رژیم درمانی

جدول کالری انواع برنج و پلو (برنج سفید، کته و قهوه ای) (2 نکته مهم)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

کالری انواع برنج

برنج یکی از غذاهای اصلی ما ایرانی‌هاست. برنج و نان دو جزء مهم در وعده‌های غذایی ما هستند که می‌توانند دلیل اضافه وزن نیز باشند. در اینجا به کالری انواع برنج اشاره می‌کنیم.

جدول کالری انواع برنج

کالری انواع برنج با فرض این که هر کفگیر معادل 6 قاشق غذاخوری است، به شکل زیر مشخص شده‌اند.

نوع برنج یک قاشق به ازای هر (100 گرم)
برنج سفید پخته با روغن 35 کالری 250 کالری
برنج کته با روغن 25 کالری 250 کالری
برنج سفید خام 21.6 کالری 130 کالری
برنج قهوه‌ای 18.3 کالری 110 کالری

کالری سایر پلوها و غذاهای برنجی

جدول زیر کالری سایر پلوها و غذاهای برنجی را نشان می‌دهد.

انواع پلو یک قاشق یک کفگیر
استامبولی پلو 40 کالری 240 کالری
آلبالو‌پلو 35 کالری 210 کالری
عدس پلو 30 کالری 180 کالری
باقلاپلو 40 کالری 240 کالری
لوبیاپلو 50 کالری 250 کالری
ته چین 40 کالری 240 کالری
ته چین با مرغ 40 کالری 240 کالری
سبزی پلو 40 کالری 240 کالری
شیرین پلو 40 کالری 240 کالری
کاری پلو 40 کالری 240 کالری
کلم پلو 40 کالری 240 کالری
زرشک پلو 40 کالری 240 کالری
نخود پلونخود پلو 40 کالری 240 کالری
هویج پلو 40 کالری 240 کالری
رشته پلو 40 کالری 240 کالری
دمی باقلا 40 کالری 240 کالری
ماش پلو 40 کالری 240 کالری

چقدر برنج بخوریم ؟

برنج سفید می‌تواند بخشی از یک رژیم غذایی سالم باشد، مانند آنچه در رژیم غذایی سنتی آسیایی می‌بینیم. اما سایر غذاها و سبک زندگی شما تأثیر زیادی بر سلامتتان دارند. اگر به طور دائم در یک جا می‌نشینید و برنج و دیگر کربوهیدرات‌های تصفیه شده بیشتری می‌خورید، بدن شما ممکن است کربوهیدرات بیشتری از آنچه نیاز دارد دریافت کند. این می‌تواند منجر به افزایش وزن در ناحیه شکم، بالا رفتن خطر ابتلا به دیابت نوع دوم و حتی بروز سندرم متابولیک شود.

بهتر است با یک وعده غذایی سالم که حاوی میزان معقولی پروتئین و چربی است، یک ظرف کوچک برنج بخورید. همچنین داشتن یک سبک زندگی فعال و محدود کردن زمان نشستن‌هایتان توصیه می‌شود.

اگر برنج را دوست دارید، سعی کنید انواع دیگری از آن مانند برنج قهوه‌ای را نیز امتحان کنید. همچنین مهم است که به نوع برنجی که می‌خورید و چگونگی سالم بودن آن توجه کنید، زیرا بعضی از انواع برنج ممکن است آرسنیک بیشتری داشته باشند.

مانند دیگر گروه‌های غذایی، به جای تکیه بر یک نوع غله، بهتر است انواع مختلف غلات سبوس‌دار را مصرف کنید تا از فواید بیشمار آن‌ها بهره‌مند شوید.

بیشتر بخوانید:

سایت رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا