر کفگیر معادل 6 قاشق غذاخوری است، به شکل زیر مشخص شدهاند.
نوع برنج | یک قاشق | به ازای هر (100 گرم) |
---|---|---|
برنج سفید پخته با روغن | 35 کالری | 250 کالری |
برنج کته با روغن | 25 کالری | 250 کالری |
برنج سفید خام | 21.6 کالری | 130 کالری |
برنج قهوهای | 18.3 کالری | 110 کالری |
کالری سایر پلوها و غذاهای برنجی
جدول زیر کالری سایر پلوها و غذاهای برنجی را نشان میدهد.
انواع پلو | یک قاشق | یک کفگیر |
---|---|---|
استامبولی پلو | 40 کالری | 240 کالری |
آلبالوپلو | 35 کالری | 210 کالری |
عدس پلو | 30 کالری | 180 کالری |
باقلاپلو | 40 کالری | 240 کالری |
لوبیاپلو | 50 کالری | 250 کالری |
ته چین | 40 کالری | 240 کالری |
ته چین با مرغ | 40 کالری | 240 کالری |
سبزی پلو | 40 کالری | 240 کالری |
شیرین پلو | 40 کالری | 240 کالری |
کاری پلو | 40 کالری | 240 کالری |
کلم پلو | 40 کالری | 240 کالری |
زرشک | پلو40 کالری | 240 کالری |
نخود پلو | 40 کالری | 240 کالری |
هویج پلو | 40 کالری | 240 کالری |
رشته پلو | 40 کالری | 240 کالری |
دمی باقلا | 40 کالری | 240 کالری |
ماش پلو | 40 کالری | 240 کالری |
چقدر برنج بخوریم ؟
برنج سفید میتواند بخشی از یک رژیم غذایی سالم باشد، مانند آنچه در رژیم غذایی سنتی آسیایی میبینیم. اما سایر غذاها و سبک زندگی شما تأثیر زیادی بر سلامتتان دارند. اگر به طور دائم در یک جا مینشینید و برنج و دیگر کربوهیدراتهای تصفیه شده بیشتری میخورید، بدن شما ممکن است کربوهیدرات بیشتری از آنچه نیاز دارد دریافت کند. این میتواند منجر به افزایش وزن در ناحیه شکم، بالا رفتن خطر ابتلا به دیابت نوع دوم و حتی بروز سندرم متابولیک شود.
بهتر است با یک وعده غذایی سالم که حاوی میزان معقولی پروتئین و چربی است، یک ظرف کوچک برنج بخورید. همچنین داشتن یک سبک زندگی فعال و محدود کردن زمان نشستنهایتان توصیه میشود.
اگر برنج را دوست دارید، سعی کنید انواع دیگری از آن مانند برنج قهوهای را نیز امتحان کنید. همچنین مهم است که به نوع برنجی که میخورید و چگونگی سالم بودن آن توجه کنید، زیرا بعضی از انواع برنج ممکن است آرسنیک بیشتری داشته باشند.
مانند دیگر گروههای غذایی، به جای تکیه بر یک نوع غله، بهتر است انواع مختلف غلات سبوسدار را مصرف کنید تا از فواید بیشمار آنها بهرهمند شوید.
بیشتر بخوانید: