جلوگیری از سرطان با مواد غذایی (2 نکته مهم)

جلوگیری از سرطان با مواد غذایی
امروزه بیماری سرطان بسیار شایع شده است. بیایید ببینیم چگونه میتوانیم از این بیماری دور باشیم و سالم بمانیم.
سعی کنید از خوردن غذاهایی مانند پیتزا، کره و نان تست و قهوه زیاد خودداری کنید.
همچنین از شیرینیها و رنگهای مصنوعی پرهیز کنید.
سس سالاد هم برای سلامتی خوب نیست، پس بهتر است از مصرف زیاد آن خودداری کنید.
و از غذاهای شور و دودی دور باشید.
هر روز ورزش کنید و این کار را مهم بشمارید. ورزش برای کاهش خطر ابتلا به سرطان پستان، بهویژه در زنان، بسیار مهم است. همچنین، از سن 21 سالگی به طور منظم چکاپ کنید.
ماهی بخورید، زیرا این غذا بسیار مغذی است و بهتر از گوشت سفید است.
مصرف غذاهای آماده و کنسرو شده را کاهش دهید.
مغزها و حبوبات که سرشار از فیبر هستند را بیشتر به رژیم غذایی خود اضافه کنید.
چای سبز را هر روز بنوشید؛ این نوشیدنی به سلامتی شما کمک میکند و از بروز بسیاری از سرطانها جلوگیری میکند.
سیر را از رژیم غذایی خود حذف نکنید؛ با وجود بوی آن، سیر به تقویت سیستم ایمنی بدن شما کمک میکند.
زغالاخته نیز بخورید؛ زیرا آنتیاکسیدانهای موجود در آن برای سلامتی شما بسیار مفید است.
کلم بروکلی بهدلیل خواص فوقالعادهاش میتواند شما را در برابر انواع سرطانها محافظت کند.
همچنین به مراقبت از روابط جنسی خود توجه کنید؛ رابطه جنسی ایمن میتواند شما را از بیماری سرطان دهانه رحم محافظت کند.
از آنتیاکسیدانها استفاده کنید :
این مواد، ترکیباتی هستند که در غذاها وجود دارند و میتوانند رادیکالهای آزاد را از بین ببرند یا مانع از شکلگیری آنها شوند. رادیکالهای آزاد یکی از عوامل ایجاد سرطان هستند. مواد غذایی وجود دارند که میتوانند این رادیکالها را از بدن دفع کرده یا از ایجاد آنها جلوگیری کنند.
مهمترین آنتیاکسیدانها شامل ویتامینهای C، E، A، کاروتنوئیدها، سلنیوم، روی، منیزیم و لیکوپن هستند.
به علاوه، یک ساعت پیادهروی روزانه میتواند به پیشگیری از بسیاری از سرطانها کمک شایانی کند.
برگردان توسط مجله رضیم
نرگس زارعي